Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: A halloween visit Thu Oct 10, 2024 11:02 pm
Era o zi frumoasa de toamna. Se apropia Halloween. Una dintre sărbătorile mele preferate. Mă gândesc să îi fac o farsă de pomina unei prietene. Astfel că vrăjesc oglinda din camera ei pentru a o transforma in portal către Fairytopia. Astfel că în momentul în care prietena mea avea să se uite în ea, sa fie aspirata instant și pe neașteptate și trimisa in camera tronului din palatul meu.
Subject: Re: A halloween visit Thu Oct 10, 2024 11:10 pm
Era o zi placuta de toamna, un ajun de Halloween. Tanara era pregatita pe deplin sa se bucure de cele mai frumoase momente. In acelasi timp fata se gandi si la faptul ca trebuie sa o viziteze buna ei prietena Sanara.
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Subject: Re: A halloween visit Thu Oct 10, 2024 11:14 pm
Așteptam să văd că portalul care i l-am oferit surpriza va funcționa și o va aduce la palat.
Subject: Re: A halloween visit Thu Oct 10, 2024 11:53 pm
De indata ce vazu acel portret, isi ia lucrurile si matura si o ia in zbor direct spre castelul ei. O data ajunsa acolo, aceasta batu la poarta palatului ca sa fie primita. Insa garzile erau destul de reticente si asteptau confirmarea regala pentru intrarea ei acolo.
Sanara OWNER
Subject: Re: A halloween visit Sat Nov 16, 2024 7:57 pm
Eu le dictez garzilor confirmarea si acesteao lasara sa intre.
-Hei nu stiu ce nu a mers. Dar trebuia sa te trimita portalul direct in sala tronului, nu la poarta. Imi cer scuze pentru aceasta mica neplacere si ca a trebuit sa astepti. Ii raspund eu.