Author | Message |
---|
Safydia MEMBRU
Sex : Mesaje : 135 Kwan : 262 Varsta : 32 Localizare : Zephilia
| Subject: Re: Fantana tineretii Sat Dec 05, 2009 9:10 pm | |
| In ochii Safydiei aparu o sclipire ciudata. -Nu-i prea consistenta dar ma pot multumi si cu atat | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Fantana tineretii Sat Dec 05, 2009 10:24 pm | |
| Ai, acordul meu sa o inhati dar un mic sfat fii atenta la magia ei, daca poti face cumva sa ii blochezi magia altfel te va invinge ea pe tine. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Mon Dec 07, 2009 9:00 pm | |
| -O sa incerc, zise ea. Se ridica in aer, cu o aura ciudata inconjurand-o | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Fantana tineretii Thu Dec 10, 2009 9:37 pm | |
| Eu ca sa o ajut pe Safydia, fac o sfera de foc care o arunc in zana Lavinia. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Tue Dec 15, 2009 9:06 pm | |
| -Bine, facu ea, concentrand-se. Lumina i se stranse in maini, apoi tasni spre zana | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Wed Dec 16, 2009 10:47 pm | |
| Zana Lavinia riposta, barand vraja aruncata de Safydia cu o vraja opusa, cele 2 vraji lovindu-se si anulandu-se reciproc intr-o mica expozie. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Fri Dec 18, 2009 9:08 pm | |
| Nervoasa, ea se rasuci si cree o bariera de foc, incercand s-o apropie de inamica ei | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Sat Dec 19, 2009 2:16 am | |
| Incecam si eu acelas lucru insa din partea opusa, incat zana lavinia sa fie cuprinsa la mijloc. Lavinia se lasa lovita insa iesi intreaga din foc. -Ha-ha-ha. Nu ma puteti invinge cu asfel de trucuri simple. Spuse ea. -Nu avem alta solutie de a o rani decat cu o vraja din magia neagra. Vraja care are legatura intr-un fel cu tine. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Fantana tineretii Sat Dec 26, 2009 9:00 pm | |
| -Pot incerca eu, se oferi Safydia. Isi schimba forma, insa ramasese nemiscata, cu capul usor plecat. Deschise botul si, in loc de flacari, iesi un fel de materie intunecata, ce incepu s-o inconjoare | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fantana tineretii Sat Dec 26, 2009 9:18 pm | |
| Zana Lavinia se forta si risipi acea materie neagra ca si cum ar rupe un lant care o inconjurase. ma apropii apoi Safydia si ii spun la ureche. -Cred ca ti-am spus ca exista mi multe modalitati de a ucide o zana dar nu ti-am spus si care. Stiu ca ti-am spus ca zanele pot fi ucise prin magie insa legat de asta exista o modalitate. Daca vraja a carei nume contine numele tau e facuta impreuna de o alta zana si un dragon. -Ma chinuiam sa ii explic incat Safydia sa priceapa insa incercand pe cat puteam sa ocolesc numele vrajii fiindca zana Lavinia sa nu stie la ce sa se astepte. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Fantana tineretii | |
| |
|
| |
| Fantana tineretii | |
|