Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Mon Jan 28, 2013 11:40 am | |
| -Bine. Vom face si ceva distractiv. Cum ar fi: datul pe liane. Ce parere ai? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Thu Jan 31, 2013 2:50 pm | |
| - Datul pe liane, pe bune? Te crezi Tarzan? |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Fri Feb 01, 2013 9:55 pm | |
| -Ei bine nu numai Tarzan facea asta ci si fata junglei. Si daca unii pot, de ce n-am putea si noi? Ei bine ca actori cei care au jucat astfel de roluri au avut ceva antrenamente, dar nu cred ca e periculos sa facem si noi asta. Mai ales ca putem profita si de magia mea in caz de urgenta si in plus doar nu o facem deasupra prapastiilor sau la inaltimi prea mari. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Thu Feb 21, 2013 2:49 pm | |
| - God, I forgot how brat you are, sopti ea, putin impasibila. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Fri Feb 22, 2013 7:22 pm | |
| -Eu copil? Poate ca da Imi place sa ma comport si sa gandesc ca un copil, uneori. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Fri Apr 19, 2013 1:34 pm | |
| - Grow up girl, you're not a child anymore, ingana Kat, intorcandu-se putin intr-o parte. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Wed Apr 24, 2013 1:09 pm | |
| -Mda, mda, stiu. Dar imi place sa ma simt inca ca o adolescenta si poate cateodata sa ma mai comport ca un copil aproape de adolescenta. Da, mai urmaresc emisiuni pentru copii la radio si la tv, ma mai joc cu sora mea jocuri care copii in general nu le mai joaca de mult si uneori mai fac prostioare. Oricum mavoi maturiza eu mai mult dar un pic mai incet. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Thu Jun 18, 2015 1:06 pm | |
| Uite-mai si pe mine, Hardor, mergand prin padurea de bronz nelamurita. Dupa o luna de stat in Narnia, poposesc in aceasta padure pentru a-mi potolii setea. Ma asez pe iarba si cu pumnu incep sa iau din izvorlu limpede ca si cristalul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Wed Jul 01, 2015 5:35 pm | |
| Ma plimbam si eu pe malul raului si o vad pe fata care vroia sa bea din apa raului din padurea de bronz. -Opreste-te! Nu bea. E evident ca nu prea esti din zona. nu as spune ca e otravita dar e ceva pe aproape. -Aici se adapa unicornii salbatici si ei mereu isi inmoaie coarnele magice in apa raului in timp ce se adapa, lasand praf de unicorn in rau. Bine, nu e ceva ca sa te ucida, fiindca praful de unicorn nu e otravitor,el tine de magia alba, dar ei bine raul acesta cu timpul s-a transformat intr-un rau de potiune magica. Era o tablita acolo. Acum observ si eu ca cineva a furat tablita cu anuntul din copacul de colo. Adevarul e ca nu te omoara dar de transforma intr-un unicorn. Din fericire am si antidotul acasa la mine. Asa ca daca vrei putina distractie, poti bea. uniicornii salatici sunt greu de prins si calarit dar daca tu ai deveni unul, macar pentru astazi...
Nu am mai calarit de mult un unicorn. Sunt sigura ca ai deveni unul dintre cei mai frumosi unicorni din regatul meu. Cat despre grajdurile regale sunt fenomenale. Sunt recent reabilitate. Pe interior arata ca un hotel iar camerele sunt mobilitate cu toata aparatura camerelor obisnuite: aer conditionat, sistem audio unde se poate asculta muzica clasica care e aleasa de catre calculator si ruleaza tot timpul, ferestre termopan, un pat de fan peste care este o saltea comoda, o masa pe care serveste in fiecare zi masa de 3 ori pe zi: micu dejun, pranzul si cina. Si langa masa avem vasu de apa. Ei bine noi nu ne hranim niciodata caii, unicornii, pegasii sau alte cabaline cu fan. Ei sunt intotdeauna rasfatati. La micul dejun avem mere glazurate in ciocolata, caramel sau miere de albine. Pranzul si cina variaza mereu dar in general la pranz in fiecarezi e cate un fel de salata. Iar la cina se serveste o mancare speciala pentru cai din cereale. Desigur avem si gustare pentru cei care vor, 500 game batoane energizante sau 200 grame fan dar nuasa brut precum la caii obisnuiti ci preparat incat sa ii dea un gust placut zaharisit.
Sau poti alege sa bei apa cristalina curata, de aici. Spun eu pocnind din degete si aparandu-mi o cana in mana apoi asezandu-mi palma deasupra canii, din palma mea tasni apa care umplu cana. E cea mai pura si cristalina apa. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Tue Jun 04, 2019 11:39 pm | |
| Egor:
Desi nu era teritoriul meu aici, hotarasem sa vizitez aceasta Padure de Bronz, din pura curiozitate. Plus ca eram nebun dupa plimbari. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Fri Jun 07, 2019 2:43 am | |
| Sanara:
Il vad pe Egor si il salut.
-Salut! Ma bucur ca ai venit sa vezi si aceasta padure. Cum ti se pare? | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Wed Jun 12, 2019 9:14 pm | |
| - Deocamdata nu am apucat sa merg peste tot, pentru inceput pare foarte frumoasa. Tu ce mai faci? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Wed Jun 12, 2019 11:37 pm | |
| Zburam si eu de ici colo. Spun eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Wed Jun 26, 2019 2:44 pm | |
| Chicotii. - Frumos. Cred ca este foarte palpitant sa zbori. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Wed Jun 26, 2019 2:51 pm | |
| -Asta asa este. Ii spun eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Fri Aug 16, 2019 3:39 am | |
| - E bine ca exista anumite specii mari, inaripate pe care poti sa zbori. E placut ca cei care nu au aripi sau abilitatea de a zbura sa poate zbura si ei in unele ocazii. Mi-ar plcea de exemplu sa zbor pe un dragon dresat cred ca ar fi foarte frmos si peisajele s-ar vedea superb. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Fri Aug 16, 2019 5:12 pm | |
| -Asta asa este. Cred ca Metushem al meu ne-ar putea oferi amandurora o calatorie superba pe spatele sau. Eu una as vrea sa vizitez locurile tale natale, nine nu chiar locul under te-ai nascut tu dar locurile de unde provin cei mai multi centauri. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Sat Aug 17, 2019 11:27 pm | |
| Mi-ar face placere sa vii cu mine sa vizitam si sa iti arat locurile unde m-am nascut eu. Sunt niste locuri foarte frumoase peisajistic vorbind, multe specii de flori si de copaci si speciile care au ramas acolo, pentru ca intre timp sa facut ca un fel de intelegere si locuiesc vreo 2-3 specii pe langa centauri,sunt toate pasnice. E un loc foarte linistit, sunt convins ca o sa-ti placa. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Sun Aug 18, 2019 9:37 am | |
| -Atunci, vrei sa imi chem acum dragonul? E foarte prietenos.
Last edited by Sanara on Wed Aug 28, 2019 5:08 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Sun Aug 18, 2019 2:16 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Wed Aug 28, 2019 5:56 pm | |
| Fluier de 3 ori si astept sa apara dragonul. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Tue Oct 08, 2019 1:17 am | |
| Privesc la dragon deocamdata tacut,miranduma cat este de mare. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Thu Oct 17, 2019 7:43 pm | |
| -Deci ce parere ai? Intreb eu. -Ah da exista 2 metode sa te transporte. Prima ar fi pe spatele lui dar nu stiu cata stabilitate ai avea in ciuda marimii sale. Solzii sunt extrem de alunecosi pentru un trup de cal. A 2-a ar fi sa te transporte in gheare. Poate avea destul de mare grija fara sa raneasca. Si eu ma joc cu el cateodata lasandu-l sa ma ia in gheare. Ghearele lui nu le infige in tine ci le inconjoara in jurul tau ca si cum ar strange ceva in pumn. Pot sta pe spatele tau in timp ce il pot lasa sa ne ia pe amandoi deodata.
| |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Tue Nov 02, 2021 12:19 pm | |
| Egor:
Analizasem variantele si intr-adevar mi se parea un pic cam riscant sa ma urc pe spatele lui. As fi putut aluneca si la cat de lunga era calea pana jos probabil n-as fi supravietuit si nu se stia daca dragonul putea zbura suficient de repede sa ma prinda din cadere caci poate nu simtea ca alunecam de pe el. `Cred ca cel mai bine ar fi sa ma transporte in gheare, asa m-as simtii mai in siguranta.` spun si zambesc. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz Tue Nov 02, 2021 1:56 pm | |
| -Ok atunci te va lua in gheare. Si pentru putinaadrenalina pentru mine, de data asta nu voi calari pe spatele lui ci pe spatele tau in timp ce tu esti transportat in gheare de el. ii spun eu lui Egor. Apoi vorbesc ceva cu dragonul si dupa ii spun lui Egor.
-Egor s-a stabilit. Eu voi calari pe spatele tau, tu da-i un galop cat poti de tare apoi el ne va urmari si vom fi prinsi de catre el si transportati. Spun eu urcandu-ma pe spatele lui Egor in timp ce dragonul ne urmarea cu privirea. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prin Padurea de Bronz | |
| |
|
| |
| Prin Padurea de Bronz | |
|