| Un weekend cu bebelusi | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 4:53 pm | |
| Era o zi de sambata dimineata si abia asteptam concertul unei formatii de zane de duminica seara. Eram intr-un parculet mic din fata Colegiului Alfea, fosta mea scoala si ma distram jucand volei cu cateva prietene. Dau din greseala o lovitura mai puternica si mingea zbura drept in fereastra biroului directoarei. Apoi o aud pe directoare tipand: -Sanara, sa nu crezi ca daca ai terminat scoala, matusile tale nu vor afla isprava ta. Ajung repede acasa iar matusile inca nu se intorsesera de la piata. Ma gandesc ce sa fac si imi vine o idee sa aplic magia spre a scapa de pedeapsa. Stiam ca daca vor afla nu ma vor lasa la concert asa ca imi veni ideea sa le vrajesc macar pana dupa concert. Prepar 3 portii de suc natural de care stiam ca le place si lor si mie insa adaug si putin din potiunea intineririi in doua dintre pahare. In curand matusile mele vin acasa si ne asezam la masa sa bem sucul de fructe. Efectul fusese imediat. Matusile mele intineresc si se micsoreaza pana ajung doi bebelusi. Le scot dintre hainele lor si le imbrac in hainele mele de cand eram bebelus si le asez in pat dupa care ma duc in magazia din spatele casei de unde scot caruciorul cel vechi in care ma plimbasera pe mine si le asez pe ele. Dupa care le scot la o plimbare prin Parcul Central. Aveam sa petrec un weekend intreg cu matusile mele sub forma de bebelusi. plimbandu-ma prin parc vad pe cineva cunoscut. Acea persoana era... | |
|
| |
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 9:15 pm | |
| nimeni alta decat Barbie -Buna Sanara ce faci? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 9:20 pm | |
| -Buna, Barbie! Sunt baby-sitter pentru weekendul asta. | |
|
| |
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 9:21 pm | |
| -Ce frumosi sunt bebelusi cine sunt? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 9:30 pm | |
| Cea cu parul blond Josephine si cea bruneta Selene. Au acelasi nume cu al matusilor mele. Spun eu sperand ca Barbie nu se va prinde. | |
|
| |
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 9:36 pm | |
| da si au si aceeasi culoare la par ca matusile tale i-a zi nu ai facut o vraja 'micuta' pentru a merge la concert? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 9:55 pm | |
| Incep sa rad. -Mda, te-ai prins. Ele sunt. Le-am intinerit. Oricum nu imi pasa de pedeapsa ce o sa o primesc luni dimineata pentru faptul ca le-am intinerit. Ma bucur ca potiunea are efect 48 de ore. Insa pana atunci o sa o fac si pe babysitter-ul. Sunt chiar curioasa cat de bine ma voi descurca in rolul asta. | |
|
| |
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 10:03 pm | |
| -Daca vrei te ajut dar trebuie sa stii ca eu nu prea am rabdare | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 10:14 pm | |
| -Bine, dar eu sa stii ca sunt destul de rabdatoare. Si orice ar fi nu vreau sa ajungem sa ne certam pe tema rabdarii noastre. Ma uit in carut. -Se pare ca au adormit. Ne mai plimbam ceva timp ca nu prea am ce face acasa. Acum sa mergem catre magazin sa cumpar doua biberoane si doua sticle de lapte. Stiu un magazin care are mai ieftin tocmai in capatul orasului. Facem o ora de mers pe jos pana acolo si apoi o alta ora jumatate de acolo pana acasa la mine. In timpul asta le asigur si lor plimbarea. Imi place sa am grija de bebelusi. | |
|
| |
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 10:20 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 10:22 pm | |
| -Daca nu iti place, de ce vrei sa ma ajuti? m-ai facut un pic curioasa. | |
|
| |
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 10:24 pm | |
| -Pentru ca vreau sa stiu cum e sa ai grija de bebelusi | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 10:29 pm | |
| -Bine. Uite hai du si tu cateva minute caruciorul asta. Ii spun eu lui Barbie. | |
|
| |
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Sun Mar 28, 2010 11:09 pm | |
| -Cu placere. Abia astept sa se trezeasca si sa vina ora mesei. Sunt curioasa ce se va intampla. Dar cred ca nu vor putea nici sa vorbeasca ci vor plange si probabil vor face si mofturi la mancare. Acum nu au mai mult de 3 luni. | |
|
| |
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Mon Mar 29, 2010 4:37 pm | |
| -Dar nu ar trebui sa manance lapte matern? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Mon Mar 29, 2010 4:58 pm | |
| -Copii oamenilor au voie doar lapte matern pana la varsta de 6 luni. Copii zanelor pana la 3 luni doar. Dupa 3 luni pana la 6 luni doar lapte nu conteaza ca e matern sau altceva. Cel mai bine e mai multe tipuri de lapte dar sa fie si cel matern printre ele. La cele 8 sau 12 mese pe zi cat te solicita ii poti da la prima lapte de vaca, la a 2-a lapte de capra, la a 3-a lapte matern, etc.
Last edited by Sanara on Mon Mar 04, 2013 7:28 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Mon Mar 29, 2010 8:36 pm | |
| Si ai lapte? sau mergem sa cumparam? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Mon Mar 29, 2010 8:51 pm | |
| -Mergem la supermarket sa cumparam. | |
|
| |
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Mon Mar 29, 2010 9:03 pm | |
| -Bine si ce pedeapsa crezi ca o sa iti de-a matusile tale? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Mon Mar 29, 2010 9:41 pm | |
| -Nu stiu ce pedapsa. Dar stiu de ce pedepse am avut parte in trecut. In afara de pedepsele obisnuite, s-a intamplat sa primesc ca pedeapsa sa ma transforme intr-un anumit animal pentru o perioada de timp. Dar cea mai dura pedeapsa am primit-o pentru ca am umblat cu bagheta magica a matusii Josephine fara acordul ei si mai rau am rupt-o. A fost o pedeapsa ciudata pe care ele o numeau pedeapsa dura. Matusa Josephine m-a micsorat si m-a legat de crucea de la lantisorul ei. Am stat asa trei luni. O luna la purtat la gat ea. Apoi urmatoarea luna l-a purtat matusa Selene si a 3-a luna l-a purtat sora mea Katrina. Nu si-au dat lanul jos de la gat nici pe timp de noapte macar, cum fac ele de obicei. Eram legata in pozitia de rastignire la incheieturile mainilor si la glezne,cu ata de titaniu. Pedeapsa asta este cea mai dura fiindca te umileste in public. Deci 90 de zile de umilinta, am avut parte. Prin aceasta pedeapsa trece orice zana care rupe din gresala bagheta unui membru al familiei. Pedeapsa suna asa: Zana vinovata sa fie micsorata si legata de crucea unui lantisor de aur si apoi lantisorul sa fie purtat timp de 30 de zile de fiecare membru al familiei. Umilindu-ne astfel in public invatam sa pretuim lucrurile altora. In acele 3 luni mi-au dat de mancare la fiecare masa: doar cate un singur bob de orez fiert si de baut o singura picatura de apa. | |
|
| |
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Wed Mar 31, 2010 3:23 pm | |
| -Si acum crezi ca o sa fie mai rau? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Wed Mar 31, 2010 4:32 pm | |
| -Habar nu am dar nu imi pasa de pedeapsa atata timp cat nu ratez concertul. | |
|
| |
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Wed Mar 31, 2010 6:58 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi Wed Mar 31, 2010 7:52 pm | |
| -The Nimfák, este o formatie rock a zanelor. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Un weekend cu bebelusi | |
| |
|
| |
| Un weekend cu bebelusi | |
|