| Drumul aveturii [Colectiv] | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Drumul aveturii [Colectiv] Thu Jan 09, 2020 7:24 pm | |
| Li Wei se hotărî să plece din ţinuturile unde era clanul său spre necunoscut. Avusese parte de multe aventuri, dar toate îi lăsaseră un gust amar în gură. Se hotărî să vină în lumea Fairytopia, mai exact în Munţii arcadiei, ca să vadă dacă nu cumva în acele locuri va găsi o aventură mult mai interesantă decât cele pe care le avusese cândva. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1091 Kwan : 1526 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Fri Jan 10, 2020 10:16 pm | |
| Lui Li i se păreau nişte munţi destul de spectaculoşi cei pe care-i vedea şi spera în adâncul sufletului său că va da peste o provocare sau o aventură care să-i pună adrenalina amorţită în mişcare şi talentele sale nenumărate în valoare. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Sat Jan 11, 2020 6:41 pm | |
| Cum nimic interesant nu părea să i se ivească în cale, Li se aşeză jos pe iarba moale de sub picioarele sale şi începu să contemple munţii şi peisajele din jurul său. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Sun Jan 12, 2020 8:30 pm | |
| Li Wei observă pe cineva că-i face semn să vină aproape şi se ridică de jos, ducându-se lângă persoana respectivă. ─ M-ai chemat? întrebă el.
| |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Sun Jan 12, 2020 9:35 pm | |
| Li Wei se apropie mai mult şi spuse: ─ Am venit! Eu sunt Li Wei şi poţi să-mi spui Li. Nu sunt de prin aceste locuri, dar am venit aici în căutarea unei aventuri. Am tot avut parte de unele ciudate până acum şi speram că pot găsi ceva mai interesant pe-aici.
| |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Mon Jan 13, 2020 3:47 pm | |
| ─ Caut o aventură interesantă, răspunse Li ceva mai scurt. Am avut parte numai de unele de genul: găseşte-mi păpuşa de porţelan favorită, caută-mi căţelul dispărut şi altele de genul lor, adăugă el. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Wed Jan 15, 2020 9:08 pm | |
| Li nu ştia ce să spună. Până la urmă întrebă: ─ Pe aici nu sunt vânzători ciudaţi de hărţi care duc spre comori sau altceva?
| |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Thu Jan 16, 2020 9:24 pm | |
| ─ Atunci, mă voi duce la unul din ei şi voi cumpăra o hartă de-acolo, spuse Li. Să vedem ce-o ieşi din treaba asta! adăugă el. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Fri Jan 17, 2020 9:46 am | |
| Sanara:
Zburam prin Muntii Arcadiei in cautarea unor plante de leac de munte cand vad sub mine o fata si un baiat auzind ceva ce discutau desi nu prea intelesesem ce. -Scuze ca va intrerup. Am auzit cuvantul aventura sau mi s-a parut? Intreb eu.
Last edited by Sanara on Fri Jan 17, 2020 4:49 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Fri Jan 17, 2020 4:33 pm | |
| Văzând o zână, Li Wei spuse mai întâi: ─ Uau! Deci sunt chiar reale! Apoi se dezmetici şi adăugă: ─ Da, ai auzit bine! Tocmai mă îndreptam să cumpăr o hartă care să mă poarte într-o aventură adevărată.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Fri Jan 17, 2020 5:00 pm | |
| -Sunt printesa acestui regat. Stiu unde poti face rost de o aventura adevarata.
-Am nevoie de Floarea numita Stea de Gheata care creste in cea mai intunecata padure, de pe cel ma inalt si friguros varf din acesti munti. Este la cota 6500 metri. Problema e ca dupa 5000 metri, noi zanele nu mai putem zbura datorita aerului prea rarefiat si suntem prada usoara creaurilor care traiesc acolo. Skizide un fel de capcauni zburatori care adora intunericul, frigul si se hranesc cu orice gasesc, orice fiinta le iese in cale. Iar pe zane le considera la fel de delicioase precum consideram noi prajiturile cu ciocolata. Le-ar manca oricat de satui ar fi. Totusi nu le place un anumit tip de lumina puternica cea generata de Spinul Lanterna. Un ciulin care lumineaza atunci cand e polenizat.
Last edited by Sanara on Fri Jan 17, 2020 7:02 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Fri Jan 17, 2020 5:26 pm | |
| Ceea ce spunea zâna începu să-i stârnească interesul lui Li şi spuse: ─ Eu mă bag la aşa ceva! Apropo, mă numesc Li Wei de Qing-Qiu, sunt bărbat şi poţi să-mi spui Li, concluzionă el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Fri Jan 17, 2020 7:05 pm | |
| [font=Comic Sans MS]-Incantata de cunostinta Li. Eu sunt Sharma Sanara. Dar sa stii ca voi veni si eu cu tine totusi. Sper totusi ca din ceva extrem de periculos o vom transforma in extrem de distractiv.[font] | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Fri Jan 17, 2020 7:24 pm | |
| ─ Nu mă sperie pe mine aşa mult pericolul, spuse Li. Sunt un zeu totuşi, adăugă el. Se apropie de Sanara şi-i sărută mâna politicos. ─ Să mergem, domnişoară! După tine, te rog, spuse el galant.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Fri Jan 17, 2020 7:41 pm | |
| O iau in fata si merg pe rumul spre varf. Dar in casteva secunde facun salt apoi zburam la altitudine joasa. -Cel putin, cat voi putea zbura, imi folosesc aripile. Spun eu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Fri Jan 17, 2020 7:50 pm | |
| ─ Stai! spuse Li. Ai spus că trebuie să urcăm la mare înălţime şi că sunt creaturi misterioase pe-acolo, aşa că va trebui să ai încredere în mine, adăugă el. Li se transformă în vulpea albă cu 9 cozi, lider al clanului său şi-i făcu semn Sanarei să se urce pe spatele lui şi să se ţină bine.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Fri Jan 17, 2020 8:18 pm | |
| Ma urc in spatele lui si ma tineam bine. -E bine sau sunt prea grea pentru tine? Il intreb eu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] Fri Jan 17, 2020 8:55 pm | |
| Făcu un gest din cap care însemna că e bine totul, apoi folosindu-se de puterea lui de zeu, începu să se caţere rapid spre cele mai înalte culmi. Dacă vre-un pericol se ivea, cozile lui deveneau arme mortale, cărora nu le făcea faţă nimic, dar şi un fel de umbrelă protectoare pentru zâna de pe spatele lui. Ajunse până la 3.800 de metrii înălţime şi dădu de o scobitură în munte ca o peşteră. Intră în ea şi se opri, făcând anumite gesturi ca zâna să înţeleagă să coboare de pe el.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Drumul aveturii [Colectiv] | |
| |
|
| |
| Drumul aveturii [Colectiv] | |
|