Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: O calatorie palpitanta Wed May 27, 2020 7:48 pm | |
| Paula dela Cruze/19ani/vrajitoare-vraci Era o zi obisnuita de vara in satucul din apropierea Cetatii Agatului. Acolo isi avea casa o tanara fata care a fugit de la orfelinat pentru a se putea bucura de viata fara restrictii. Din pasiunea pentru plante, a inceput sa faca leacuri care mai de care mai tamaduitoare. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O calatorie palpitanta Mon Nov 15, 2021 11:40 pm | |
| Sanara:
Ajunsesem in satucul de langa Cetatea Agatului in zi de targ pentru a ma intalni cu niste negustori de plante pentru potiuni. | |
|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: O calatorie palpitanta Tue Nov 23, 2021 6:39 pm | |
| Asun: Orion fusese ranit intr-un atac care avusese loc asupra mea in una din plimbarile mele, asa ca eram in cautarea unor plante tamaduitoare pentru a-l ajuta sau sa gasesc pe cineva cu puteri vindecatoare. Eram imbracata intr-o pelerina, ca sa-mi ascund identitatea. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O calatorie palpitanta Tue Nov 23, 2021 6:47 pm | |
|
Sanara":
Ma indreptam catre zona unde se tinea targul, plimbandu-ma. Imi tineam aripile intinse la vedere.
| |
|
Sponsored content
| Subject: Re: O calatorie palpitanta | |
| |
|