| Sugestii | |
|
|
|
Author | Message |
---|
hunter Dwarf
Name : Daniel Sex : Mesaje : 351 Kwan : 728 Localizare : Utopia
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Sugestii Tue Mar 03, 2020 12:01 pm | |
| Nu vreau sa fac dublu post, asa ca am decis sa deachid aici rubrica. In primul rand am si eu cateva sugestii: 1. Eliminarea rubricii +18(riscati sa vi se stearga forumul) 2. Niste iconuri mai finute la rang 3. O tema noua de primavara care sa te mentina captivat pe acest forum. 4. Eliminarea butonul ip. Sa fim seriosi, nu cred ca e asa importanta locatia de unde postam. Nu suntem la sri sa ni se afiseze si daca postam dintr-o buda cu wi-fi. 5. Eliminarea butonului citate multiple. Sincer, nu are rost sa incarcam forumul cu niste butoane inutile. 6. Desineri capabili. Vechii designeri chiar faceau o treaba buna. Erau teme calitative care te faceau sa postezi cu adevarat pe acest forum. Eu nu am mai intrat pe acest forum din cauza temelor chicioase si facute la repezeala doar ca sa se scape de treaba. Sa nu mai zic de tona de butoane care sunt trantite ca si cu lopata. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Sugestii Tue Mar 03, 2020 1:12 pm | |
| 1. Nu ni se va sterge forumul. Daca era as fi primit ceva avertisment de la forumgratuit pana acum. 2. De restul sugestiilor se va ocupa Kuroo 3. Nu cred ca Kuroo nu se descurca la teme. Eu o vad destul de capabila si de buna la teme. Si oricum nu poti multumi pe toti deodata. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Sugestii Tue Mar 03, 2020 1:17 pm | |
| Sincer sa fiu, asi vrea sa dau o demonstratie pentru postul de designer. Nu s-a sters forumul pentru ca nu a fost reclamat. Dar eu nu m-asi risca. Bai oameni buni, voi nu va ganditi ca intra si minori? | |
|
| |
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
| Subject: Re: Sugestii Tue Mar 03, 2020 1:41 pm | |
| Sti? Nu ma deranjeaza niste sugestii. Dar nu veni sa-mi insulti munca ca s-ar putea sa ne suparam rau de tot. Am zis ca daca vrea Sanara vreo tema noua, sa-mi zica si ma ocup. Daca vrea sa te puna pe tine, sa te puna. Nu e forumul meu ca sa hotarasc eu ce si cum. Asta e tot ce am de zis. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sugestii Tue Mar 03, 2020 1:48 pm | |
| Pai categoria aia o putem face sa ascundem fata de vizitatri acea rubrica. Cat despre membrii ei pot vedea. Si mai sunt alte forumuri care au topcuri de +18 si care nu au fost sterse. Cat despre regulamentul forumgratuit mai nou din cate stiu nu se interzice decat postarea de imagini provocatoare si reclame a site-uri XXX. Faptul ca faci un RPG +18 se pare ca nu ii intereseaza. Mai nou administratia romaneasca a forumgratuit s-a cam dus pe apa sambetei. E un singur admin si un singur moderator. Dar o sa ii intreb pe cei de pe forumgratuit pe site-ul lor sa stiu ce parere au de aceasta rubrica.
Cat despre postul de designer inca nu facem angajari. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Sugestii Tue Mar 03, 2020 5:45 pm | |
| - Kuroo wrote:
- Sti? Nu ma deranjeaza niste sugestii. Dar nu veni sa-mi insulti munca ca s-ar putea sa ne suparam rau de tot. Am zis ca daca vrea Sanara vreo tema noua, sa-mi zica si ma ocup. Daca vrea sa te puna pe tine, sa te puna. Nu e forumul meu ca sa hotarasc eu ce si cum.
Asta e tot ce am de zis. Nu inteleg de ce te oftici asa de tare. Si sincer, mai lasa amenintariile de copil imatur ca nu iti sade bine @Kuroo. Daca tu crezi ca asa se face treaba prin amenintari puierile, te rog sa te lasi de meserie. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sugestii Tue Mar 03, 2020 9:46 pm | |
| Oftic? De ce sa ma oftic? Si cum sa nu ma enervez când vine cineva si-mi insulta munca? Nu amenint. Doar ti-am zis cu frumosul. Când dai sugestii, invata sa nu insulti munca cuiva, ok? ^^ Nici tie nu ti-ar pica bine sa vina cineva sa faca asta. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Sugestii Wed Mar 04, 2020 8:50 am | |
| Am patit-o de atatea ori si am vorbit maleabil cu omul. Stiu ca nu e placut, insa eu am invatat sa mai las si de la mine pentru a face pe plac membriilor. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Sugestii Wed Mar 04, 2020 12:50 pm | |
| Daca ai patit-o si nu ti-a placut, de ce faci si la altul? Ma rog...Lasam asa. Pe viitor incearca sa dai sugestii fara sa insulti. Si eu incerc sa raman mai calma. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Sugestii Thu Mar 05, 2020 9:36 am | |
| Batem palma! Hai sa fim uniti si sa nu ne suparam unu pe altu. Asa e cel mai corect. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sugestii Thu Mar 05, 2020 10:20 am | |
| Ma bucur sa vad ca incepeti sa va intelegeti. Si va rog frumos sa va intelegeti. Data viitoare daca mai vad vreo cearta sau insulta o sa intervin. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Sugestii Thu Mar 05, 2020 11:09 am | |
| @Sanara te astept sa povestim pe facebook | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sugestii Thu Mar 05, 2020 11:54 am | |
| | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Sugestii Thu Mar 05, 2020 12:15 pm | |
| multumesc pentru intelegera acordata | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Sugestii Thu May 21, 2020 3:02 pm | |
| imi scoate si mie cineva rankul de exilat? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sugestii Thu May 21, 2020 3:42 pm | |
| | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Sugestii Thu May 21, 2020 3:57 pm | |
| asi vrea sa facem si noi un rpg deschizi tu topicu? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sugestii Sun May 24, 2020 12:05 am | |
| | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Sugestii Sun May 24, 2020 12:08 pm | |
| sa ma anunti cand este gata | |
|
| |
Xiphion. MEMBRU
Sex : Mesaje : 66 Kwan : 69 Varsta : 27 Localizare : Iceland
| Subject: Re: Sugestii Wed May 27, 2020 1:10 pm | |
| Nu vreau să fiu rea, dar mulți dintre voi vă luați rangul de designer mult prea în serios. La urma urmei, este un simplu forum gratuit, iar câte unii de aici n-au habar să facă o imagine png de calitate, dar se cred mari editori. Respectați dacă vreți să fiți respectați, dar nu săriți aiurea cu gura dacă modul vostru de lucru nu este departe de al unui începător. În primul rând, nu văd nimic, deci absolut nimic original la tema de acum. Este o temă aleasă la repezeală, una dintre temele de pe UM și oleacă schimbată. Atât. Deci dacă vă mai aud mari designeri, mă bufnește un râs cu lacrimi și alta nu. În al doilea rând, fiți creativi și faceți o temă măcar pe jumătate, apoi vă puteți considera mari designeri. Și încercați să alegeți și alte teme de pe hitskin pe care să le îmbunătățiți, nu doar cele de pe UM. Dacă se vrea, se poate. George se descurca bine și fără tine, Hunter, doar că tu te crezi ce știi ce expert când de fapt nu ești. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Sugestii Wed May 27, 2020 7:41 pm | |
| Ok, eu nu ma consider un mare designer dar pot sa imi dau si eu cu parerea ca si un biet muritor de rand. Eu nu am treaba cu nimeni dava imi folosesc temele de pe hitskin. Pana la urma uei de aia le-am pus acolo. Ce fac eu la mine pe forum tine de coduri si eu pe cat pot incerc sa modific interfatele cat pot eu mai bine. Sincer, e de apreciat faptul ca se straduie si nu cred ca e singurul designer de pe aceat forum care a mai procedat asa. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sugestii Wed May 27, 2020 7:57 pm | |
| Kenma e nu te inteleg. Fiecare e liber sa isi aleaga ce teme vrea si ce designeri isi doreste. Traim intr-o tara libera. Actuala tema e facuta de Sebastian Daniel. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Sugestii Wed May 27, 2020 8:02 pm | |
| Bine zis @Sanara! Pana la urma urmei fiecare decide ce e mai bine pentru foeumul lui. Eu nu ma oftic ca nu mai sunt designer. Sincer, oarecum e o usurare ca nu imi mai sare nimeni in cap daca nu e asa cum vor pretentiosii. | |
|
| |
Xiphion. MEMBRU
Sex : Mesaje : 66 Kwan : 69 Varsta : 27 Localizare : Iceland
| Subject: Re: Sugestii Wed May 27, 2020 9:06 pm | |
| Da, fiecare e liber să instaleze ce temă vrea, dar nu este designer dacă nu aduce și anumite îmbunătățiri acelei teme. Spre exemplu, nici măcar nu s-a străduit să înlocuiască fontul temei respective. Diacriticile arată foarte inestetic pe fontul acesta, iar o parte din scris este îngrămădit la multe categorii și bate la ochi. Iar imaginea de la banner putea fi salvată în format png, deoarece și-a pierdut din claritate. Și ar putea fi înlocuită și imaginea de la "cine este online?", durează doar câteva secunde într-un program online. Haide să nu primim ranguri doar de dragul de a le avea, că din gură putem să dăm toți, dar de făcut când? | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Sugestii Wed May 27, 2020 9:42 pm | |
| Eu cred ca ce e mai important e sa ii placa lui @Sanara. Daca nu ii place sa o schimbe cu ce vrea el. Dar mi se pare nedrept sa te legi de tema daca nu esti activa pe acest forum. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sugestii | |
| |
|
| |
| Sugestii | |
|