Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O alta perceptie asupra lumii Tue Mar 30, 2010 3:17 am | |
| Matusa Josephine se prinsese care este treaba si ii spuse lui Nuru: -Mai bine nu, este destul de periculos. Mai bine veniti in laboratorul de la subsol. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
Sex : Mesaje : 676 Kwan : 1702 Varsta : 30 Localizare : Spain
| Subject: Re: O alta perceptie asupra lumii Tue Mar 30, 2010 3:21 am | |
| Ii arunc oglinda lui Katrina si o urmez in liniste pe Josephine | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O alta perceptie asupra lumii Tue Mar 30, 2010 3:33 am | |
| Katrina prinsese oglinda si o pusa din nou pe noptiera la locul ei. Si ii intoarse spatele lui Nuru si lasa capul un pic pe spate spre a lua o atitudine: "cu nasul pe sus" spunand doar: -Hm Insa un pic mai ascutit. -Cam imbufnata sora mea, cateodata. Cred ca azi e una din zilele ei proaste. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: O alta perceptie asupra lumii Wed Mar 31, 2010 12:42 am | |
| O privesc o secunda pe Sanara, apoi continui privind- o pe Josephine - Poate sa fie. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perceptie asupra lumii Wed Mar 31, 2010 1:04 am | |
| -Ups, dar stai ca am uitat pe cineva. Am uitat de nemi. Si ea s-a micsorat cand ma atinsese pe mine. Acum trebuie sa ne intoarcem in dormitorul meu si sa o cautam. Iar daca e pe covor, va fi cu atat mai greu sa o gasim. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: O alta perceptie asupra lumii Wed Mar 31, 2010 1:35 am | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perceptie asupra lumii Wed Mar 31, 2010 1:40 am | |
| -E prietena mea. Este o zana dar nu are aripi. Si zanele se pot naste cu mici defecte. Desi ne nastem toate fara aripi, acestea aparand mai tarziu, ei nu i-au aparut deloc si are deja o varsta destul de inaintata pentru asta. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: O alta perceptie asupra lumii Wed Mar 31, 2010 1:43 am | |
| - Aha... sa mergem dupa ea. Ma intorc pe calcai - Se pare ca mai este o fata afectata de vraja, ne intoarcem imediat. Ma adresez lui Josephine si ma indrept inspre camera in care era Nemi | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perceptie asupra lumii Wed Mar 31, 2010 1:47 am | |
| Inca eram pe nasul lui Nuru. Ajungem, in camera si o strig pe Nemi insa nu imi raspunsese asa ca imi iau zborul de pe nasul lui Nuru, ma apropii de covor, si incep sa il surfolez la mica inaltime. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: O alta perceptie asupra lumii Wed Mar 31, 2010 2:08 am | |
| Inchid ochii sperand ca Nemi va striga asa o voi auzi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta perceptie asupra lumii Sun Apr 11, 2010 11:53 am | |
| Nemi striga. Imi dau seama ca era chiar pe pervazul ferestrei. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: O alta perceptie asupra lumii | |
| |
|
| |
| O alta perceptie asupra lumii | |
|