Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: La bijuterie Thu Apr 15, 2010 8:19 am | |
| Dar cine iti da asa ceva ca tema? Asta pot sti doar savantii. O intreb eu pe Sam. | |
|
| |
Sam MEMBRU
| Subject: Re: La bijuterie Sat Apr 17, 2010 4:11 pm | |
| -De fapt, Zeus, Thor, Iver, mama, Amateea, Ammeressa si Afrodita stiu si ele... . Dar cand o sa-l folosesc eu pe PiR patrat? Asa...daca vreau sa aflu aria bazei vreunui obiect cilindric sau sferic, pot sa ma uit in cartile de la biblioteca... | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: La bijuterie Sat Apr 17, 2010 4:56 pm | |
| -Unele notiuni de matematica ca de exemplu aceasta nu iti foloseste decat daca vei preda si tu la randul tau matematica sau in cazuri foarte exceptionale, de exemplu in inginerie se aplica matematica asta complexa cu toate formulele ei de te doare capul. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
Sex : Mesaje : 676 Kwan : 1702 Varsta : 30 Localizare : Spain
| Subject: Re: La bijuterie Sat Apr 17, 2010 8:18 pm | |
| - Nu stiu daca stie, intreab- o. Doar esti zeita, si tu poti vrobi cu natura. | |
|
| |
Sam MEMBRU
| Subject: Re: La bijuterie Thu Apr 29, 2010 6:15 pm | |
| -Pot? Adica pot.... Hei, padure! Ce e aia Pi R patrat? -Nu asa! incepu Nuru sa rada! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La bijuterie Thu Apr 29, 2010 8:12 pm | |
| Ma bufnise si pe mine rasul. -Se vede ca esti o zeita tanara insa cu timpul vei invata sa iti folosesti puterile.
Last edited by Sanara on Tue Jul 06, 2010 9:40 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Sam MEMBRU
| Subject: Re: La bijuterie Tue Jul 06, 2010 7:29 am | |
| -Aşa zici? Ar fi drăguţ dacă... Ştii, Nuru, eu nu cred că pot. Poate o zeiţă a apei, da. Dar pădurea sigur nu ar vrea să îmi comunice mie, care provoc pierderi numeroase în rândul materialelor non ignifuge, am zâmbit. -Samantah! În numele vărului lu' taică-tu(adică Zeus), de câte ori să iţi spun. Teme, antrenament, mate, istorie, biologie, geografie, limbi străine, somn şi apoi joacă! Iar tu...? Teme...mult prea vag. Mate nu, istorie nu, geografie, limbi străine nu, somn, nici atât! -Mama! La ce îmi folosesc limbile străine? Pot face magie pentru asta. Şi istoria...Doamne, parcă Zeus nu zice destule! Şi matematică!? Nu fi ABSURDĂ. De la geografie am lipsit doar pe jima'te. Iar la ce gălăgie fac omuleţii de sub noi, azi n-am putut să doorm. -Bine. cedă mama(ce surprză!). Hai să zicem că fac abstracţie. Cine-s prietenele tale? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La bijuterie Tue Jul 06, 2010 9:43 pm | |
| -Eu ma numesc Sanara si vin din Metropolis, capitala Fairytopiei. | |
|
| |
Sam MEMBRU
| Subject: Re: La bijuterie Tue Jul 06, 2010 9:55 pm | |
| -incantata, draguto. Eu sunt Atena. Samy, ea a luat cristalul?? -Da, mamaaa... -Bravo tie! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La bijuterie Tue Jul 06, 2010 9:59 pm | |
| -Mersi. Din cate am inteles, demonii au descoperit acea mina si la fel e valabila regula si in directia opusa, adica ce atinge un demon ramane al demonilor pe veci, si daca puneau mana pe cristal il puteau folosi in scopurile lor malefice. | |
|
| |
Sam MEMBRU
| Subject: Re: La bijuterie Wed Nov 17, 2010 8:38 pm | |
| OOC: te rog sa imi ierti nesimtirea necesara acestei absente, am avut un sir de luuungi probleme. BIC: -Oo, urat. Boscorodi Atena. Urat urat...! Ce ma bucur ca dihaniile alea nu s-au priceput sa ia cristalul. Adica, stii, Zeus spunea... -Da, mami, nu ne intereseaza... Pa. -Sam! Ce ai, esti indragostita? -Nu, plictisita. Si eu si Sanara am auzit povestea de 30 de ori! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La bijuterie Wed Nov 17, 2010 9:10 pm | |
| OOC: Nu-i nimic. Ma bucura faptul ca ai revenit. BIC: Mda si eu sunt plictisita de asemenea. Spun eu cascand. | |
|
| |
Sam MEMBRU
| Subject: Re: La bijuterie Wed Nov 17, 2010 9:16 pm | |
| -Bine, bine, plec(OOC: Stiti ca acum o caruta de ani am zis ca Atena e Mama si Zeus Tata, da? Ei bine, Atena e fiica lui zeus deci e practic imposibil, dar e un sens figurat de a demonstra respectul si totodata prietenia dintre Zeus si mine. Scuze ca m-am trezit sa explic abea acum.) boscorodi Atena. Nu uita sa ajungi la istorie macar. -Mama, am mai spus! Sunt zeita. IMI IESE ISTORIA PE URECHI! Dar Atena disparuse. -Amin, am soptit eu. Credeam ca nu mai pleaca! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La bijuterie Wed Nov 17, 2010 9:27 pm | |
| OOC: Nu e chiar asa imposibil. Mai sunt zei la care Zeus e atat tata cat si bunic. Sunt in mitologii destui zei care s-au casatorit cu propriile lor fice, chiar si Zeus. Astfel de relatii in randul zeilor nu era o piedica. BIC: Ma bufneste un pic rasul. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: La bijuterie Tue Feb 07, 2012 3:36 pm | |
| -Pffff credeam ca nu m-am pleaca mama ta o data,spun eu aparand din senin | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La bijuterie Tue Feb 07, 2012 3:57 pm | |
| -Adica tu ai fost pe aici invizibila? in tot acest timp? | |
|
| |
| Subject: Re: La bijuterie Tue Feb 07, 2012 8:09 pm | |
| -Da am fost invizibila dar doar de cand a venit mama lui Sam. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La bijuterie Tue Feb 07, 2012 11:00 pm | |
| -A, aha. Oare cum de nu te-am vazut? Din cate stiu vrajitoarele au puterea de a vedea zanele invizibile dar zanele nu pot vedea vrajitoarele invizibile? Eu credeam ca si asa e posibil. | |
|
| |
| Subject: Re: La bijuterie Wed Feb 08, 2012 10:41 am | |
| -Da vrajitoarele au puterea de a vedea zanele invizibile dar zanele nu pot vedea vrajitoarele invizibile | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La bijuterie Wed Feb 08, 2012 4:39 pm | |
| -A aha. Dar logic nu era ca si zanele sa poata vedea vrajitoarele invizibile? Din moment ce zanele sunt superioare vrajitoarelor? | |
|
| |
| Subject: Re: La bijuterie Wed Feb 08, 2012 5:55 pm | |
| -Da pai in general zanele vad o vrajitoare cand este invizibila asta daca isi folosesc puterile pentru a se face invizibile,dar daca folosesc o potiune puternica de invizibilitate nimeni nu le pot vedea | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La bijuterie Wed Feb 08, 2012 7:39 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: La bijuterie Wed Feb 08, 2012 7:41 pm | |
| -Deci la bijuterie v-ati uitat in vitrina magazinului?intreb curioasa | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La bijuterie Wed Feb 08, 2012 7:45 pm | |
| -Eu la o bratara din aur batuta cu diamante de jur imprejur. | |
|
| |
| Subject: Re: La bijuterie Wed Feb 08, 2012 7:48 pm | |
| -Poti sa mi-o arati si mie? | |
|
| |