Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 9:40 pm | |
| -Da, inteleg. Dar elevii mei sper ca nu au inclinatii spre rau. Oricum daca as prinde un elev ca ar face ceva rau pe baza a ceea ce a invatat la ora mea, nu l-as mai primi la urmatoarele si ar avea probleme cu directorul scolii si autoritatile statului.
Last edited by Sanara on Thu Jan 16, 2020 10:07 pm; edited 1 time in total | |
|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 9:42 pm | |
| -Nu iti poti da seama de intentiile altora? | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Alva the history teacher Thu Jan 16, 2020 10:12 pm | |
| -Teoretic ar trebui sa pot. Practic insa am aceasta putere blocata impreuna cu altele si ar trebui sa recastig dreptul la ele. Cand eram mica si descoperisem puterea asta dar si puterea telepatiei, eram atat de entuziasmata incat invadam mintile tuturor. A fost de mult pe cand aveam doar cativa anisori. Se pare ca am dus pe cineva la expasperare, cineva pe care nu ar fi trebuit. | |
|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Alva the history teacher Fri Jan 17, 2020 4:01 pm | |
| -Deci ai decazut in fata spiritelor magice. Acum inteleg de ce niciuna nu ti-a sarit in ajutor mai devreme. Succes sa-ti recastigi dreptul in fata lor. | |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Alva the history teacher Fri Jan 17, 2020 5:12 pm | |
| -Mda, mersi. Dar ce a fost, a fost. Acum chiar daca voi avea nu voi mai folosi telepatia si citirea gandurilor abuziv. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Alva the history teacher | |
| |
|