| Noaptea de Sanziene (special topic) | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Noaptea de Sanziene (special topic) Thu Jun 24, 2010 12:29 am | |
| Era in noaptea inspre Sanziene si eu ma aflam in padurea de argint in preajma Raului de Argint, intr-un luminis. Era luna plina. Ma dezbrac complet ramanand "in costumul Evei" intru in apa raului de argint. La scurt timp veni sora si matusile mele. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
Sex : Mesaje : 676 Kwan : 1702 Varsta : 30 Localizare : Spain
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Thu Jun 24, 2010 12:38 am | |
| Eram pe o stanca privind plictisita apa. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Thu Jun 24, 2010 12:54 am | |
| | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Wed Feb 08, 2012 10:08 am | |
| Era noaptea de Sanziene si eu nu aveam somn asa ca m-am gandit sa ma duc la raul de argint din padure.Am sarit din copac in copac dar fara sa fiu auzita sau vazuta.Am ajuns in apropierea raului si m-am asezat intr-un pom in asa fel incat sa nu ma vada nimeni. La rau am vazut-o pe Sanara impreuna cu alte zane,am hotarat sa nu le intrerup si sa stau in umbra. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Wed Feb 08, 2012 6:22 pm | |
| Eu impreuna cu celelalte zane cantam cantece celtice si dansam sub clar de luna, dupa cum ne era obiceiul. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Wed Feb 08, 2012 6:49 pm | |
| Ma uitam cu atentie la zanele care dansau atat de gratios si cantau magnific.Pur si simplu am ramas impresionata de spectacolul pe care il ofereau. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Wed Feb 08, 2012 7:03 pm | |
| ne vedem de spectacolul nostru fara a observa ca cineva ne urmarea. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Wed Feb 08, 2012 7:05 pm | |
| Deja se facuse tarziu dar nu aveam somn si spectacolul oferit de zane era prea frumos pentru a pleca | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Wed Feb 08, 2012 8:48 pm | |
| Dupa ce cantasem si danssasem ne suiam prin copacii de pe mal si saream in apa raului. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Wed Feb 08, 2012 8:56 pm | |
| Dupa ce discursul acela plictisitor se termina am vazut cum zanele se aruncau rand pe rand in lac.Ma intreb oare de ce fac asta? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Wed Feb 08, 2012 9:24 pm | |
| Stiam ca avem o traditie destul de ciudata in noaptea in care serbam Ziua Regatului dar ma gandeam ca oricum nu va vedea nimeni, fiinca eram intr-un loc destul de ferit. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Wed Feb 08, 2012 9:34 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Wed Feb 08, 2012 9:38 pm | |
| O vazusem pe Cristina, dar nu puteam evada de la petrecere. As fi incalcat o regula a protocolului zanelor. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Wed Feb 08, 2012 9:50 pm | |
| M-am asezat pe acoperis si am inceput sa admir stelele.Ce bine ca nu este niciun baiat prin prejma. -Hey Cristina ce faci aici singurica pe acoperis? Perfect vorbesti de lup si lupul la usa. -Stau si admir peisajul Daisuke tu ce faci pe aici noaptea? -Pai am hotarat sa ma plimb pentru ca nu am somn si te-am vazut pe tine... -Si te-ai gandit sa vii sa ma intrebi ce fac aici nu?il intrerup eu -Da asa este Vad ca Daisuke se uita la rochita mea de noaptesi dupa la corpul meu. -Nesimtitule n-ai televizor acasa? -Sincer da dar privelistea de aici e mai buna -Vezi ce faci Daisuke poate te trezesti cu un pumn in ochi -De la cine?intreaba Daisuke mandru -De la mine -Da sigur... Si poooc ii dau un pumn in ochi lui Daisuke -Auuuu asta pentru ce a fost?
-Pentru a invata sa nu ma mai subestimezi
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Thu Feb 09, 2012 2:26 pm | |
| Din nou urma acea masa imbelsugata ca si anul trecut. Vazusem scena in care acel Daisuke o enervase pe Cristina. Dupa ce regina stropi mancarea cu praful de matca, eu iau cateva prajituri sa manac, si una din prajiturile din portia mea, o teleportez fix in mana lui Daisuke. Ma gandeam, ca daca el o va manca, va fi cea mai mare pedeapsa din partea mea. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Thu Feb 09, 2012 2:47 pm | |
| Stateam si ma uitam discret la Sanara ca sa nu ma vada prostul de Daisuke cand vad ca Sanara a facut sa apara o prajitura in mana lui -Ce este asta?intreaba Daisuke -O prajitura ce poate fi rahat? -Tu ai facut-o sa apara? -Nu dar este din bucataria mea -Pai cum asa? -Pai am facut o data o vraja si nu am mai putut sa o desfac asa ca se mai intampla sa ma mai trezesc cu o prajitura in mana eu sau persoane care sunt cu mine pe acoperis si sunt bune pentru ca eu am mancat si nu am patit nimic. Daisuke mananca prajitura. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Thu Feb 09, 2012 5:06 pm | |
| Il vad ca manca prajitura. -Perfect. A muscat momeala. Incepu sa se micsoreze si sa ii creasca urechile. incepu sa semene din ce in ce mai mult cu un spiridus. Eu vad asta si chicotesc. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Thu Feb 09, 2012 6:05 pm | |
| Vazusem cum Daisuke dupa ce a mancat prajitura a inceput sa semene mai mult cu un spiridus. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Fri Feb 10, 2012 12:40 am | |
| Prinsesem un moment in care puteam sa ma ridic de la masa si asa ca m-am dus un pic in copacul din apropierea casei lui Cristina si incep sa rad. Nu eram decat la cativa metri de acoperisul Cristinei. Asa ca puteam fi auzita razand. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Sat Feb 11, 2012 5:12 pm | |
| O aud pe Sanara razand dintr-un copac din apropierea casei mele. -Sanara poti sa vii pana la mine? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Sat Feb 11, 2012 5:56 pm | |
| Auzind ca ma cheama, ma duc pana la Cristina. plutesc in zbor, in apropierea capului ei. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Sat Feb 11, 2012 6:37 pm | |
| -Poti sa il transformi la loc pe Daisuke? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Sat Feb 11, 2012 6:41 pm | |
| -Da, as putea. Dar imi trebuie praf de matca. o sa o intreb pe regina daca vrea sa imi dea. Eu sper sa imi dea. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Sat Feb 11, 2012 6:42 pm | |
| -Daca nu vrea sa iti dea ii spui ca este pentru o problema pe care vreau sa o rezolv eu | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) Sat Feb 11, 2012 6:45 pm | |
| -Bine. Oricum ma descurc eu sa o fac sa imi dea. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Noaptea de Sanziene (special topic) | |
| |
|
| |
| Noaptea de Sanziene (special topic) | |
|