| In Vanaheim | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: In Vanaheim Tue Jan 12, 2010 9:03 pm | |
| Ma aflam pe un munte din tinutul Vanaheim, de fapt ma aflam intr-o poiana inconjurata de padure, pe acel munte, undeva la 2000 metri altitudine. Vremea era ca de primavara iar multe flori multicolore inflorisera, alcatuind un peisaj foarte frumos. | |
|
| |
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Re: In Vanaheim Sun Sep 11, 2011 12:48 pm | |
| O vad pe Sanara admirand peisajul magnific si ma asez langa ea , sperand ca voi putea deschide o conversatie , sau sa stam pur si simplu sa ne relaxam . | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In Vanaheim Sun Sep 11, 2011 6:44 pm | |
| O vad pe Nemi si o salut. -Buna, ce mai faci? Nu neam mai vazut de ceva vreme. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: In Vanaheim Sun Sep 11, 2011 6:52 pm | |
| - Salut , Sanara , scuze ca nu ne-am mai intalnit , parintii mei au zis ca petrec mult timp cu voi si mai putin la curatenie in casa asa ca nu m-au lasat cateva luni bune sa ies . Acum am scapat de pedeapsa . Ii zambesc . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Vanaheim Sun Sep 11, 2011 7:00 pm | |
| -Aha, inteleg. Ei bine, acum ca suntem iarasi impreuna eu zic ca ar cm fi timpul sa recperam. Si asta o vom face prin tot felul de nazbatii si farse in stil magic. Ore ce ar fi daca as fi un pic mai autacoasa, in stil Russo? Spun eu facand referire la vraitoarea Alex Russo. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: In Vanaheim Sun Sep 11, 2011 7:32 pm | |
| - Hmm , pai cam de cine vrei sa-ti bati joc sau sa-i faci o farsa ? Alex uneori o face si regreta .. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Vanaheim Sun Sep 11, 2011 7:41 pm | |
| -Pai as incepe cu un fost profesor de-al meu de la fosta scoala. Asa nu as risca nimic. Bine, poate ca nu o pot imita pe Russo, poate o sa ma apropii mai mult de Steve, sau ceva intre. Ma gandeam ca fostului meu profesor care era un elf insa ca temperament si comportament cam la fel cui cel al lui Laritaite numai ca cu o mica deosebire, Nu imita un cowboy ci imita un mexican. Ei bine as vrea sa ii fac ca farsa o vraja sa il fac cu urechi de magar. Insa vrajile mele sunt tmpoare. Asta e bine. O zana nu poate face vraj permanente decat dupa ce atinge varsta majoratului adica dupa ce implineste 100 de ani. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: In Vanaheim Sun Sep 11, 2011 7:49 pm | |
| - Pacat . Dar totusi e bine pentru ca daca este permanent asta inseamna ca nu mai e o farsa . Asadar , cum il gasim pe profesorul tau ? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Vanaheim Sun Sep 11, 2011 8:12 pm | |
| -Inca nu a iesit la pensie. Il gasim in biroul directorului de la fosta mea scoala. Si pur si simplu rostesc vraja langa geam. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: In Vanaheim Wed Sep 14, 2011 12:16 pm | |
| - Pff , e asa de simplu , la oameni e cam greu , si uneori devine cam plictisitor cand cineva iti face farsa de mai multe ori . Fiind zana te poti furisa mai usor . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Vanaheim Wed Sep 14, 2011 7:30 pm | |
| -Ai dreptate. Eu fiind zana ma pot furisa usor daca e sa doresc asta. Pot deveni mica cat un fluture sau chiar si cat un tantar. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: In Vanaheim Sat Oct 01, 2011 1:19 pm | |
| - Si inca o data imi doresc enorm sa fiu si eu ca tine .. Oricum , oarecum e bine sa fii om . Ar fi plictisitor sa traiesti atata , nu ? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Vanaheim Sat Oct 01, 2011 6:05 pm | |
| -Pentru noi nu este plictisitor. Nu stu de ce dar zanele nu cunosc senzatia de plictiseala. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: In Vanaheim Sun Oct 02, 2011 4:52 pm | |
| - Oamenii cunosc senzatia asta in fiecare zi , cel putin eu . E foarte naspa , mai ales daca esti si trist in acelasi timp , faci actiuni necontrolate . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Vanaheim Tue Oct 04, 2011 11:12 pm | |
| -Mda, asa e. Am mai vazut oameni plictisiti.
Last edited by Sanara on Wed Oct 05, 2011 11:43 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: In Vanaheim Wed Oct 05, 2011 11:23 pm | |
| - Si tie cum ti se par acei oameni ? Tu daca n-ai fi langa mine acum , eu as fi plictisita de asemenea , plictisindu-ma de privit peisajul .. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Vanaheim Wed Oct 05, 2011 11:52 pm | |
| -Pai mi se par cam sensibili. Sensibili l orice sentiment neativ cat de neinsemnat. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: In Vanaheim Thu Oct 06, 2011 12:21 pm | |
| - As mai fi plictisita daca ar fi un tocilar din acela care arata ca un monstru cu ochelari si care in fiecare secunda face in minte un radical imposibil pentru oamenii normali . Rade . - Ai cunoscut " nerds " ? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Vanaheim Thu Oct 06, 2011 7:49 pm | |
| Nu intelesesem ce inseamna cuvanul Nerds. Dar pe ansamblu intelesesem gresit ceea ce a vrut sa spuna. Fac un mic semn din bagheta si de indata creierul ei devine unul de tocilar atotstiutor, mai rapid decat un computer ultraperformant. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: In Vanaheim Thu Oct 06, 2011 11:09 pm | |
| - Nerds inseamna tocilari care sunt de asemenea si plictisiti . Chiar nu stiu cum unor fete le plac acest tip de baieti , sunt pur si simplu oribili , sper sa nu-mi aduci cu bagheta aia unul aici !
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Vanaheim Thu Oct 06, 2011 11:17 pm | |
| -Nu, dar am facut deja altceva. Nu stiu daca ti-ai dat sema dar acum sti la fel de atotstiutoare ca un tocilar. Ti-am dat un IQ un pic mai mare decat a celui mai mare tocilar din istorie. Acum ai un IQ de 350 fata de 220 cat avea Einstein la care fac referire. Cel putin eu intelesesem ca vrei sa fii tocilara. Dar poate oi fi inteles gresit dar vraja e valabila doar cateva zile. Eu nu pot face vraji permanente. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: In Vanaheim Fri Oct 07, 2011 11:24 pm | |
| - Umm , pai asta e bine , eu invat lectiile de la scoala spre deosebire de tocilarii care le tocesc iar peste 2-3 zile le uita . Poti calcula IQ`ul prietenei mele cele mai bune ? Ea zice mereu ca e mai desteapta .. Oftez . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Vanaheim Fri Oct 07, 2011 11:33 pm | |
| -De fapt da, dar imi trebuie cateva informatii. 1. Ce muzica asculta. 2. La ce materii se pricepe cel mai bine 3. Care e cea mai mica si cea mai mare nota pe care le-a luat 4. Sa imi spui o intamplare in care crezi tu ca ea a actionat intr-un mod cel mai inteligent. 5. O fila din jurnalul ei. O pot obtine printr-o vraja de xeroxare, asta daca imi poti spune unde isi tine ascuns jurnalul. Da stiu ca junalul e cev priva dar ca sa pot ghici IQ-ul trebuie sa cunosc cum gandeste persoa a respectiva. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: In Vanaheim Sat Oct 08, 2011 8:43 pm | |
| - 1. house din ala tampit care se asculta prin cluburi 2 . istorie 3 . mica - 3 ; mare -10 4 . a plecat cand un baiat se da la ea 5 . cam greu de obtinut . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Vanaheim Sat Oct 08, 2011 9:01 pm | |
| -Dac nu putem obtine fila de jurnal pe baza raspunsurilor la intreari pot da doar un raspuns aproximativ. Intre 80 si 100. Raspunsul exact putea fi doar daca stiam si modul de gandire al persoanei respective. Dar sper ca e totusi bun si un raspuns aproximativ. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In Vanaheim | |
| |
|
| |
| In Vanaheim | |
|