Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Scoala de corectie Spellementary EmptyScoala de corectie Spellementary OIPScoala de corectie Spellementary Empty 
Sujata
Scoala de corectie Spellementary EmptyScoala de corectie Spellementary OIPScoala de corectie Spellementary Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu

» Fecioară
Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță
Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Scorpion

» Săgeatător
Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

Scoala de corectie Spellementary

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Scoala de corectie Spellementary Empty
PostSubject: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeSun Aug 29, 2010 3:57 pm

Spellementary School este scoala de corectie pentru copii rai a zanelor. Este situata la intrarea in Mlastinile Hinderland. Aceasta scoala are infatisarea unui castel parasit si bantuit deoarece are mii de ani vechime si ocazional ajunge cineva pe aici. Se spune ca de 1000 de ani aceasta scoala nu a mai avut vreun elev.

Scoala de corectie Spellementary Sa110

Last edited by Sanara on Fri Sep 07, 2012 8:07 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeMon Aug 27, 2012 8:11 pm

Cum ii placeau lucrurile vechi si parasite Hitman ajunse la aceasta scoala parasita, avand nelipsita sa arma cu el. Isi arunca ochii negrii asupra castelului tinand intre buzele palide o tigara aproape terminata. Impinse usa imensa care facea un scartait asurzitor cand se deschise si intra inauntru fara sa-i fie frica ca ar putea da de fantome ori de vreun ratacit.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeFri Sep 07, 2012 8:10 pm

In interiorul scolii parasite ma aflam eu si sora mea stand pe bancile unei clase si asteptand-o pe matusa Josephine.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeFri Sep 07, 2012 9:47 pm

Deschide usa unei sali intrand cu pasi apasati si uitandu-se in jur cu privirea sa de gheata.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeSat Sep 08, 2012 7:41 am

Deschise taman usa unde eu si sora mea stateam in prima banca de la mijloc ca 2 eleve cuminti.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeSat Sep 08, 2012 1:57 pm

Cand le observa ridica o spranceana.
- Ce n... ce cautati aici?
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeSat Sep 08, 2012 11:14 pm

-Salut! matusile noastre vor sa ne arate practic cum se invata aici si cum erau tratati copii care nu erau ascultatori si ajungeau aici.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeSat Sep 08, 2012 11:43 pm

- Si de ce vor sa faca asta? intreaba el ca traznit.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeSun Sep 09, 2012 8:51 am

-Fiindca scoala asta a fost una renumita la vremea ei si despre ea se invata la istoria zanelor. Si matusile noastre profitand de magie intotdeauna ne-a invatat practic nu doar teoretic. Indiferent la ce materie am avut de invatat.

Last edited by Sanara on Sun Sep 09, 2012 5:50 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeSun Sep 09, 2012 2:18 pm

- Destul de... ciudat, zice clipind des.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeSun Sep 09, 2012 5:52 pm

-Ciudat intradevar, dar a avut efect.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeMon Sep 10, 2012 2:23 pm

- Daca asa zici, eu te cred.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeMon Sep 10, 2012 9:47 pm

Ii zambesc fara sa mai spun nimic.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeMon Sep 10, 2012 11:10 pm

Se duce la fereastra si arunca chistocul tigarii pe ea fara sa mai zica ceva.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeTue Sep 11, 2012 10:05 am

-Nu o fi cazut in capul cuivva? Intreb eu.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeTue Sep 11, 2012 12:39 pm

- Cine sa treaca tocmai aici pe langa scoala asta?
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeTue Sep 11, 2012 3:03 pm

-Vrajitori rai sau vrajitoare rele care trec inspre Mlastinile Hinderland. Se stie ca acolo exista plante foarte bune de a fi folosite la potiunile magiei negre. Oricum daca a picat in capul cuiva a picat in capul cuiva care merita o rasplata dupa faptele sale.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeTue Sep 11, 2012 4:43 pm

- Da, deci nu are nimica, surade amuzat.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeWed Sep 12, 2012 11:53 am

-Da. Spun eu.
Desi eu m-as fi asteptat ca ambele matusi sa fie in cancelarie, urmand sa vina, matusa Selene deschise usa destul de furioasa. Stiind ca eu nu fumez si vazandu-l pe baiat ii spuse:
-Aici e scoala si nu se fumeaza iar in al 2-lea rand nu se arunca tigara asa la intamplare cand te afli intr-o cladire cu mai multe etaje. Pentru asta, vei fi coleg de clasa cu nepoata mea. insa pe tine te voi trata un pic mai special. Nepoata mea face un experiment doar pe cand tu o meriti pe deplin. Tu vei sta in ultima banca.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeWed Sep 12, 2012 12:27 pm

- Doar nu crezi ca o sa fac ce imi spui tu ? ridica el o spranceana. Nu ai niciun drept asupra mea si pot sa fac orice vreau, e doar o scoala parasita, spune sec.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeThu Sep 13, 2012 1:07 am

-Ba cred ca voi avea. Spuse ea si scoase un pistol cu apa pe care il incarca cu potiunea intneririi. In acelasi timp Katrina sora si colega de banca a lui Sanara il ciupi de picior pe Hitman iar matusa Selene era preatita sa traga cu potiune daca el va tipa de la ciupitura.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeThu Sep 13, 2012 3:48 pm

El ridica calm o spranceana privind-o amuzat.
- Nu va functiona asupra mea cu toate ca nu-s vampir.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeFri Sep 14, 2012 3:34 pm

-Dar ia spune-mi tu domnule demon care te pricepi asa mult, asupra caror rase nu functioneaza potiunile si vrajile noastre. Spune-ne toate rasele asupra carora nu functioneaza si cum sa facem sa functioneze potiunile asupra lor. Altfel te vom tortura.Cunosc un calugar pe care l-as putea aduce aici sa te tortureze. Ameninta matusa Selene.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeFri Sep 14, 2012 6:12 pm

- Poti sa-l aduci, nu ma deranjeaza tortura, am crescut trecand zilnic prin ea, ridica indiferent din umeri.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitimeSun Sep 16, 2012 1:20 am

-Bine, vad ca nu am ce iti face. Spuse Selene.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary Icon_minitime

Back to top Go down

Scoala de corectie Spellementary
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next