Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Sun Sep 16, 2012 1:46 pm | |
| - De ce ai vrea sa-mi faci ceva? Nu ti-am facut nimic, ridica din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Sun Sep 16, 2012 7:11 pm | |
| Nu ai reusit sa imi faci dar erai cat pe ce sa imi arzi parul meu frumos aranjat la care m-am chinuit o ora sa il am asa de frumos aranjat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Sun Sep 16, 2012 7:12 pm | |
| - Oh, mare chestie. Nu e ca si cum as fi trans un glont in tine sau asa ceva. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Mon Sep 17, 2012 1:48 pm | |
| -Eu una nu suport sa vad persoane neatente care nu le pasa de cei din jurul lor. Spuse matusa Selene. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Mon Sep 17, 2012 1:50 pm | |
| - Va trebui sa va obisnuiti caci exista multe astfel de persoane. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Tue Sep 18, 2012 11:29 am | |
| -Mda, asta asa e. Dar e bine ca astfel de persoane inca se tin departe de Fairytopia. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Tue Sep 18, 2012 2:59 pm | |
| - Posibil, ingana privind catre geam. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Wed Sep 19, 2012 12:24 pm | |
| Selene nu stia ce sa mai spuna. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Wed Sep 19, 2012 2:42 pm | |
| Isi indreapta privirea usor rece spre zana. - Nu faci ceea ce voiai sa faci cu nepoatele tale? Sau te incurc? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Thu Sep 20, 2012 1:56 am | |
| -Ma incurci. Dar daca vei pleca in treaba ta intr-o alta clasa si ne vom ignora reciproc va fi bine. As sugera camera de detentie. Spuse Selene. Aparu apoi matusa Josephine. -Si fetelor, acesta este un exemplu de tortura psihica. A crea elevilor sentimentul ca professorii sunt duri si ca strici prietenia cu ei inca de la inceput. Spuse matusa Josephine. -Multumim ca ai picant la tanc. Spuse matusa Selene. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Thu Sep 20, 2012 3:37 pm | |
| Nu mai zice nimic si se indreapta spre iesirea din clasa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Fri Sep 21, 2012 1:02 pm | |
| Matusile incepu sa le prea zanelor incat sa arate modul de predare in acea scoala. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Fri Sep 21, 2012 5:46 pm | |
| Exact cand ajunse la usa gata sa iasa auzi niste impuscaturi caci geamul ramasese deschis si se incrunta usor. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Sat Sep 22, 2012 12:38 pm | |
| -Desi probabil tinta trebuia sa fie el, gloantele isi ratara tinta. Si nu erau gloante obisnuite de plumb ci mult mai avansate. Gloantele astfel ratand tinta au nimerit alte tinte. Pe Sanara si Katrina, ranindu-le la fel ca si cum un glonte obisnuit raneste un om. Cele 2 zane fusesera ranite destul de grav, pierzandu-si constienta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Sat Sep 22, 2012 8:23 pm | |
| - Ah, la naiba, clatina el din cap si veni la fereastra scotandu-si pistolul si eliminandu-i imediat pe indivizi. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Mon Sep 24, 2012 10:27 am | |
| Josephine si Selene suna repede la numarul de urgenta si veni imediat un elicopter al ambulantei in care erau medici elfi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Mon Sep 24, 2012 2:54 pm | |
| Nu zice nimic sperand ca totul va fi bine. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Thu Sep 27, 2012 1:58 pm | |
| Le luara pe Sanara si Katrina sa le duca la un spital indepartat cu aparatura de ultima generatie. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Thu Sep 27, 2012 2:32 pm | |
| Ofta si se duse spre iesire. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Fri Sep 28, 2012 1:38 pm | |
| Josephine si Selene se dusera spre el si il intreba: -Daca stiai ca esti urmarit de ce ai mai ramas sa te ascunzi aici? Iti puteai gasi o alta clasa sa te ascunzi. Acum din vina ta nepoatele noastre sunt la granita dintre viata si moarte. Spuse matusa Josephine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Fri Sep 28, 2012 4:31 pm | |
| - De ce crezi ca stiam ca sunt urmarit? ridica o spranceana contrariat. Habar nu aveam ca prostii aia se tineau dupa mine. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Sun Sep 30, 2012 7:45 am | |
| -Am crezut ca ai venit aici sa te ascunyi de ei. Dar atunci care e scopul tau de ai intrat in scoala asta abandonata? Intreba matusa Josephine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Mon Oct 01, 2012 3:49 pm | |
| - Pur si simplu imi place sa intru in cladirile abandonate. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Fri Oct 05, 2012 6:14 pm | |
| -Aha, inteleg. Spun eu. -Dar totusi sper sa poti face si tu ceva sa le ajuti pe nepoatele mele. Nu pot sa iti cer sa il ucizi dar macar sper sa ajuti autoritatile sa il bage la arest. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary Fri Oct 05, 2012 6:16 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Scoala de corectie Spellementary | |
| |
|
| |