Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 EmptyLa delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 OIPLa delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Empty 
Sujata
La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 EmptyLa delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 OIPLa delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu

» Fecioară
La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță
La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Scorpion

» Săgeatător
La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Empty
PostSubject: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeTue Jun 13, 2023 4:30 pm

First topic message reminder :

La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 51070192

Sanara||Fairy|| Regent Princess of Fairytopia

Era o zi de weekend. Ca sa ma relaxez ma gandisem sa merg la delfinariu. Ceea ce era placut la delfinariul din capitala Fairytopiei, era ca pe langa delfini si foci, erau si sirene.

La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
Bavaria
MEMBRU
MEMBRU
Bavaria

Mesaje Mesaje : 52
Kwan Kwan : 154
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : UK

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeSat May 11, 2024 2:14 pm

Ma simteam bine sa vad acele lucruri. Insa cel mai mult îmi plăcea acel tur care ma facea sa ma simt precum un copil. Sau cum ar spune mulți, ma lăsăm dusa de val. 
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeSun May 12, 2024 4:02 pm

Văzând-o că se bucura precum un copil, ii zâmbesc.

-Si uite, avem aici la delfinariu si posibilitatea de innot alaturi de delfini și sirene. Programul este in fiecare weekend, sâmbătă și duminică, după spectacole. Sâmbăta înnoti alaturi de delfini și duminică alaturi de sirene.

In principal activitatea e pentru copii dar angajații delfinariului acceptă și adulți cu suflet de copil. Spun eu.

Back to top Go down
Bavaria
MEMBRU
MEMBRU
Bavaria

Foaie de personaj

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeMon May 13, 2024 9:59 pm

Vestea îmi surse de minune, mai ales ca eu abea asteptam sa înot alături de delfini. Era un vis de al meu, de când eram copil.
-Vai, ar fi o placere deosebita sa înot alături de delfini. Oare am putea merge chiar acolo?. ...o întreba Bavaria pe amica ei. Și totuși, acea întrebare era cu o doza de entuziasm aparte.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeTue May 14, 2024 12:00 am

-Desigur. Spun eu

Back to top Go down
Bavaria
MEMBRU
MEMBRU
Bavaria

Foaie de personaj

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeTue May 14, 2024 2:26 pm

Iar pentru ca răspunsul ei era afirmativ, merg de indata ca sa o însoțesc spre vestiar. Pentru ca eu nu știam unde e și trebuie sa ma schimb ca sa pot face baie cu acei delfini. 
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeFri May 24, 2024 7:31 pm

O conduc spre vestiar. Acolo ne schimbam in costumele de baie. Eu îmi iau un costum de baie albastru dintr-o singura piesa

La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 3882_0

Back to top Go down
Bavaria
MEMBRU
MEMBRU
Bavaria

Foaie de personaj

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeSat May 25, 2024 10:56 am

Mutam rpg-ul pe forumul Winnie? Am văzut ca acela este un forum mai activ și de aici ma retrag.
Mutam topicul de unde am inceput eu sa postez. 
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeSat May 25, 2024 11:03 am

Bine, de acord.

Back to top Go down
Bavaria
MEMBRU
MEMBRU
Bavaria

Foaie de personaj

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeSat May 25, 2024 11:10 am

Utilizatorul meu este camelya. Bavaria sunt destul de ciudat. Este ca si cum ai spune Germania Smile
Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Name : Roxie
Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 2691
Kwan Kwan : 16530
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Baia Mare

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 2

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeFri Jul 19, 2024 12:27 pm

La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 _free__decor_divider___moon_by_corgii_skies_ddwimvo-fullview.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9OTgiLCJwYXRoIjoiXC9mXC8wY2Y2ZDM1MS1mOTA5LTRlMjMtODYxNi1iMjNmNzU2Y2FhNWNcL2Rkd2ltdm8tOTk5ZmU0NzMtNzYwMS00NzVlLTgxZTYtOGVkNjZhZmUwZjM3LnBuZyIsIndpZHRoIjoiPD0yODUifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ
Daca e mutat rpg-ul pe alt forun, asta va ajunge la arhiva. 
Back to top Go down
https://unstoppablemind.forumotion.co.uk/
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeSun Jul 21, 2024 11:05 pm

Rox eu n-am făcut arhivă RPG aici fiindcă nu vreau sa se amestece poveștile pentru cei care intra doar sa citească. Dar da, sunt de acord cu blocarea topicului.

Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Name : Roxie
Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 2691
Kwan Kwan : 16530
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Baia Mare

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 2

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitimeTue Jul 23, 2024 2:09 pm

Am sa il mut eu la arhica rpg. 
Back to top Go down
https://unstoppablemind.forumotion.co.uk/
Sponsored content

PostSubject: Re: La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)    La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)  - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

La delfinariu (cu Madalina si Priscilla)
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2