Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Mon Jan 13, 2020 6:40 pm | |
| -Nu e chiar asa departe. Haide sa mergem pe jos. Simt oricum nevoia sa ma plimb putin. | |
|
| |
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Mon Jan 13, 2020 6:50 pm | |
| ─ Atunci să mergem pe jos! spuse ea. Odată ajunsă la aer, Jiu inspiră adânc aer în piept şi apoi spuse: ─ Cumva, din întâmplare, ai vre-un eveniment important care se apropie şi unde vrei să faci impresie printr-un tort sau altceva? întrebă ea.
| |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Mon Jan 13, 2020 6:58 pm | |
| Juno o urmeaza si-o strange de mana, vorbind parca fara sa gandeasca ce zice. -Exista vreun tort care sa zica ''iesi din viata mea ca mi-ai distrus-o destul''? As vrea vreo doua de acest fel. Când realizeaza ceea ce tocmai a zis, scutura din cap si scoate un oftat lung. -Ar fi lansarea primului episod din serialul in care joc. Cred ca ar merge un tort pentru asta. Poti face tu unul? | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Mon Jan 13, 2020 7:23 pm | |
| ─ Dacă ai timp să stai în magazinul meu, în partea unde e cofetăria mea, atunci o să-ţi fac unul şi o să ţi-l aduc să-l vezi, ca să spui ce crezi despre el. E bine aşa? întrebă ea. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Mon Jan 13, 2020 7:33 pm | |
| -E perfect. Multumesc. Stia ca timp nu are, dar nu-l mai interesa. Avea nevoie sa se desprinda un timp de toate alea si sa-si limpezeasca cat de cat mintea. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Mon Jan 13, 2020 8:19 pm | |
| După un timp, Jiu ajunse la magazinul ei. Îl ajută pe Juno să intre şi-l călăuzi spre zona de cofetărie. ─ Te rog să iei loc pe un fotoliu comod şi eu mă duc să-ţi aduc invenţia mea de azi-noapte, spuse Jiu. Apoi ea făcu o plecăciune în faţa lui şi merse undeva în spatele galantarelor cu prăjituri să aducă invenţia ei.
| |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Mon Jan 13, 2020 8:26 pm | |
| Juno se aseaza pe fotoliu, sprijinindu-si capul in pumn si cazand pe ganduri. Vreau...liniste. Ochii incep sa i se inchida si inainte sa-si dea seama, atipeste. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Mon Jan 13, 2020 9:08 pm | |
| | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Tue Jan 14, 2020 4:00 pm | |
| Juno fu pe cale sa se trezeasca insa simtind caldura oferita de patura, doar se ghemui sub ea, continuând sa doarma foarte linistit. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Tue Jan 14, 2020 9:15 pm | |
| Jiu se ridică încet din fotoliu şi pe nesimţite, trase obloanele la magazinul ei, încuie uşa şi făcu întuneric. Aprinse nişte veioze discrete şi stinse orice alte lumini stridente din jur, apoi reveni în fotoliul unde stătuse. Începu să se gândească ce tort ar putea ea să-i facă lui Juno care să însemne ceea ce spusese el pe drum. Ce tort merge să faci pentru o tipă agasantă, enervantă, de care nu poţi scăpa? Nu găsi un răspuns, aşa că îşi luă cartea şi continuă să citească.
| |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Tue Jan 14, 2020 10:21 pm | |
| Dupa un timp de somn linistit, Juno isi deschise ochii si ii freca cu dosul palmei. Se uita adormit in jur si privirea i se opri asupra galantarului. -Wow. Arata superb. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Tue Jan 14, 2020 11:19 pm | |
| Auzind ce zice, pe Juno il bufneste rasul instant. -Imi place! Daca tu zici ca asta exprima, chiar m-ar ajuta! Nu cred ca va intelege aia mesajul totusi. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Tue Jan 14, 2020 11:21 pm | |
| Jiu ridică din umeri. ─ E suficient de mare capodopera din acel galantar pentru evenimentul tău? întrebă ea. Galantarul e pe roţi şi poate fi transportat uşor oriunde trebuie dus, adăugă ea.
| |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Tue Jan 14, 2020 11:25 pm | |
| -Ala e perfect. Sa-mi zici cat ma costa amandoua. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Tue Jan 14, 2020 11:39 pm | |
| ─ Nu m-ai ajutat tu cu banii pentru acest spaţiu? întrebă ea. Nu ai fost tu îngerul meu păzitor să nu mă vând pentru câţiva bani? Nu ai făcut tu posibil să-mi văd visul cu ochii? spuse ea. Tu ai fost! Aşa că acestea două nu te costă niciun ban! concluzionă ea. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Wed Jan 15, 2020 7:22 pm | |
| Juno o privi putin surprins, fara sa inteleaga prea bine ultima parte a ceea ce-i zise. -Ummm...Esti sigura de asta? Adica capodopera ta ar valora destul de mult. Macar asta sa-ti platesc. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Wed Jan 15, 2020 7:56 pm | |
| ─ Dacă vrei s-o plăteşti neapărat, ar fi o modalitate prin care s-o faci: dacă eşti cântăreţ sau te pricepi doar să cânţi, ai putea veni cu mine la orfelinatul Hope. Copiilor de-acolo le-ar plăcea să vadă o vedetă adevărată, în carne şi oase, iar tu eşti una. Ce spui? întrebă ea. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Wed Jan 15, 2020 8:15 pm | |
| -Sa cant? Pentru niste orfani? Daca tu crezi ca asa te pot "plati" pentru capodopera, fie! O sa le cant. Dar nu cred ca managerul va accepta. Si nu pot canta fara instrumente si toate cele. Adica pot! Dar n-am mai facut asta de...de foarte...mult timp. Ultimele cuvinte le spune cu foarte multa tristete si nostalgie in glas. Uitase cum se simte când canti doar de dragul de a canta. Si stia ca daca afla managerul sau despre asta, avea sa-i faca zile fripte. -In plus, ai zis ca acei copii s-ar bucura sa asculte o vedeta, nu un nimeni care canta de dragul de a canta. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Wed Jan 15, 2020 8:46 pm | |
| ─ Dacă eu le spun că eşti o vedetă mare şi importantă ei vor crede asta. Orfelinatul e la două "case" distanţă de la ieşirea din spate a magazinului. Prin spate e o alee îngustă şi ne va duce repede la orfelinat, spuse ea. În plus… e ora mea de vioară acolo. Şi le-am promis că le voi face Colivia cu Păsări, concuzionă ea. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Wed Jan 15, 2020 8:48 pm | |
| Juno o priveste un timp fara sa zica nimic si pana la urma cedeaza, scotand un oftat lung. -Prea bine. O sa le cant. Dar e vina ta daca n-o sa le placa! | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Wed Jan 15, 2020 9:06 pm | |
| Jiu se ridică din fotoliu şi făcu o plecăciune până în pământ în faţa lui. ─ Mulţumesc, Juno! îi spuse ea.
| |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Wed Jan 15, 2020 9:08 pm | |
| -Hei! Fara plecaciuni in fata mea! Nu e nevoie de asa ceva. Haide sa mergem acolo mai repede. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Wed Jan 15, 2020 9:13 pm | |
| Atunci, Jiu îl luă uşor de mână şi-l conduse spre ieşirea din spate a magazinului. Aşa cum spusese, era o străduţă liniştită şi îngustă şi nu era nimeni pe ea. După o cotitură la dreapta şi una la stânga, ajunse la orfelinatul cu pricina. Intră tot pe uşa din spate. Merse până în sala unde erau la ora aceea copiii şi spuse: ─ Copii! Am venit! Şi toţi se ridicară care mai de care spunând: ─ Jiu, Jiu, ai venit! Şi ea se aşeză în genunchi şi începu să îmbrăţişeze pe fiecare, să-i ciufulească în glumă părul şi să le zâmbească. Unul din ei, mic şi peltic întrebă: ─ Da’ nenea "şine" e?
| |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] Thu Jan 16, 2020 1:46 pm | |
| Juno se opri, privind cu atentie copiii. Se apropie de cel ce i se adresa, si se lasa pe vine, intinzandu-i mana. -Eu sunt Juno. Numele tau care e, voinicule? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sweet Life [Eventual 16+] | |
| |
|
| |
| Sweet Life [Eventual 16+] | |
|