| Alva in searching the pirate's treasure | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Alva in searching the pirate's treasure Sat Dec 07, 2019 12:13 pm | |
| Alva:
Ma aflam la un han din Kingdom of Eloria unde studiam harta pe care o aveam fiind in cautarea unei aventuri mai mult decat in cautarea comorii. Ceea ce voim sa fac era sa gassc comoara ascunsa de un batran pirat legendar, pentru a imparti apoi comoara celor saraci, eu ca elf avand tot ce imi trebuie, adoram insa spiritul de aventura.
Last edited by Sanara on Thu Dec 12, 2019 10:22 am; edited 1 time in total | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1091 Kwan : 1526 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Alva in searching the pirate's treasure Thu Dec 12, 2019 10:24 am | |
| Hanul era destul de aglomerat de turisti dar la masa mea eram doar eu si 3 locuri libere. Practic oricine ar fi venit trebuia sa se aseze la masa cu mine. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva in searching the pirate's treasure Thu Dec 19, 2019 12:31 am | |
| -Buna! Ma numesc Alva. Tu? | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva in searching the pirate's treasure Fri Dec 20, 2019 1:00 pm | |
| -Pai nu stiu ce sa zic. In principal pe aici toti ar trebui sa fie buni, amabili si politicosi. Cei din regatul vecin sunt rai si nepoliticosi.
Last edited by Sanara on Wed Dec 25, 2019 1:16 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva in searching the pirate's treasure Wed Dec 25, 2019 1:18 pm | |
| -Pai doresc sa gasesc o comoara. Nu ma intereseaza comoara cat mai mult aventura. Am auzit ca ar fi plin drumul de teste, provocari si capcane, puse de batranul pirat. Iar cand voi gasi comoara, vreau sa o donez saracilor. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva in searching the pirate's treasure Fri Dec 27, 2019 4:16 pm | |
| -Da, am o harta. Exista daca desigur nu mi-a luat-o altcineva inainte, cu gandul sa o pastreze pentru el insusi. Piratii isi ascundeau comorile dar desigur existau si pirati care jefuiau alti pirati si mutau locul comorilor, si astfel ca se poate intampla ca pentru aceeasi comopara sa existe 2-3 harti diferite dar fiecare pirat dadea nume diferit comorii. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Alva in searching the pirate's treasure | |
| |
|
| |
| Alva in searching the pirate's treasure | |