| Fairy spring Holiday | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Fairy spring Holiday Sat May 02, 2020 11:09 am | |
| Se apropia o noua sarbatoare a zanelor asa ca pentru ale face o surpriza prietenilor mei, le trimit invitatii:
"Dragii mei prieteni, Va invit la sarbatoarea campeneasca a zanelor Armindeni, unde celebram inflorirea pomilor, revenirea completa la viata a naturii. Aceasta este tot o sarbatoare a primaverii din lungul sir a sarbatorilor de primavara: invierea ghiocelului, echinoctiul de primavara, Pastele" Va veti bucura de: muzica, dans, teatru, spectacole, mancare buna, bautura aleasa, plimbari cu trasura, balci si cel mai important multa distractie".
Acum asteptam ca macar unul din prietenii mei sa raspunda invitatiei.
Last edited by Sanara on Thu May 07, 2020 8:50 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
hunter Dwarf
Name : Daniel Sex : Mesaje : 351 Kwan : 728 Localizare : Utopia
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Sat May 02, 2020 1:28 pm | |
| ~Luna~
Stăteam liniștită în pat și am primit un email prin care se afla o invitație. Îl deschid și vad ca e invitație pentru o petrecere de ziua zânelor. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Fri May 08, 2020 9:46 am | |
| Continuam sa ma ocup de organizarea petrecerii pana sosea cineva dintre prietenii mei.
Coordonam pe cei care se ocupau de decoruri, comandasem la un restaurant sa vina sa aranjeze o terasa in aer liber in zona de desfasurare a spectacolelor si sa se ocupe de mancare, vorbisem cu cativa artisti si multe altele. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Fri May 08, 2020 10:49 am | |
| ~Luna~
Ce mi separea ciudat, era faptul ca nu avea adresa. Voiam sa trimit o scrisoare pentru a informa prezenta mea la acel eveniment de anvergura. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Wed May 13, 2020 9:57 pm | |
| Trimisesem mailul de pe un computer al palatului care ascundea adresa de mail. Dar crezusem ca oricine isi poate da seama ca imi poate confirma prezenta pe mailul oficial al palatului aflat pe pagina principala a site-ului palatului la rubrica contact. | |
|
| |
hunter Dwarf
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Fri May 15, 2020 1:04 pm | |
| ~Luna~
Continuam sa cercetez si mai in detaliu. Acel email nu era si nici nu stiam ce site sa accesez. Brusc in cap mi-a venit ca ar fii de la serviciile secrete o chemare criptata. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Thu May 21, 2020 3:44 pm | |
| Ii retrimit emailul in care ma semnam. "Sanara, princepess of Fairytopia Kingdom". | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Wed Jun 03, 2020 2:51 pm | |
| Pot sa ma alatur si eu la rpg? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Mon Jun 08, 2020 12:52 am | |
| | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Tue Jun 09, 2020 10:20 am | |
| ×Aiko×
In timp ce stateam linistita pe internet, primesc si eu un mesaj deatul de interesant. Cand il citesc, observ si eu ca adresa nu era mentionata nicaieri, insa eu eram invitata. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Tue Jun 23, 2020 8:02 pm | |
| Revin cu un mesaj in care mentionez ca adresa e secreta dar ca un portal o va teleporta direct la eveniment. Si ii spun unde sa gaseasca portalul. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Wed Jun 24, 2020 2:25 pm | |
| ×Aiko×
Mesajul cu adresa portalului il primesc la scurt timp telepatic. Mai stau ce stau pe ganduri si il confirm la fel si sper sa il fi primit persoana respectiva. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Wed Jul 01, 2020 2:10 pm | |
| Primesc confirmarea si eram multumita. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Fairy spring Holiday Thu Jul 02, 2020 11:59 am | |
| ×Aiko×
Ma pun pe pregatit cadoul si tinuta pentru acea petrecere. Chiar nu stiam in ce univers si lume se petrece, insa eu preferam sa fiu destul de increzatoare. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Fairy spring Holiday | |
| |
|
| |
| Fairy spring Holiday | |
|