Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» TaurMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» Gemeni Mon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» RacMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» LeuMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» Fecioară Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Balanță Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Scorpion Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorMon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Rita the pizza delivery Mon Jun 12, 2023 7:51 am | |
| Rita: -Ohoo, hoo. Sunt foarte pregătită. Sărituri de pe pod în apă am mai făcut la antrenamentele de livrare. Au fost situații când trebuia să sar pe un pod mobil de pe o secțiune pe alta sau să sar de pe un pod pe un feribot. Nu ar fi prea diferitet să sar de pe un pod într-un portal. | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Rita the pizza delivery Tue Jun 13, 2023 12:30 pm | |
| Paula Muscko || witch Auzind asta, activez acel ininstrument si cei de la MIB erau distrasi. Insa profitam si de viteza pe care o avea Rita. Cand dam sa sarim de pe pod, activez teleporatorul in apa care arata exact ca si iun vartej de apa. Numai ca de fapt era olografic efectul, in realitate era portal. Si in acel mod, din exterior parea ca ne-am inscenat moartea. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Rita the pizza delivery Tue Jun 13, 2023 1:06 pm | |
| Rita: Sărisem in portal și eram extrem de curioasa in ce dimensiune ne va duce și de ce peisaje superbe vom avea parte. | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Rita the pizza delivery Fri Jun 30, 2023 6:05 pm | |
| Paula Muscko || witch In timp ce ne bucuram de saritura, aterizasem de data asta in mijlocul lui nicaieri, in mijlocul pustiului oceanic. Oriunde te uitati, era doar ocean si cam atat. | |
| | | Paula Muscko Wizard
| Subject: Re: Rita the pizza delivery Wed Aug 23, 2023 10:23 am | |
| In timp ce ne bucuram de saritura, aterizasem de data asta in mijlocul lui nicaieri, in mijlocul pustiului oceanic. Oriunde te uitati, era doar ocean si cam atat.
| |
| | | Rita Djin
Sex : Mesaje : 1 Kwan : 1 Varsta : 38 Localizare : New York
| Subject: Re: Rita the pizza delivery Thu Aug 24, 2023 9:01 pm | |
| -Deci acum forta motorului meu ne tine la suprafata apei. Acum sunt pe functie de skijet. | |
| | | Paula Muscko Wizard
| Subject: Re: Rita the pizza delivery Fri Aug 25, 2023 2:30 pm | |
| Inca continuam sa ma uit in jurul meu. Era un ocean superb, dar in departare parea ca se vede ceva. Insa cand ma bag in apa, par ca ating ceva."Hei, ceva e sub picioarele mele. Nu este animal, este ceva ce seamana cu o locuinta. Uite, apa imi este pana la brau."Si ii arat acest lucru de indata. Ma gandeam ca nu cumva sa fie celebrul oras subacvatic Medusia. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Rita the pizza delivery | |
| |
| | | | Rita the pizza delivery | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |