Author | Message |
---|
Bavaria MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla) Sat May 11, 2024 2:14 pm | |
| Ma simteam bine sa vad acele lucruri. Insa cel mai mult îmi plăcea acel tur care ma facea sa ma simt precum un copil. Sau cum ar spune mulți, ma lăsăm dusa de val. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla) Sun May 12, 2024 4:02 pm | |
| Văzând-o că se bucura precum un copil, ii zâmbesc.
-Si uite, avem aici la delfinariu si posibilitatea de innot alaturi de delfini și sirene. Programul este in fiecare weekend, sâmbătă și duminică, după spectacole. Sâmbăta înnoti alaturi de delfini și duminică alaturi de sirene.
In principal activitatea e pentru copii dar angajații delfinariului acceptă și adulți cu suflet de copil. Spun eu. | |
|
| |
Bavaria MEMBRU
| Subject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla) Mon May 13, 2024 9:59 pm | |
| Vestea îmi surse de minune, mai ales ca eu abea asteptam sa înot alături de delfini. Era un vis de al meu, de când eram copil. -Vai, ar fi o placere deosebita sa înot alături de delfini. Oare am putea merge chiar acolo?. ...o întreba Bavaria pe amica ei. Și totuși, acea întrebare era cu o doza de entuziasm aparte.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla) Tue May 14, 2024 12:00 am | |
| | |
|
| |
Bavaria MEMBRU
| Subject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla) Tue May 14, 2024 2:26 pm | |
| Iar pentru ca răspunsul ei era afirmativ, merg de indata ca sa o însoțesc spre vestiar. Pentru ca eu nu știam unde e și trebuie sa ma schimb ca sa pot face baie cu acei delfini. | |
|
| |
Sanara OWNER
| |
| |
Bavaria MEMBRU
| Subject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla) Sat May 25, 2024 10:56 am | |
| Mutam rpg-ul pe forumul Winnie? Am văzut ca acela este un forum mai activ și de aici ma retrag. Mutam topicul de unde am inceput eu sa postez. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla) Sat May 25, 2024 11:03 am | |
| | |
|
| |
Bavaria MEMBRU
| |
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla) Fri Jul 19, 2024 12:27 pm | |
| Daca e mutat rpg-ul pe alt forun, asta va ajunge la arhiva. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla) Sun Jul 21, 2024 11:05 pm | |
| Rox eu n-am făcut arhivă RPG aici fiindcă nu vreau sa se amestece poveștile pentru cei care intra doar sa citească. Dar da, sunt de acord cu blocarea topicului. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla) Tue Jul 23, 2024 2:09 pm | |
| Am sa il mut eu la arhica rpg. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla) | |
| |
|
| |
| La delfinariu (cu Madalina si Priscilla) | |
|