Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: To the Top Mon Jan 20, 2020 11:57 pm | |
| -Eu nu sunt o fire pretentioasa. Cei care cred ca trebuie sama trateze special doar fiindca sunt manager, gresesc deoarece se ia dupa anumite tipare si instincte. Nu tuturor le-a luat banii mintile. | |
|
| |
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 12:01 am | |
| -Nu e vorba doar de asta. Dar se vede ca esti mai rafinata. La scurt timp vine si barbequeul. Eu deja salivez cand vad carnea. Batranul imi pune mana si-mi spune sa am grija cum mananc si dupa ce ne ureaza pofta buna, pleaca. Eu ma uit cu coada ochiului dupa el apoi la mancare dar nu ma ating de ea. -Ceva nu e bine. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 12:09 am | |
| OOC: Cred ca ai vrut sa spui masa? A iesit mana in loc de masa?
BIC:
-Ce? Ce e in neregula? Intreb eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 12:11 am | |
| OOC - Nu. Am scris exact ce am vrut.
BIC- -Nu stiu. Incepe sa mananci. Ma intorc repede! Eu ma ridic de la masa si fug repede in spate, la bucatarie. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 12:18 am | |
| OOC: Ok.
-Nu, nu ma ating de mancare daca stiu ca ceva nu e in regula. Spun eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 12:24 am | |
| Eu ma opresc cand aud niste voci necunoscute si stau cuminte, ascultand cu atentie. -Pana maine iti strangi catrafusele si te cari sau demolam locul peste tine! Clar? -Mai incet. Nu vreau sa auda clientii. Am inteles. Acum carati-va de aici! -Ne intoarcem maine. Cand nu mai aud nimic, dau buzna in bucatarie, vazandu-l pe batran doar cu o foaie in mana. Acesta se uita spre mine si vine, punandu-mi mana pe umar si zambindu-mi apoi pleaca sa gateasca. Eu ma uit dupa el vrand sa zic ceva dar nu reusesc sa scot niciun sunet. -Mergi si mananca linistit. Totul va fi bine. Eu tresar si-mi strang pumnii asa tare ca-mi dau sangele. Dupa ce mai stau putin sa ma calmez, ma intorc la masa si ma apuc sa mananc in tacere. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 12:29 am | |
| Cand vad ca mananca, mananc si eu.
-Ce s-a intamplat? Poate ceilalti nu au auzit dar elfii aud destul de bine. Am auzit ceva galagie. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 12:30 am | |
| -A spus sa nu-mi fac griji. Deci va fi bine. Aia nu vor demola locul asta. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 12:35 am | |
| -Deci unii vor sa demoleze locul asta? Nici vorba. Sa inteleg ca sunt niste agenti imobiliari si executori judecatoresti? E vorba de o datorie a batranului? | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 7:45 am | |
| -Nu stiu. Nu vad ce datorii ar putea sa aiba. Oricum, o sa-i anunt si pe ceilalti. Nu vom permite ca locul nostru sa dispara pur si simplu! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 8:45 am | |
| -Daca are datorii platesc eu si gata. Dar tare mi-e teama sa nu fie vorba de demoni sau troli care o fac pe camatarii. Aia nu se multumesc niciodata cu oricat de mult le-ai da. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:01 am | |
| -Demoni nu erau. As fi simtit. O sa venim maine si cu ceilalti. E mai bine sa fim mai multi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:08 am | |
| -Daca nu erau demoni e posibil sa fi fost troli sau elfi intunecati. Si da sa venim maine cu toata echipa. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:13 am | |
| -Mhm. Eu mananc repede portia mea si apoi o astept si pe ea sa termine. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:23 am | |
| Termin si eu portia mea. -Si acum ce facem? Vrei sa ne oprim pe la un film sau mergem acasa? | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:29 am | |
| -Ar trebui sa merg acasa sa termin temele. Vrei sa vi? Poate ma si ajuti putin ca sa le termin mai repede. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:32 am | |
| -Desigur, cu mare placere. Multumesc frumos pentru invitatie. Spun eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:35 am | |
| -Atunci sa mergem. Eu ma ridic dupa ce las banii pe masa intr-un mic suport de sticla si ii intind mana Shanyrriei. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:38 am | |
| Eu ii apuc mana zambindu-i si plecam spre casa lui.
| |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:48 am | |
| Eu o trag mai aproape de mine cand ajungem intr-un cartier nu tocmai placut si merg, fiind cu ochii-n patru. -Kuroo-chan~ Ce-ai facut? Ne-ai adus o fata sa ne jucam cu ea? Eu ma opresc, tinand-o pe Shanyrria strans langa mine cand in fata noastra apar cativa elfi intunecati. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:54 am | |
| -Nu sunt jucaria voastra. Vedeti-va de treburile voastre. Spun eu pe un ton putin agresiv. Vroiam sa fiu lasata in pace desi stiam ca ceea ce spusesem si module cum o spusesem i-ar putea provoca. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 9:59 am | |
| -Ooo...Ai gasit pe una cu tupeu...Imi place asa! Acesta da sa se apropie, dar se opreste brusc cand imi vede ochii insetati de sange. -Da-te. Acesta strange din dinti, dar se da din drum impreuna cu amicii sai. O iau de mana pe Shanyrria si merg mai departe, aruncandu-le doar o scurta privire, iar ei se fac nevazuti. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 10:13 am | |
| Dupa ce ne indepartam ii spun:
-Ce frica le e de tine. I-ai batut mar vreodata? | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 10:21 am | |
| -Cam in fiecare dimineata inainte de scoala. Dar nu de asta se tem. Stiu ca daca incearca ceva si afla colegii mei sunt ca si morti. Nu stiu daca mai ti minte, dar am venit intr-o zi la antrenament aratand ca o mumie. Astia reusisera sa ma prinda la colt si n-am putut sa le fac fata. Ei bine ceilalti din echipa cand m-au vazut asa, s-au tinut dupa mine spre casa si cand s-au intalnit, i-au bagat pe scarbele astea in spital cat ai clipi. De atunci nu mai indraznesc sa se atinga de mine sau oricine e cu mine pentru ca stiu ce ii asteapta. Au invatat ca nu-i de gluma cu pisicile. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: To the Top Tue Jan 21, 2020 10:26 am | |
| -Da, tin minte. Hm greu cu acesti indivizi. Autoritatile nu se baga, directorul nu se poate baga ca nu a fost pe teritoriul scolii. Dar cineva tot trebuie sa ii invete minte odata. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: To the Top | |
| |
|
| |
| To the Top | |
|