Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Concursul de frumusete pentru papusi Thu Dec 23, 2021 5:51 pm | |
| In oras aparuse un concurs de frumusete pentru papusi iar ca premiu se punea bataie o casa pentru papusi varianta unei vile de lux construita in detaliu iar in garaj exista si o masina teleghidata Si pe langa asta, un premiu in bani de 20 000 dolari. Eu o rog pe prietena mea sa fie de acord ca eu sa ma micsorez si sa se inscrie la concurs cu mine pe post de papusa. -Te rog frumos, vrei sa ne inscriem la concurs? Uite ideea mea e daca vom castiga, casa si masina de jucarie si jumatate din suma iti va apartine, iar jumatate din suma o vom dona la un orfelinat. Ce zici? Stiu ca ai un talent adevarat pentru infrumusetat papusi, si ai putea sa ma faci atat de frumoasa incat sa castigam. Si dorinta mea e ca mai intai sa ma micsorez si apoi sa folosesti pe mine ustensilele din setul pentru papusi pentru a ma face frumoasa si chiar si machiajul din setul pentru papusi. Si sa alegem impreuna rochia uneia dintre papusile tale pe care sa o port. cONCURSUL | |
|