Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: To the Top Thu Jan 23, 2020 6:07 pm | |
| -Desigur! Vezi? Nu vei fi dat afara din echipa cat timp toata echipa iti pazeste spatele! Eu ma uit la ei uimit apoi in jos si-mi inchid ochii zâmbind. -Se pare ca ne-am mai revenit. Sus toti atunci! La baie sa ne dam cu apa pe fata si sa ne pregatim de antrenament! -Da, sa traiti! Noi ne ridicam si fugim la baie si ne udam zdravan cu apa rece, dupa care ne schimbam in echipamentul de sport si ne întoarcem inapoi in sala. Cu toate ca inca aratam ca niste zombii ambulanti, eram gata sa ne antrenam pana la final. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: To the Top Thu Jan 23, 2020 6:23 pm | |
| -Bine, vad ca va-ti mai revenit putin. Incepem antrenamentul cand vine domnul antrenor. Ar trebui sa apara in maxim 10 minute.
Last edited by Sanara on Thu Jan 23, 2020 6:34 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Thu Jan 23, 2020 6:33 pm | |
| -Adica trebuie sa incercam sa stam trezi atat? Bun! Toata lumea sa se apuce de incalzire! Daca stam asa ne va gasi adormiti pe podea si am incurcat-o. Noi ne apucam de incalzire pana sa vina antrenorul, ajutandu-ne unul pe celalalt când vedem ca unul din noi e la un pas sa pice adormit pe jos. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: To the Top Thu Jan 23, 2020 6:41 pm | |
| In curand se deschide usa de la sala si apare antrenorul. -Buna ziua echipa. Sper ca sunteti in forma pentru antrenamentul de azi. Dupa cum ati aflat deja avem un turneu in doua saptamana. Faptul ca echipa zanilor nu sunt prea buni nu inseamna sa ne culcam pe o ureche. Problema cea mare si intrebarea e "Oare vom avea ocazia sa jucam cu ei finala?" In sferturi de finala si semifinals e posibil sa intalnim o echipa extrem de puternica. Asa ca pentru a le face fata, va trebui sa scot toata transliratia din voi. S-ar putea sa ma vedeti mai rau decat directorul academiei militare. Spuse antrenorul. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Thu Jan 23, 2020 6:49 pm | |
| Noi ne oprim si ne uitam spre el seriosi si increzatori strigând in cor: -AM INTELES, SA TRAITI! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Thu Jan 23, 2020 7:02 pm | |
| -Acum pe teren cu voi si luati pozitiile. Ordona el. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Sun Jan 26, 2020 3:42 pm | |
| Noi ne pusesem pe pozitii, apucandu-ne sa exersam servele. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Sun Jan 26, 2020 4:17 pm | |
| Antrenorul avea o provide agera si o expresie dura pe chip.
-Hai mai cu spor, mai cu viata, jucati de parca sunteti facuti din ceara, tu de colo schimba-ti pozitia, tu celalalt stai mai drept, tu ala din centru stai cu picioarele mai departate, incepu el. Apoi incepu sa ii ia pe fiecare la criticat. Apoi incepu sa le ordone fiecaruia. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Sun Jan 26, 2020 4:38 pm | |
| -Ce e cu antrenorul azi? imi sopti cineva. -N-am habar. Cred ca s-a odihnit bine si are energie. ii soptesc inapoi. -Mda. Dar multi din noi vor pica din clipa-n clipa... Eu ma uit la el apoi la ceilalti, oftând când ii vad ca abia se mai tin pe picioare din cauza lipsei de somn. Stiam ca in ritmul asta nu vor mai rezista nici 5 minute, asa ca merg la antrenor, încercând sa-i distrag putin atentia ca ceilalti sa aiba o clipa de ragaz. -Domnule? Imi puteti arata cum sa fac pentru o serva cat mai eficienta? Va rog. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Sun Jan 26, 2020 4:57 pm | |
| Antrenorul ii arata lui Kuroo o serva eficienta. -Sper ca acum ai luat aminte. Spuse el. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Sun Jan 26, 2020 5:31 pm | |
| Trag un ochi la ceilalti si când vad cum ma implora din priviri, imi intorc toata atentia spre antrenor. -Imi cer scuze. Mi-a zburat gândul in alta parte. Imi mai puteti arata o data? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Sun Jan 26, 2020 5:33 pm | |
| -Bine, dar e ultima data. Spuse el raspicat prefacandu-se suparat. Apoi ii mai arata o data. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Sun Jan 26, 2020 5:42 pm | |
| -Am inteles. Si serva asta ar merge impotriva zanilor? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Sun Jan 26, 2020 5:53 pm | |
| -Desigur. Cu asta trebuie sa te temi doar de tritoni daca vei juca vreodata volei pe plaja. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Sun Jan 26, 2020 6:02 pm | |
| -Nu ne bagam noi la voleiul pe plaja. Dar am inteles! Multumesc. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Sun Jan 26, 2020 6:26 pm | |
| -Ma bucur daca ai inteles. Saptamana urmatoare, o sa jucati meci de antrenament, si va veti face ca nu sunt cu voi. O sa vad de ce sunteti in stare. Spuse el pe un ton amenintator.
| |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Sun Jan 26, 2020 6:30 pm | |
| -Un meci de antrenament? Cu cine? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Sun Jan 26, 2020 6:46 pm | |
| -Depinde, am mai multe posibilitati dar va las pe voi sa alegeti, sa nu ziceti ca sunt rau. Cu echipa altei scoli, cu echipa clubului privat din oras sau cu cativa profesori de sport prieteni ai mei. Deci? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: To the Top | |
| |
|
| |
| To the Top | |
|