Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1055 Kwan : 1490 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
Subject: anunt Sun Dec 29, 2019 2:10 pm
Man, aștept să îmi răspunzi la rpg-uri nu înțeleg de ce ai abandonat rpg-urile cu mine crezi că nu sunt așa de importante daca nu postez maraton ? oo, daca tot ești asistent la mine pe forum, am pretenția să îmi fii activ pe forum
快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Re: anunt Sun Dec 29, 2019 2:18 pm
Nu am abandonat RPG-urile cu tine. Nu am idei si inspiratie. Dar sigur imi va veni azi. SPER CA IMI VA VENI mereu ma gandesc la acele topicuri si ma straduiesc. Si voi incerca sa fiu cat de activ pot.
Si scuze ca a trebuit sa mut postarea dar era off topic acolo unde postasi era in cadrul unui rpg.
RHM Tattoo Wizard
Subject: Re: anunt Sun Dec 29, 2019 2:19 pm
daca nu ai inspirație la ele, facem alte rpg-uri că nu e problema man
Ce e cu topicul asta? Pentru ce deschizi topic-uri asa aiurea? Astfel de mesaj il puteai da in privat din moment ce ii este adresat lui Geo. Lucruri de acest gen se discuta in privat, sau daca ti neaparat sa postezi, puteai s-o faci in topicul chat-ului. Inceteaza te rog sa deschizi topicuri aiurea doar de dragul de a le deschide.
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Re: anunt Sun Dec 29, 2019 2:21 pm
O sa postez si la ele cand imi vin ideile dar voi mai deschide si cateva topicuri.
RHM Tattoo Wizard
Subject: Re: anunt Sun Dec 29, 2019 2:25 pm
@Sanara eu am sa mai caut rp făcute de tine si unde am inspirație îți voi raspunde
快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ
RHM Tattoo Wizard
Subject: Re: anunt Sun Dec 29, 2019 2:27 pm
Flurry wrote:
Ce e cu topicul asta? Pentru ce deschizi topic-uri asa aiurea? Astfel de mesaj il puteai da in privat din moment ce ii este adresat lui Geo. Lucruri de acest gen se discuta in privat, sau daca ti neaparat sa postezi, puteai s-o faci in topicul chat-ului. Inceteaza te rog sa deschizi topicuri aiurea doar de dragul de a le deschide.
Elooo, Geo a fuzionat topicul și a făcut să pară ca si cum eu a-și deschide subiecte anapoda