Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: La librarie Mon Nov 01, 2021 7:16 pm | |
| `Ce coincidenta! Si eu am venit cu acelasi gand sa imi iau ceva carti care s ama ajute cu gatitul. Nu prea reusesc sa ma perfectionez si am zis ca niste sfaturi pentru gatit, plus niste retete mai simple, m-ar putea ajuta cu aceasta situatie.` | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: La librarie Mon Nov 01, 2021 10:11 pm | |
| -Ia uite o carte destul de interesanta. E tocmai pe raftul de sus. Spun eu luandu-mi zborul ca sa pot ajunge la raftul de sus care era aproape de tavan, camera avand vreo 10 metri inaltime iar cine u avea aripi era nevoit sa foloseasca o scara pe roti sa poata analiza cartile de pe rafturile de sus. | |
|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: La librarie Tue Nov 02, 2021 4:44 pm | |
| Ioana:
`Despre ce e vorba in carte?` o intreb cand vad ca ajunsese sa ia cartea care era pe un raft mai ridicat, fiind foarte curioasa despre ce era vorba. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: La librarie Fri Nov 05, 2021 7:13 pm | |
| -Ioana, de gatit magic ai auzit? Niste potiui sub forma de mancruri obisnuite. Cum ar fi tocanita de Ili pika. Ili pika e un iepure magic. Si tocanita din picioare de astfel de iepure iti ofera puterea de a avea noroc chior timp de o saptamana. Functioneaza ca si potiunea norocului doar ca are unele avantaje in plus. Efectul dureaza o saptamana si nu o zi ca in cazul potiunii. Iar efectul este extins. Inclusiv noroc in dragoste si noroc la castigul de la loto. | |
|