Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sun Oct 07, 2012 12:06 pm | |
| - Nu e imbracaminte pentru femei? ridica el o spranceana. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Insulele de Diamant Wed Oct 10, 2012 12:34 am | |
| -Ba da, e pentru femei. Dar diseara avem un bal mascat. Eu iti dau doar un mic indiciu. Eu ma voi deghiza intr-o regina. Nu iti spun in care. Va ramane surpriza. Haide va fi frumos sa fii indianca pentru o seara. Sunt sigura ca Sanara te va placea. Ea va fi deghizata intr-un sofer de camion. Va fi sub influenta unei potiuni cu steroizi ce o va face sa para barbat. Si ea mi-a spus ca vrea sa danseze cu o fata si anume cu Chadyna. Stiu ca potiunile nu au efect asupra ta. Dar stilistele mele, te pot face de nerecunoscut. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Wed Oct 10, 2012 7:35 pm | |
| - Nununu, nici gand, ingheta el cand auzi. Nu ma imbrac in femeie nici platit. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Insulele de Diamant Wed Oct 10, 2012 10:03 pm | |
| -Chad, credeam ca tu esti mai deschis la distractii. Sa inteleg ca toti vampirii sunteti asa conservatori? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Wed Oct 10, 2012 10:15 pm | |
| - Nu mi se pare distractiv asta, nu-s travestit, isi stramba slab buzele. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Oct 11, 2012 2:28 pm | |
| -Dar nu trebuie sa fii travstit. Si travestitii nu au nici o legatura cu cei care doar se deghizeaza o data pe an in cadrul unor evenimente. Sa iti spun exista cam asa din cate am vazut pe Terra: -Travestiti care sunt actori profesionisti sau actori amatori, primii joaca in filme si in teatre si sunt heteroxexuali cu totii, cei din grupuil 2 joaca in cubluri sau la petreceri private multi dintre ei adevar ca sunt homosexuali dar sunt si heterosexuali printre ei, apoi mai urmeaza alti travestiti care au ceva probleme la cap care se imbraca zi de zi in femeie si le place sa umble pe strada asa, apoi mai sunt travestiti cu probleme de gen care cand gandesc desi ei sunt barbati, creierul lor e de fata si ei cand gandesc aud in cap ca si cum ar gandi cu voce de fata. Si mai tarziu acestia devin transexuali. Si in fine baieti care pur si simplu se distreaza o data la un an de halloween sau de ziua lor, imbracandu-se in fete si care nu au nimic de-a face cu nici unul din grupurile mai sus mentionate. Si chiar sunt heterosexuali. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sun Oct 14, 2012 4:29 pm | |
| - Oricum ar fi eu nu ma imbrac in femeie. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Oct 18, 2012 1:42 pm | |
| Selene:
-Bine, bine. linisteste-te. Spun eu. Atunci o sa ii spun lui Sanara sa isi aleaga ea ceva feminin. Uite tie iti propun altceva. Ce ar fi sa te deghizezi intr-un rege? Ce ar fi sa devii un rege crud si nemilos? De exemplu sa mergeti la balul mascat ca Irod Antipa si Salomeea? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Oct 18, 2012 2:29 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Oct 18, 2012 9:00 pm | |
| -Bine. Si atunci eu voi fi Irodiada. Spuse Selene. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Oct 18, 2012 9:05 pm | |
| - Ahm, bine, ingana acesta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Oct 18, 2012 9:41 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Oct 18, 2012 9:43 pm | |
| - Si la ce ora e petrecerea? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Oct 18, 2012 10:35 pm | |
| -La ora 20.00. Raspund eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Oct 18, 2012 10:40 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Fri Oct 19, 2012 2:48 am | |
| Selene abia astepta petrecerea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Fri Oct 19, 2012 4:43 pm | |
| Isi trecu usor mana prin parul ciufulit. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sat Oct 27, 2012 9:50 am | |
| Selene: In curand se apropia si ora petrecerii. Eu ma pregatesc pentru petrecere. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sat Oct 27, 2012 7:52 pm | |
| Chad era in baie sprijinit cu mainile de chiuveta privindu-si chipul tras la fata si cearcanele vinete de sub ochi. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sat Oct 27, 2012 10:28 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sat Oct 27, 2012 11:31 pm | |
| Chad isi duce mana la ochi acoperandu-i. - Mai bine pleci, murmura printre buze. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sun Oct 28, 2012 6:31 am | |
| -De ce? Ce se intampla cu tine? Il intreb eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sun Oct 28, 2012 12:16 pm | |
| Ochii sai se intunecara si el ii facu semne disperate sa il lase singur. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sun Oct 28, 2012 7:04 pm | |
| -Bine. Spun eu si dispar. Cel putin il fac sa creada ca am plecat.In realitate curiozitatea m-a impins sa ma fac invizibila si mica stand ascunsa in coltul tavanului. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sun Oct 28, 2012 7:06 pm | |
| Isi pune mainile peste fata incercand sa-si revina. Involuntar se ridica in picioare si distruse oglinda, una din maini incepand sa-si sangereze. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Insulele de Diamant | |
| |
|
| |
| Insulele de Diamant | |
|