| Fantana tineretii | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Fantana tineretii Sat Oct 17, 2009 3:07 pm | |
| Ma aflam la marginea Padurii Magice. Stiam ca in strafundurile acestei paduri dupa legende, s-ar afla o fantana magica. Se spune ca ricine bea din apa ei isi va pastra tineretea si va deveni nemuritor. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
Sex : Mesaje : 135 Kwan : 262 Varsta : 32 Localizare : Zephilia
| Subject: Re: Fantana tineretii Mon Nov 16, 2009 8:58 pm | |
| Apropiindu-se si ea de fantana, Safydia blestema de zor, tot bombanind pe cineva | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Fantana tineretii Mon Nov 16, 2009 9:13 pm | |
| Vad o fata care are acelas drum ca si mine. Asa ca o iau la fuga ajungand prima la fantana. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Tue Nov 17, 2009 8:14 pm | |
| Apropiindu-se, Safydia o vazu. Chicoti usor. -E-n regula, n-am nimic de-a face cu fantana ta | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Tue Nov 17, 2009 8:43 pm | |
| Nu e fantana mea, e a tuturor. M-am grabit doar sa te intrec. Aveam chef de o cursa. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Wed Nov 18, 2009 8:27 pm | |
| -Acum am priceput, incuviinta ea. Fantana asta a ajuns in atentia multora. De-asta esti aici? Cauti viata vesnica? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Wed Nov 18, 2009 8:50 pm | |
| Nu. Nu neaparat. Am mai auzit legende cum ca apa asta e un fel de apa vie insa putin diferita. Ma gandesc ca in combinatie cu anumite plante ar putea reprezenta un medicament natural cu efecte imediate sau ar putea fi folosita la potiuni vindecatoare. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Thu Nov 19, 2009 8:05 pm | |
| Safydia privi atenta apa. -Scoala si mortii? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Thu Nov 19, 2009 8:43 pm | |
| Hm, nu e proiect de scoala. E proiect personal. Matusile mele au adoptat un unicorn ranit. Intepat de fapt de alt unicorn cu care s-a batut. Si mi-au dat mie sarcina sa il vindec. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Sat Nov 21, 2009 9:00 pm | |
| -Unicornii am auzit ca sunt rezistenti. In trecut poporul meu ii vana pentru sangele lor si putere | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Sat Nov 21, 2009 9:14 pm | |
| Apa vie daca e administrata corespunzator poate trezi si mortii la viata. Pentru a trezi un mort la viata trebuie sa ii administrezi intai apa moarta si apoi apa vie. Insa asta se face doar in cadrul unui ritual cu vraji. Si nu functioneaza pe toti mortii. Functioneaza doar pe cei care nu au murot din cauze naturale precum batranetea, si daca inima nu le-a fost afectata. Si despre unicorni intradevar sunt rezistenti. Si da, sangele unicornilor e folosit intr-o anumita potiune de vindecare Insa din cate stiu eu ca potiunea sa nu aiba efecte adverse, unicornul trebuie tratat cu blandete si convins sa se lase intepat sa iti dea putin sange. Si nu e bine sa ii iei mai mult de 3 fiole odata, de la acelasi unicorn. L-ar slabi cam mult. Daca unicornul este ucis nu e bine caci efectele magice ale sangelui sau ar fi diferite, se intorc impotriva celui care bea potiunea. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Mon Nov 23, 2009 9:11 pm | |
| Safydia nu paru in apele ei. -Noi nu ii tratam tocmai cu blandete, caci constituiau o prada, nicidecum animale domestice | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Tue Nov 24, 2009 12:26 am | |
| Mda, vremurile au trecut si lucrurile s-au mai schimbat. Tot in trecut, poate cu mult mai multa vreme, pe cand poporul vostru probabil era la inceput si poporul elfilor la fel, ei erau numiti Australopithecus-Elf. Pentru acestia carnea de dragon era o adevarata delicatesa. Si chiar mai recent in urma cu cateva sute de ani noi zanele eram vanate de dragoni atunci cand ne micsoram la dimensiunile fluturilor. Acum ne bucuram insa ca vremurile s-au schimbat si ca exista consiliul zanelor care au stabilit cele 10 rase umane si au facut sa ne intelegem intre noi. Si au stabilit si fiintele care sa fie sub protectia consiliului cum ar fi dragonii, unicornii, pegasii si altele. Insa au lasat si cateva animale ce pot fi ucise si exterminate acestea fiind: bongii si tot felul de monstri. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Tue Nov 24, 2009 8:44 pm | |
| Ea chicoti, clatinand din cap. -Zanele sa ne ofere protectie noua? Mai degraba consiliul ne-a declarat razboi. Si fluturii...orice pui e interesat de asa ceva. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Tue Nov 24, 2009 9:23 pm | |
| -Hm oare cand v-a declarat razboi? Cred ca asta a fost cu mult inainte sa ma nasc eu. Stiu insa ca de curand, in urma cu cateva luni s-a decis ca dragonii ar trebui protejati. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Fri Nov 27, 2009 9:53 pm | |
| Furioasa, Safydia stranse in mana marginea fantanii, crapand-o. -Ne-au atacat pesterile acum cateva apusuri. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Fri Nov 27, 2009 10:24 pm | |
| Noi zanele nu am face asa ceva mai ales imediat dupa ce s-a emis o lege pentru protejarea dragonilor. Posibil sa fi fost o armata de bongi. Sunt niste monstri care pot lua forma oricui si ii copie chiar si puterile. Noua bongii ne-au declarat razboi. Probabil ca noaptea in timp ce noi dormeam bongii sa fi intrat in casele noastre si sa fi luat formele noastre si apoi sa fi atacat pesterile voastre. Ei in forma reala nu au putere asupra nimanui iar cand cope forma cuiva ii copie si puterile insa stiu ca nu il pot depasi in lupta. Asa ca probabil incearca sa atate dragonii impotriva zanelor, stiind ca voi aveti putere asupra noastra. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Sun Nov 29, 2009 9:10 pm | |
| -Foarte ciudat atunci, caci in majoritatea cazurilor mirosul nu se schimba. Indiferent ce-or fi fost, conducatorul nostru a decis sa va declare razboi | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Sun Nov 29, 2009 9:17 pm | |
| -Poti schimba mirosul cu ajutorul unei potiuni. Monstri sunt destul de vicleni. Nu e exclus ca bongii sa aiba o inteligenta apropiata de a raselor umane. oricum daca e vorba de razboi va fi razboi dar se va sfarsi repede caci vom demasca vinovatii oricine ar fi fost. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Sun Nov 29, 2009 9:24 pm | |
| Safydia incepu sa se cam foiasca, nelinistita. -Un dragon cand ataca nu se oboseste sa caute vinovatul....Am vazut zane, deci in cateva zile poporul meu va navali in satele voastre | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Mon Nov 30, 2009 5:08 pm | |
| -Hm, in cateva zile, destul de mult timp sa ne putem apara. Vom pune u camp de energie magica in jurul satelor. Nimeni nu va intra si nimeni nu va iesi. Vom tine astfel de campuri active oricat timp ar fi nevoie. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Mon Nov 30, 2009 9:43 pm | |
| Ea pufni dispretuitoare. -Magie....noi suntem sursa magiei. De-asta au cautat demonii sa ne distruga. Magia traieste prin noi | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Tue Dec 01, 2009 9:20 pm | |
| -Inseamna ca aveti si putere sa controlati magia noastra? intreb eu | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Thu Dec 03, 2009 8:45 pm | |
| Safydia intinse mana, in palma aparandu-i o flacara albastra. -Magia traieste prin noi. Odata cu poporul meu a aparut. Cand ultimul dragon va muri, magia tuturor se va stinge | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Thu Dec 03, 2009 9:20 pm | |
| -Atunci poate ca razboiul nu e o cale foarte buna de a rezolva neintelegerile. Tocmai atunci intr-un copac aparu o zana bruneta cu ochi negri, cu aripi de fluture negre ce purta o pereche de pantaloni scurti negri si o bluza scurta neagra si in mana stanga avand un arc de foc iar in mana dreapta avand 3 sageti de foc si pe cap purta o diadema de argint. Spuse: Ce bucurie pe mien, se va isca un razboi intre zane si dragoni. Asta e sfarsitul zanelor si al dragonilor, va supravietui doar o singura zana aceea fiind eu si un singur dragon care imi va fi sclav. Si incepu sa rada malefic, fara sa isi dea seama ca fusese auzita. Safydia, se pare ca avem companie. Dupa cum iti spuneam, nu toate zanele sunt rele. Hm se pare ca zana Lavinia iar a scapat si e pusa pe fapte mari. Doar e descendenta unei zane malefice care a fost si exilata in Mlastinile Hinderland. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Fantana tineretii | |
| |
|
| |
| Fantana tineretii | |
|