Author | Message |
---|
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Plimbare pe hol Fri Jun 25, 2010 5:18 pm | |
| Intram intr-o incapere luminata obscur, dupa aceea trecem prin 3 holuri iar mai apoi ajungem in fata unor usi mari -Sanara dupa aceste usi se afla regele, adica tatal meu | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Plimbare pe hol Fri Jun 25, 2010 5:56 pm | |
| -O curiozitate. Cum il cheama? Ca mai cunosc pe cineva pe nume Akary a carui tata e chiar Hades, stapanul intunericului. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Fri Jun 25, 2010 6:06 pm | |
| Calapatus ti-am mai zis odata | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Plimbare pe hol Fri Jun 25, 2010 6:51 pm | |
| -Scuze, am uitat. Se mai intampla. Si sa inteleg ca Lucifer si Hades sunt mai mari in rang decat Calapatus? Intreb eu. Sau au acelasi rang dar pe zone diferite ale iadului? | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Fri Jun 25, 2010 7:38 pm | |
| El domneste numai in aceasta parte, doar peste demoni, ceilalti stapanesc intunericul Deschid usile: -Buna tata, spun pe un ton neutru -Barbie? de ce ai venit, te ajut cu ceva? -Uite ea e prietena mea, Sanara, este zana, o sa iti explice ea de ce am venit. Demonul se uita la ea dupa care ii spuse: Ai cuvantul | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Fri Jun 25, 2010 8:11 pm | |
| -Ne aflam in Fairytopia, in castelul reginei. De curiozitate am intrat in subsolul castelului in camera comorii sa admiram comoara reginei deci stiam ca nu avem voie, dar rebeliunea adolescentei ne-a impins sa facem lucruri inerzise. Si am observat un cufar in care nu stiam ce este dar banuiam ca nu are ce sa fie altceva in afara de monezi sau bijuterii insa cand l-am deschis am eliberat un demon inchis in el. Poate ca amandoua suntem vinovate intr-un fel sau altul dar eu sunt cea mai vinovata cred caci eu am facut vraja cheii de aur. Dar nu cred ca conteaza asta prea mult. Mai mult conteaza sa prindem demonul ce l-am eliberat. Nu vrem sa asucem apocalipsa mai devreme decat era predestinat. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 12:42 pm | |
| Da stiu despre cine vorbiti dar el nu vrea sa aduca apocalipsa, vroia sa o detroneze pe regina din Fairytopia | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 2:32 pm | |
| -Si cu ce scop? oricum regina nu e regina de drept. A detronat regenta care urma sa ma lase pe mine la 18 ani si a furat tronul. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 5:08 pm | |
| Aha deci tu trebuia sa fii succesoarea, sunt incantat sa te cunosc Regina ne-a izolat de restul pe motiv ca suntem foarte rai, pentru ea si nu se poate trai cu noi in armonie. Ea vrea sa ne izoleze total de ceilalti, Si eu am putere si nu o sa o las pe ea sa ne distruga. Daca va fi asa, fica mea va incepe sa isi piarda din putere | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 5:27 pm | |
| -Parerea mea este ca orice fiinta trebuie sa aiba drepturi egale si eu una nu accept discriminari pe baza infatisarii. E adevarat ca demonii au alta cultura, alte traditii, alte invataturi, iar ce este rau pentru noi, este bine pentru voi. Insa banuiesc ca si voi pedepsiti faptele destul de rele. Adica ma gandesc ceva extrem de grav adica daca un demon ucide o alta persoana. Din cate stiu legile voastre permit doar ca demonii sa ispiteasca persoanele insa alegerea definitiva ramane a persoanei ispitite. Iar ca exemplu daca un copil de diavol face o nazbataie pentru care noi pedepsim la voi dimpotriva, e laudat. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 5:52 pm | |
| Da asa este, demonii sunt ei rai, dar nu permit ca aceea regina sa intre pe teritoriul meu si sa imi faca ea regulile Barbie, las pe mana ta ce vrei sa fac? il duci inapoi pe demon, sau detronati regina. -Lasa-ma mai intai sa vorbesc cu Sanara. Tata mai am camera asa-i? -Da poti sa urci sus -Hai Sanara | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 5:56 pm | |
| Urc impreuna cu Barbie. -Barbie deci eu nu am inteles unele lucruri. Stiu ca demonii sunt rai, dar asa e ca nu sunt nici prea rai? Adica nu au ucis niciodata vreo zana, nu?
| |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 6:00 pm | |
| Asta nu stiu, pentru ca nu am crescut cu ei | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 10:02 pm | |
| -Aha, inteleg. Spun eu. Ajungem in camera lui Barbie. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 10:04 pm | |
| Era o camera foarte mare decorata cu roz si negru, luminata destul de puternic si amenajata frumos -Uite si vechea mea camera nu am mai venit de mult in ea. Ocupa un loc | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 10:06 pm | |
| Ma asez pe unul din fotolii. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 10:10 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 10:47 pm | |
| -Da, imi place foarte mult. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 10:49 pm | |
| Mersi, daca ma gandesc bine nici un an nu am stat in aceasta camera Deci ce facem cu demonul? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sat Jun 26, 2010 10:55 pm | |
| -Mai bine sa il predam tatalui tau si sa faca el ce doreste cu el. Cat despre regina o detronez singura fara ajutor. Si nu va mai trebui sa imi fac nici griji pentru consiliu. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sun Jun 27, 2010 11:53 am | |
| Eu as zice sa-l lasi pe demon sa o detroneze, astfel tu nu vai mai fi implicata si iti veai relua locul de drept | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sun Jun 27, 2010 3:42 pm | |
| -Numai sa nu imi fure demonul locul. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sun Jun 27, 2010 7:03 pm | |
| Daca o sa ii zic regelui nu o sa ti-l ia | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sun Jun 27, 2010 8:34 pm | |
| -Atunci fie. Spun eu ridicand din umeri. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sun Jun 27, 2010 10:08 pm | |
| Mai ramanem putin in camera asta? nu am mai fost demult in ea de cand................ Eh nu conteaza | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Plimbare pe hol | |
| |
|
| |
| Plimbare pe hol | |
|