| Chat staff | |
|
|
Author | Message |
---|
hunter Dwarf
Name : Daniel Sex : Mesaje : 351 Kwan : 728 Localizare : Utopia
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Chat staff Thu Mar 05, 2020 12:57 pm | |
| Doar staff-ul forumului are acces la aceasta rubrica! | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 1:13 pm | |
| Buna! Am si eu o rugaminte. Sa malasi pe mine sa maocup de rubricile RPG de blocarea subectelor de la RPG daca consider ca e necesa. Doar sa ma anunti care ar fi acele topcuri inactive. S-ar putea sa am idei de continuare a lor si sa nu mai fie necesar sa le blocam. | |
|
| |
hunter Dwarf
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 1:18 pm | |
| TE ROG FRUMOS! LASA IN PACE RUBRICILE RPG. Plus vad ca ai luat decizii majore fara sa ma intrebiu legate de membri. Eu te-am pus designer NU ADMIN
Daca mai continui sa faci abuz de putere peste rangul care ti l-am dat iti iau rangul.
Te-am pus designert sa te ocupi de tema de Paste nu sa o faci pe ADMIN-ul. | |
|
| |
hunter Dwarf
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 1:21 pm | |
| Deci eu m-am uitat in grupul rosu coadmin si vad ca kahlan nu mai figureaza acolo. Dar poate I-ai pus alt rang? Si scuze de izbcnirea mea. Ea vrusese sa apara coadmin chiar daca nuavea putere de admin si e pe aici cam sezonier.
Si imi place cum ai facut bara instrumentelor de moderare | |
|
| |
hunter Dwarf
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 1:30 pm | |
| Am vazut acum. Si apropo ui summer de ce i-ai sters bannul?
Aavut ban pentr o grava incalcare a regulilor de bun simt. Copiase conturi de membri de pe forumul meu pe forumul ei si se iscase scandal pe forumul meu. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 1:32 pm | |
| la summer nu am sters nimic, de cand m-am conectat pe forum am vazut nu. Ele userului ei scris cu verde, nu cu gri. Si tu chiar crezi ca se va mai intoarce @summer. pe aici? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 1:37 pm | |
| Mie de ce PA imiarata ca ai activat userul summer? Uite Stiu ca era si cu verde inainte ca ma gandeam eu sa o iert sau nu dar m-am gandit sa nu o mai iert. Apoi nu stiu de ce PA imi arata ca tu ai sters banul ei azi. Uite imiarata clar hunter a activat userul summer | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 1:39 pm | |
| man, da nu l-ai activat tu cumva? Pentru ca userul ei e cu verde nu cu gri. Daca era banata era la grupul respectiv. Nu inteleg de ce pana acum nu ai vazut lucrurile acestea? Pupaza peste colac postai la rpg si cu barbatu-so. Nu crezi ca o dai acuma in paranoia? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 1:43 pm | |
| Bine. Dar daca se va intoarce sa fie doar membru obisnuit. Nu voi accepta sa mai aiba acces la PA ea sau barbatul ei. Imi e suficient cu PA sa fim noi 3. Eu, Bia si tu. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 1:46 pm | |
| sotul ei este simplu membru si nu au amandoi nici un rank special. Nu te mai speria atata ca nu am eu treaba cu ei. Daca postez pe forumul lor este pentru ca mi-a intrat la suflet acel forum si o fac din placere.Da mai e si @Kahlan la panoul de administrare. Deci, suntem 4 membrii care avem acces la PA.
Last edited by hunter on Thu Mar 05, 2020 1:56 pm; edited 2 times in total | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 1:52 pm | |
| Daniel un singur lucru te mai rog frumos. Nu mai lua decizii de admin legate de membrii sau altele. Te-am pus doar designer chiar daca ti-am dat PA ti l-am dat doar sa poti pune temele cand le vei face.
Nu sa iei si alte decizii de admin.
Bine nu ma sperii acum dar sa stii ca te voi urmari. Si daca mai vad si o singura miscare care nu are legatura cu tema, o sa ai acces restrictionat la PA, doar cand e nevoie de a instala tema lucrata. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 1:55 pm | |
| Dar nu iau. Vezi ca suntem 4 admini, nu 3 cum ai spus tu. E si @Kahlan in trupa. Imi pare rau daca te-ai suparat ca mi-am pus rang personalizat. Dar eu am sa fiu mai mult pe codding si mai putin pe grafica. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 2:00 pm | |
| Nu nu inelegi Daniel. Nu de rangul tau m-am suparat. M-am suparat de altele. Ma suparasem ca la PA imi arata ca aiactivat userul summer si ma speriasem ca vrei sa o pui iar admin.
Si ce vrei sa spui cu codding? | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 2:42 pm | |
| sa editez pe baza de html. Oricum, nu o pune nimeni admin pe @summer. Din cate am vazut, s-a suparat rau si nu mai vrea sa intre pe forumul tau. Apropo, te astept sa-mi raspunzi pe Unstopabble. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 2:57 pm | |
| Oricum a fost gresala ei. Tu cum ai reactiona Daniel daca cineva din staff-ul forumului tau ar face pe forumul sau conturi in numele membrilor de pe forumul tau?
De intrat pe forumul meu nu mai intra dar vad ca pe alte forumuri mai joaca rpg cu mine.
Sigur ca iti voi raspunde pe unstopable.
Si coddingul are mai multe avantaje fata de grafica manuala in domeniul graficii? | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 7:02 pm | |
| 1. Asi scoate-o de la panou de administrare si atat, mai ales ca a facut tema de la forum si ranguri. Bam nu i-asi da de asi fi in locul tau. 2. Daca era sa se supere pe tine, nu posta nici pe forumul ei nici pe soricel cu tine. 3. Are mai multe avantaje decat partea de grafica digitala. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Chat staff Thu Mar 05, 2020 8:52 pm | |
| 1. initial asa facusem si eu Sebi dar fairy.lover a facut scandal mare. Si eu nu stiam cum naibii sa mai potolesc scandalul.
2. Daca nu e suparata pe mine atunci pe ce e suparata Rox?
3. Si care art fi avantajele? E mai multa libertate? | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Chat staff Fri Mar 06, 2020 8:14 am | |
| 1. Pentru un user sezonier nu merita sa-ti calci in picioare surata, ai facut gestul acesta din lacomia unui membru activ. 2. E suparata ca oricand se poate intoarce acel dobitoc si o vei bana iar. 3. Nu e vorba de libertate, iti storci creerii aswzand codurile. Tema actuala de pe Unstopabble este modificata cu ajutorul codurilor. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Chat staff Fri Mar 06, 2020 9:28 am | |
| Nu am stiut cum sa gestionez situatia atunci mai bine. Nu aveam de unde sa stiu ca va fi sezonier.
Si iti place mai mult sa iti storci creierii cu codurile? Mie daca as fi grafician mi s-ar parea mai simplu grafica normala decat sa ma chinui codurile.
| |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Chat staff Fri Mar 06, 2020 10:34 am | |
| Skinul facut pe forumul unstopabble a fost modificat pe baza de coduri. Insa uneori mai trebuie sa bag si un cod ici colo ca sa arate bine. 2. Membrii aceia sezonieri s-au intregistrat la tine pe forum doar ca sa le faci rubrica +18 si cand au vazut ca ceilalti membrii nu sunt interesati de rpg-uri vulgare au renuntat. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Chat staff Tue Mar 10, 2020 3:33 pm | |
| Și ce mai ziceti oameni faini? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat staff | |
| |