|
Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Pe campie Thu Jan 16, 2014 7:39 pm | |
| Ma bucur foarte mult ca iti place. Ii raspund eu. Eu oricum ai am cateva fiole, asa ca iti dau tie sticluta asta. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe campie Fri Jan 17, 2014 1:47 pm | |
| Rose aproba cu capul atunci cand o auzi, schitand un zambet. Isi trecu degetele prin firele tepoase si se incrunta la un moment dat cand un sentiment, probabil paranoic, ca cineva le urmareste devenea tot mai proeminent. Se uita in jur incercand sa detecteze daca e adevarat sau e doar o alarma falsa. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pe campie Sat Feb 01, 2014 11:26 pm | |
| -Fiindca tot suntem aici, m-am gandit sa iti prezint cel mai pretios sange din colectie. Sange albastru de zana, prin bunavointa majestatii sale, regina Marabella II-a. Spun eu si merg catre un seif unde tastez un cod PIN usa deschizandu-se si acolo fiind intr-un suport special o singura eprubeta de inaltime tripla decat eprubetele obisnuite si acoperita cu un dop de pluta. Eprubeta continea un lichid de culoare albastruie. -Acesta este insusi sangele majestatii sale. Totusi nu stiu daca sa iti dau sau nu sa gusti din el. Ar fi 3 otive: 1. O singura picatura din el valoreaza enorm de mult. 2. Daca matusile ar constata ca lipseste putin din el s-ar supara foarte rau pe mine. 3. Regina ne-a donat acest sange si a spus ca este exclusiv pentru cercetari stiintifice legate de potiuni.
Daca vrei totusi sa gusti sangele asta, stiu o modalitate: Sa cumperi cateva picaturi de sange de la matusile mele, daca te dai drept o studenta interesata de cercetare stiintifica. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Pe campie Tue May 28, 2019 12:40 am | |
| Era pe campie si culegerea flori | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe campie Wed Jul 10, 2019 10:48 pm | |
| Primisem o misiune de la matusile mele sazbor pe campie si sa culeg niste plante pentru potiuni. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Pe campie Sat Aug 17, 2019 11:47 pm | |
| In timp ce culegeam florirele o vad pe Sana
Hei,cum o mai duci? | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Pe campie | |
| |
| | | | Pe campie | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |