| Wonder bridge of sun | |
|
|
|
Author | Message |
---|
hunter Dwarf
Name : Daniel Sex : Mesaje : 351 Kwan : 728 Localizare : Utopia
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Wonder bridge of sun Thu Mar 05, 2020 1:29 pm | |
| Hank* Era o seara perfecta de primavara. Ma plimbam linistit in minunatul tinut al cristalelor. Pentru mine era cel mai linistitor loc posibil. Abea asteptam fiecare zi sa ajung aici si sa meditez. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Thu Mar 05, 2020 2:37 pm | |
| Sanara: Eram imbracata intr-o frumoasa rochie de seara batuta cu mii de cristale. Zburam prin tinutul cristalelor ducandu-ma catre palatul regelui de acolo. Vad un baiat care vroia sa stea sa mediteze dar niste copii de pitici care imi erau cam fani incepu sa deranjeze. Strigand tare. "Printesa Fairytopiei vine incoace" Si repetau asta de mai multe ori. Vazandu-i, imi scot bagheta pe care o rotesc de cateva ori in aer si incepu sa ploua cu dulciuri. Rochia cu care eram imbracata: | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Thu Mar 05, 2020 2:44 pm | |
| Hank*
Ma opresc din meditat si vad o persoana dragalasa care se apropie de mine. Era imbracata frumos si elegant, parand ca si o printesa. Ma ridic si o salut politicos. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Thu Mar 05, 2020 3:02 pm | |
| -Salut si tie. Eu sunt Sanara, printesa regenta a regatului Fairytopia. Am venit aici in regatul Shimmervale caci am o intalnire cu regele acestui regat. Tu esti de aici din Shimmervale? intreb eu | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Thu Mar 05, 2020 6:56 pm | |
| Hank**
-Eu sunt un drumet care mediteaza si isi gaseste linistea in acest loc. Nu am un domiciliu stabil, sunt doar un simplu nomad.....apuse tanarul cu un glas domol si de un calm iesit din comun. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Thu Mar 05, 2020 8:54 pm | |
| -Cum te numesti tinere? si care e regatul tau natal? intreb eu curioasa. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Fri Mar 06, 2020 8:11 am | |
| Hank**
-Numele meu este Hank si nu sunt din aceste locuri. M-am ratacit intr-o pestera care m-a adus aici si de atunci sunt un biet calator. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Mon Mar 16, 2020 8:04 pm | |
| -Am inteles acum. Bine ai venit in regatul meu. Esti bine venit. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Thu Mar 19, 2020 10:15 am | |
| ~Hank~
-Va mulțumesc alteta pentru frumoasa întâmpinare......spune tânărul Hank în timp ce mai face o plecăciune în fata ei. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Sun Mar 29, 2020 12:55 pm | |
| -Cu placere. Ii raspund eu. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Mon Mar 30, 2020 3:52 pm | |
| -Hank~
Ma uitam impresionat la alteta fără sa mai zic ceva. Era ceva memorabil și onorabil ce mi s-a întâmplat. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Sat Apr 11, 2020 11:45 pm | |
| -Vom merge la palatul meu si vei fi tratat ca un oaspete. Palatul meu e si hotel. Deci te poti simti ca un turist binevenit. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Sat Apr 11, 2020 11:58 pm | |
| ~Hank~
Auzind asemenea oferta, nici nu mai sta pe gânduri și accepta de îndată propunerea. -Cu mare drag alteta, am sa vin cu dumneavoastră la frumosul meu castel. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Fri Apr 17, 2020 10:29 pm | |
| -E castelul meu dar bineinteles poate fi si al tau. Te vei simti ca acasa. Ii spun zambind. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Sat Apr 18, 2020 12:21 am | |
| ~Hank~
-Ca sa fie si castelul meu, trebuie sa il merit pe buna dreptate. In primul rând trebuie sa fie partea de relatie si formare a unui cuplu. Intelegi tu la ce ma refer si fara sa explic prea multe. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Sat Apr 18, 2020 2:00 pm | |
| -Stiu. Spun zambind. Apoi il duc la baza dealului si se vedea castelul in varf. -Avem ceva de urcat. Dar peisajele sunt superbe si se merita. O padure de stejari urmata de o padure mixta si apoi o padure de conifere spre varf. Deasemenea langa castel e o Gradina Botanica si o Livada pe domeniul castelului. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Mon Apr 20, 2020 10:08 pm | |
| ~Hank~
-Da, acel deal este destul de inalt si nu am problema daca voi merge asa de mult pe jos. Imi place sa vad ce e in jurul meu. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Tue Apr 21, 2020 4:02 pm | |
| -Va fi frumos. Vei vedea multe animalute ce umbla libere si sunt prietenoase. Chiar daca in aparenta par salbatice si fioroase. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Wed Apr 22, 2020 5:43 pm | |
| ~Hank~
-Animalute prietenoase care par fioroase? Asta da paradicma.... spune tanarul in timp ce o insotea la pas pe frumoasa printesa. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Mon Apr 27, 2020 9:40 am | |
| -Mda, de exemplu cea mai mare fauna o intalnim la lacul vulcanic peste care este podul. Daca te uiti cu atentie vei vedea broasca liliac, ariciul meduza, crocodilul de piatra si altele. Dar pana acolo daca esti atent pe flori, maiales pe cele carnivore, vei vedea Paianjenul albastru cu 10 picioare. El cu veninul sau poate amorti plantele carnivore si astfel poate suge nestingherit nectarul lor. Pentru elfi, zane si choar oameni, veninul nu e letal dar e periculos. Nu datorita faptului ca te face stana de piatra fiindca efectul dureaza doar o ora ci datorita faptului ca creste pe mai tarziu anumite riscuri. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Mon Apr 27, 2020 9:59 am | |
| ~Hank~
Ma uitam asa de ciudat la acele creaturi si nu imi venea sa-mi cred ochiilor. Toate aratau de parca ar fi fost modificate genetic intr-ul laborator ultrasecret. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Fri May 01, 2020 10:29 am | |
| -In timp ce mergeam pe munte auzim un raget puternic ca de leu. cevenea de undea din aer. Il fac atent sa se uite spre cer. -Ia vezi ce este? Dupa raget poate fi fie grifon fie dragon. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Sat May 02, 2020 1:31 pm | |
| ~Hank~
Ma uit și eu sa vad de unde vine acel zgomot. Fata avea dreptate, era un grifon destul de bolnăvior. Avea un picior care era rănit și ii era sângerând. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Thu May 07, 2020 9:29 pm | |
| Ma uit si eu si vad grifonul. -Of saracutul. Trebuie sa il ajutam. Spun eu si zbor spre grifon. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Wonder bridge of sun Fri May 08, 2020 10:52 am | |
| ~Hank~
-In rucsacul meu am o trusa de prim ajutor care ne va fi foarte utila. Te rog sa-l imblanzesti putin pentru a nu ne ataca. Eu stiu ca atunci cand sunt bolnavi sunt foarte violenti si teritoriali. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Wonder bridge of sun | |
| |
|
| |
| Wonder bridge of sun | |
|