Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Tue Sep 11, 2012 12:22 pm | |
| - Nu, nu am de ce sa ma supar. Eu am sa te urmez, ii zambi finut. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Insulele de Diamant Tue Sep 11, 2012 3:32 pm | |
| Iau din poseta potiunea micsorarii. -Esti dragut, sa imi tii tu poseta pana voi reveni la dimensiunile normale? Spun eu apoi ii dau poseta si beau din potiune dupa care o bag la loc in poseta. In curand incep sa ma micsorez hainele mele ramanandu-mi mari. -Ia-mi tu si hainele mele si pune-le in sacosa care o vei gasi in poseta si da-mi un servetel nazal din poseta. Spun eu.
Last edited by Sanara on Wed Sep 12, 2012 12:11 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Tue Sep 11, 2012 4:32 pm | |
| Chad facu exact cum ii spuse fara sa comenteze ceva. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Insulele de Diamant Wed Sep 12, 2012 12:16 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Wed Sep 12, 2012 12:20 pm | |
| - De parca ai fi o mireasa, zambi el. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Sep 13, 2012 1:20 am | |
| -Din pacate nu ai vazut toata Fairytopia. O sa te duc o data in mediul rural din Fairytopia sau poate tu obisnuiesti sa ai expresia "La tara". Ei bine in secolul trecut toate zanele de la tara obisnuiau sa poarte portul traditional. Acum doar zanele din nord vestul Fairytopiei il mai poarta. Ei bine portul lor traditional este rochia de mireasa. Spre deosebire de fetele altor rase care poarta doar in ziua nuntii, pentru acele zane, este port traditional si il poarta zi de zi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Sep 13, 2012 2:36 pm | |
| - Interesant, zambeste el in coltul gurii. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Fri Sep 14, 2012 1:05 am | |
| -Mai am o rugaminte. Cand ai adunat hainele de pe jos si le-ai pus in sacosa, ai adunat si bijuteriile, nu? Am rugamintea sa imi dai unul din inelele mele si sa mi-l pui pe cap pe post de diadema. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Fri Sep 14, 2012 1:07 am | |
| - Poftim, ii da unul din inele. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sat Sep 15, 2012 11:14 pm | |
| Imi pun inelul pe cap. Acum aratam ca o printesa. Apoi cu ajutorul antenelor incep sa miros florile si ma indrept in zbor inspre nord-vest. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sat Sep 15, 2012 11:25 pm | |
| O urmeaza fara sa mai zica ceva. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sun Sep 16, 2012 7:04 pm | |
| Ma uitam atenta la toate florile. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Sun Sep 16, 2012 7:10 pm | |
| Nu zice nimic doar o urmareste atent cu privirea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Mon Sep 17, 2012 1:52 pm | |
| Ma asez pe o floare mica. Era atat de mica incat daca vroiai sa o mirosi trebuia sa te asezi in genunchi. Insa mirosea destul de frumos. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Mon Sep 17, 2012 2:03 pm | |
| - Deci ... cum te ajut? o intreba. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Tue Sep 18, 2012 11:42 am | |
| -Pai tu vei culege florile pe care eu ti le voi indica, asezandu-ma pe ele. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Tue Sep 18, 2012 2:47 pm | |
| - Bine, am inteles. E destul de simplu. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Wed Sep 19, 2012 11:19 am | |
| -Asa e. Spun eu zambind. Apoi incep sa miros florile cu ajutorul antenelor si sa caut pe cele necesare. Si indata ce le gaseam ma asezam pe ele. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Wed Sep 19, 2012 2:54 pm | |
| Imediat dupa ce Sanara zbura de pe o floare Chad o lua pe aceasta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Sep 20, 2012 2:16 am | |
| Procedam asa pana culegem toate florile de care aveam nevoie. -Chad, zborul asta m-a epuizat total. Ai cumva un buzunar liber unde sa pot dormi? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Thu Sep 20, 2012 3:27 pm | |
| - Ahm, da, murmura si isi deschise unul din buzunarele cu fermuar. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Fri Sep 21, 2012 11:51 am | |
| Eu intru in buzunarul lui Chad. -Acum ceea ce am cules sa duci la palatul meu. Este pe continent, in centrul orasului Metroplis. Poti lua feribotul care vine din jumatate in jumatate de ora. Spun eu. - A si fii dragut si trage si fermoarul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Fri Sep 21, 2012 5:00 pm | |
| - Pot sa o iau pe jos, sunt vampir si ajung destul de repede, spune si inchise fermoarul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Insulele de Diamant Fri Sep 21, 2012 5:30 pm | |
| -Pe jos peste apa? Poti merge pe apa? Intreb eu, vocea mea pitigaiata sunanad si mai caraghios eu fiind inchisa in buzunarul lui. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Insulele de Diamant Fri Sep 21, 2012 5:58 pm | |
| - Pardon, inot, sunt cu capul in nori, isi ciufuli el parul. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Insulele de Diamant | |
| |
|
| |