Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:43 pm | |
| Dormeam destul de bine incat incepusem sa sforai. | |
|
| |
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:48 pm | |
| Pisica sari pe pervaz si incepu sa se alinte pe langa mine. Imi pun usor mana pe spatele ei si-o mangai, insa tresarim amandoi cand o auzim pe Shanyrria sforaind. Imi duc repede mana libera la gura, abtinandu-ma sa nu rad si continui sa mangai pisica in timp ce se alinta pe langa mana mea. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:59 pm | |
| Dormisem bustean pana dimineata. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 10:01 pm | |
| Abia spre dimineata atipisem si eu la masa din bucatarie cu pisica dormind pe capul meu. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 10:05 pm | |
| Cand ma trezesc vad ca avea o pisica in brate. -Neata somnorila! Trezeste-te. Ii spun eu. Incercasem sa il trezesc fara a speria pisica. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 10:06 pm | |
| -Inca cinci minute...mormai eu si-mi continui somnul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 10:12 pm | |
| -Astept 5 minute sa vad reactia lui. Banuind ca va dormi mai mult de 5. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 10:15 pm | |
| Eu dorm in continuare fara niciun stres. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 10:17 pm | |
| Dupa15 minute, ii spun: -Trezirea somnorila, ca o sa iti faca profesorii si domnul antrenor zile fripte daca intarzii. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 10:01 am | |
| Incep sa mormai dar pana la urma ma trezesc si ma intind putin. Dupa ce pun pisica pe scaun in locul meu, merg adormit la baie sa fac un dus. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 10:15 am | |
| Il asteptam sa iasa de la baie sa il intreb despre pisica dar si sa fac si eu un dus . | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 10:17 am | |
| Intr-un final ies din dus la bustul gol si cu un prosop in cap, cascand. -Nu pot sa trag chiulul azi? Vreau sa mai dorm... | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 10:23 am | |
| -Nu. Daca ar fi fost vorba doar de o zi e scoala simpla, te-as fi lasat sa chiulesti. Dar nu trebuie sa ratezi intalnirea cu antrenorul. Spun eu. Dar poate ai norocul si azi tine doar un mic discurs despre campionatul ce ne astepta si de maine va pune la exercitii. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 10:26 am | |
| -Nu cred. Din moment ce ieri am avut ziua libera, azi ne va pune la antrenament. Nu ca m-ar deranja...N-am chef de ore...Dar daca vin doar la antrenament si afla ca am chiulit, cred ca ma da afara din echipa... | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 10:35 am | |
| -De parca nu poti trisa. Mergi la ore, ridici primul mana, raspunzi, iti pune nota, apoi ridici iar mana cerand la baie si uite asa scapi de partea de predare. Pacat ca nu toti profesorii insa asculta la inceputul predarii. Si nu chiar pe toti care ridica mana. Daca o faci sa vii de prezenta si sa ceri la baie unii profesori se enerveaza si pun absenta cand realizeaza ca aufost pacaliti. Dar daca ai nota nu iti mai pot pune absenta. -Nu pot sa te invoiesc de la ore ca ar insemna sa nu te lase domnul antrenor sa joci. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 10:42 am | |
| -Decat sa nu pot juca, mai bine merg...Ma duc sa ma imbrac. Daca vrei ceva de mancare sau de baut, te poti servi singura din frigider. Eu ma intorc si merg in camera sa ma pregatesc. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 1:26 pm | |
| -Si ce-i cu pisica? E prietena ta? Spun prieten a fiindca nu imi place sa le numesc animale de companie ci prieteni sau membrii ai familiei. Asa vad eu animalutele. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 1:35 pm | |
| -Huh? Nu. A venit azi-noapte la geam si am lasat-o in casa. Sau mai bine zis s-a auto-invitat singura si vad ca s-a facut foarte comoda. Ma bucur totusi. Cel putin am acum un coleg de apartament. Hei! Mata! Vezi ca trebuie sa contribui si tu la chirie daca tot ramai! -Miaaaau. -Bun! Ma bucur ca ne intelegem. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 1:49 pm | |
| -Si cu ce crezi ca poate contribui o pisica la chirie? Doar sa iti prinda eventualii soricei care au curajul sa dea vreo petrecere pe aici. Spun eu razand. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 1:50 pm | |
| -Tu chiar nu ai habar de ce e in stare o pisica cu adevarat, ha? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 2:02 pm | |
| -Fiindca pana acum am vazut doar pisici obisnuite. Si desi stiu ca exista si neko in lumea noastra nu am vazut pana acum una face to face si nu am de unde sti ca aceasta este o neko sau o pisica obisnuita. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 2:14 pm | |
| -Nu ai vazut un Neko pana acum? Esti sigura de acest lucru? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 2:22 pm | |
| -Da, nu am vazut inca face to face pe cineva cu urechi si coada de pisica face to face.. Am auzit despre ei si stiu ca exista in lumea noastra. Am vazut in diverse moduri: carti, televizor,fotografii,postere, dar nu si face to face. Pur si simplu nu am avut norocul sa dau face to face de ei. Nu stiu cati dintre ei traiesc in regatul nostru sau in cel al zanelor si niciodata nu am avut suficienti bani sa ajung in regatul lor. Nici macar nu stiu daca exista cu adevarat. Unii spun ca intrarea in regatul lor e bine ascunsa prin adancul junglei si pazite de felinotauri jumate om-jumate tigru sau jumate om-jumate leu. Desi asta e doar o legenda. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 2:28 pm | |
| Eu ma uit la ea cu ochii mici si incep sa rad cu lacrimi la scurt timp. Dupa ce ma opresc si-mi sterg ochii, imi iau geanta pe umar si ii las pisici ceva de mancare, apoi o iau pe Shanyrria de mana si plec spre scoala inca razand din cand in cand. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Wed Jan 22, 2020 2:35 pm | |
| -Mda stiu, e o legenda cam prosteasca. Dar nu stiu care e adevarul sincer. Oare unde se gasesc cei mai multi Neko? Ausi ei o tara a lor sau traiesc prin toate regatele? Intreb curioasa. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: To the Top | |
| |
|
| |
| To the Top | |
|