| Langa marele abis | |
|
|
Author | Message |
---|
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Langa marele abis Mon Feb 01, 2010 5:36 pm | |
| Stau si ma uit la marele abis care mi se pare foarte infricosator . Parca era un vartej care absorbea totul . Visul meu este sa vad ce este in el . | |
|
| |
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Langa marele abis Mon Feb 01, 2010 6:46 pm | |
| Innotam spre marele Abis cand deodata vad pe cineva asa ca ma apropii marind viteza. | |
|
| |
Coral OWNER
Sex : Mesaje : 90 Kwan : 115
| Subject: Re: Langa marele abis Mon Feb 01, 2010 6:49 pm | |
| Innotam spre Marele Abis si o vad pe Nemi si o alta sirena care se apropie de ea asa ca innot inspre ele. -Salut, fetelor! Spun eu. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Langa marele abis Mon Feb 01, 2010 6:59 pm | |
| - Salut . Vreti sa urmarim ce mai absoarbe marele abis . Sau chiar sa intram in el ? Am auzit ca ce intra acolo iese numai printr-un singur loc . Acest loc este foarte greu de gasit . Este mic cat o furnica . | |
|
| |
Coral OWNER
| Subject: Re: Langa marele abis Mon Feb 01, 2010 8:27 pm | |
| Pai presupun ca ar fi o aventura interesanta sa ne chinuim sa gasim acel loc. Spun eu gandindu-ma ca acel loc fiind asa mic va trebui cand il vom gasi sa ne si micsoram ca sa incapem prin el. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Langa marele abis Tue Feb 02, 2010 11:36 am | |
| - Deci intram , nu !? Yaay ! Ma apropii si mai mult de marele abis . | |
|
| |
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Langa marele abis Tue Feb 02, 2010 11:47 am | |
| -Sigur ca intram. E prima data cand am curaj sa intru pe aici sa explorez. Spun eu si ma arunc deasupra Abisului lasandu-ma in voia curentilor care ma duceau spre fundul abisului. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Langa marele abis Tue Feb 02, 2010 8:50 pm | |
| Ma arunc si eu in abis . Totul era negru . - Are una dintre voi o lanterna , sau o putere de a lumina , eu nu stiu nici una . | |
|
| |
Coral OWNER
| Subject: Re: Langa marele abis Tue Feb 02, 2010 10:56 pm | |
| Ma arunc si eu in abis. -Din pacate, nu, nu suntem zane sa avem puterea de a lumina, insa va trebui sa avem rabdare. Dupa ce vom scapa de vartej si vom putea innota in orice directie dorim noi, am eu o metoda de a atrage pestii-lanterna. Sunt niste pesti adaptati intunericului care au in cap o antena ce poate emite o lumina la fel de puternica ca cea a unei lanterne. Chestia e ca daca le dai o atentie cat de mica de exemplu sa ii mangai, incep sa se tina dupa tine. E usor sa ii convingi sa se tina dupa tine, dar e greu sa mai scapi de ei dupa aceea. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Langa marele abis Wed Feb 03, 2010 12:05 pm | |
| Simt ceva langa mine . Incep sa tip , dar observ ca este un peste-lanterna . Il mangai si se ia dupa mine . - Acum sa gasim iesirea . | |
|
| |
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Langa marele abis Wed Feb 03, 2010 2:58 pm | |
| -Eu zic sa o luam la dreapta. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Langa marele abis Wed Feb 03, 2010 5:39 pm | |
| O iau la dreapta , dra nu pot merge mai departe . Mai mangai pestele si vad ca in fata noastra este o piatra mare . - Ce putere mare are abisul ! | |
|
| |
Coral OWNER
| Subject: Re: Langa marele abis Wed Feb 03, 2010 7:14 pm | |
| Eu o iau la stanga si la fel dau de o alta piatra. -Chiar nu pot sa inteleg. Parca e un loc vrajit. De sus parea destul de lat. Sau cumva o avea forma de palnie? | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Langa marele abis Sun Feb 14, 2010 10:20 am | |
| - Nu stim . S-ar putea sa fie multe pietre pe aici . Uneori abisul este foarte puternic si poate absorbi cei mai mari bolovani . Cand ma uit mai bine vad o corabie . | |
|
| |
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Langa marele abis Tue Feb 16, 2010 11:08 pm | |
| Observ si eu corabia. -Unde pot ajunge corabiile astea. Precis a fost prinsa de o furtuna iar dupa aspectul ei pare ca a trecut ceva ani de cand se afla aici. | |
|
| |
Coral OWNER
| Subject: Re: Langa marele abis Sun Oct 14, 2012 8:51 am | |
| -A trecut sute de ani. Ii spun eu celeilalte sirene. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Langa marele abis | |
| |
|