Numele meu este Ambros Calanthe dar prefer sa mi se spuna Caly. Sunt o extraterestra pierduta pe Pamant inca de cand eram in stadiu de simpla samana. Am fost crecuta de cineva pasionat de flori de cand m-a gasit. A fost ciudat sa gaseaca o samanta mare cat un ou de gaina.
Acum sunt la varsta adolescentei. Sunt o planta carnivora de pe o planeta din jurul stelei Arcturus.
Desi fiind planta nu am picioare ci radacini, am un corp uman reprezentat de catre pistilul meu. Cu ajutorul lui ma pot comporta aproape uman. Desi pentru deplasari as avvea nevoie de ajutorul unei persoane. Totusi datorita marimii mele nu e asa de dificil. Sunt crescuta intr-un mic ghiveci.
E o zi frumoasa de primavara si stau pe pervazul ferestrei de la balcon acolo unde fusesem asezata pentru a imi fface fotosinteza. In timp ce astpetam ca procesul fotosintezei sa se faca automat in bataia razelor solare, eu imi petreceam timpul pe net pe teelefonul stapanei mele. Deasemenea daca ma mai enerva cate o musca scoteam limba mea lunga si o prindeam inghitind-o pe loc spre amuzamentul stapanilor mei.