| Never dying crow | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Never dying crow Thu Sep 16, 2010 1:18 pm | |
| Incercam sa tin pasul cu oponentul meu pentru ca pur si simplu ma epuiza . Ma luase prin surprindere si datorita acestui fapt nu eram pregatita sa lupt cu forta mea obisnuita . Ii evitam atacurile atat de furioase , straduindu-ma sa nu-i permit sa-mi distruga defensiva . | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Never dying crow Wed Feb 08, 2012 1:31 pm | |
| Ma plimbam prin apropierea Valhaeli cand am simtit ca cineva este in pericol.Am inceput sa alerg catre acel loc dar parca drumul era interminabil asa ca m-am teleportat acolo.Cand am ajuns acolo am vazut-o pe Sanara care se lupta cu cineva.M-am dus in fata ei si am zis o vraja pentru ca adversarul sa fie invins.Dupa ce el a fost invins am intrebat-o: -Ce cauti pe aici singura Sanara? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Never dying crow Wed Feb 08, 2012 4:01 pm | |
| -Trebuie sa i vizitez pe Thor care acum am auzit ca s-ar afla aici in Valhala se pare ca vikingii astia sunt niste monstri. | |
|
| |
| Subject: Re: Never dying crow Wed Feb 08, 2012 6:34 pm | |
| -Vin eu cu tine pana il gasesti pe Thor ca sa nu patesti ceva cu vikingii astia | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Never dying crow Thu Feb 09, 2012 1:24 pm | |
| -Bine, hai cu mine. Spun eu incantata sa am o companie placuta. | |
|
| |
| Subject: Re: Never dying crow Thu Feb 09, 2012 1:45 pm | |
| -Si mai este mult de la locul asta pana la locul unde este Thor? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Never dying crow Thu Feb 09, 2012 6:08 pm | |
| -Nici mult dar nici putin. | |
|
| |
| Subject: Re: Never dying crow Thu Feb 09, 2012 6:58 pm | |
| -Sincer deabia astept sa terminam cu misunea asta ca nu am chef sa ii vad moaca lui Thor | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Never dying crow Fri Feb 10, 2012 10:16 am | |
| -Si eu abia astept sa termin misiunea ca nu am chef sa stau prea mult printre vikingii astia. | |
|
| |
| Subject: Re: Never dying crow Sat Feb 11, 2012 6:09 pm | |
| -Pe mine nu ma deranjeaza vikiingi pentru ca pe astia ii termin foarte repede,dar vreau sa ma gandesc la solutie sa nu ma vada Thor imbracata asa ca daca ma vede asa sigur il vezi salivand.Si matusa mi-a luat si magia.A facut o vraja prin care nu pot primi magie si toate vrajile care se pun asupra mea sunt nule.Deci trebuie sa raman imbracata asa. Imbracamintea https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/843/12900045461387185253cra.jpg/ | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Never dying crow Sat Feb 11, 2012 10:46 pm | |
| Ma dezbrac de hainele mele si le dau lui Cristina, apoi fac o vraja asupra mea, imbracandu-ma cu alte haine. -Imbrca-te cu hainele pe care ti le-am dat. Spun eu. Era vorba de o fusta lunga pana la genunchi dintr-un material mai gros, de culoare mov si o bluza tip pluover. | |
|
| |
| Subject: Re: Never dying crow Sat Feb 11, 2012 10:50 pm | |
| -Da crezi ca pot sa fac asta?Vraja pe care a pus-o matusa contine si sa nu pot sa pun nicio haina pe mine,ca cica asta este cel mai bun costum de lupta.Si cand am intrebat-o de ce,ea mi-a zis ca este flexibil,tocmai bun pentru lupta si ca,cu ajutorul acestui costum care imi pune in evidenta corpul cum zicea ea atrag atentia adversarului asupra corpului meu si asa il inving mai usor.Matusa si-a luat toate masurile pe precautie ca eu nu pun alte haine pe mine prin aceea vraja | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Never dying crow Sun Feb 12, 2012 9:28 am | |
| -Chestia e ca o vraja facuta de o vrajitoare nu poate fi desfacuta decat de acea vrajitoare care a facut vraja. Dar chestia cu faptul ca costumul asta ar atrage atentia adversarului da e adevarat. Insa in est nu ar putea sa te apere sa zicem de o lovitura de sabie, asemeni unei armuri ma gandesc. | |
|
| |
| Subject: Re: Never dying crow Sun Feb 12, 2012 10:47 am | |
| -Da pai eu stiu ce ia trecut matusii prin minte dar oricum eu ma feresc foarte bine si pana acum nicio sabie nu m-a lovit | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Never dying crow Sun Feb 12, 2012 1:45 pm | |
| -Atunci e bine. Si eu ma feresc destul de bine. Spun eu ferindu-ma. Apoi il dau pe respectivul peste cap. Si vad o hoarda de barbari care aruncau insre mine cu sulite si care se apropiau. -A hai sa iti arat ceva super. Spun eu scotandu-mi colierul de la gat si aruncandu-l inspre barbari spunand: -In numele legitimei aparari, arunc acest colier. Colierul taiase sulitele care veneau insrpe mine bucati bucatele, dupa care se indreptara inspre barbari cu viteza, taindu-le capetele si dupa aceea se intoarse la mine si il prind in mana, fara sa ma raneasca deloc. Fiindca ucisesem in legitima aparare, nu mi se intampla absolut nimic.
Last edited by Sanara on Mon Feb 13, 2012 12:30 am; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Never dying crow Sun Feb 12, 2012 4:13 pm | |
| -Misto eu pot sa ucid pe cine vreau.Deodata se apropie de mine un barbar care da in mine cu sabia dar ma feresc,taindu-mi un pic din par. -Bun asta m-a enervat nimeni,dar nimeni nu imi atinge parul. Iau sabia pe care o aveam si ii tai capul barbarului.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Never dying crow Mon Feb 13, 2012 12:54 am | |
| Un tanar imbracat in armura de soldat roman cu gradele cele mai inalte se infatisa in fata noastra aparand brusc de parca se teleportase. De sub coif i se vedea prin unele locuri parul sau blond si cret. Isi arata puterea despicand cateva stanci cu propria lui sabie lovind destul de violent in ele. Apoi ucisese 700 de luptatori dintr-o singura tabara, doar indreptand varful sabiei catre ei. -Eu sunt Marte, zeul razboiului. Sanara, tu m-ai invocat prin faptul ca ai ucis in legitima aparare in cadrul acestui razboi. Daca vrei sa supravietuiesti acestui razboi va trebui sa ai incredere in mine. Eu acum iti spun ca exista ceva mai puternic decat colierul tau. -Ce anume? intreb eu. -Tu insuti. O zana transformata in arma, este de 1000 de ori mai puternica decat orice arma existenta in lume. Si asta deoarece are ceva ce o arma obisnuita nu are. Vointa si gandire proprie! Daca tu Sanara, vei deveni o arma, arma pe care sa o foloseasca Cristina, veti reusi sa supravietuiti acestui razboi. Accepti? -Da, accept. Raspund eu. Marte facu un semn si eu dispar, colierul de la gatul meu cazand pe pamant. De fapt eu ma contopisem cu colierul meu magic. Marte ridica colierul de jos si il dadu Cristinei. -Poarta-l la gat si foloseste-l asa cum ai vazut-o pe Sanara facand. Cand veti iesi de pe acest taram, Sanara isi va recapata forma de zana. Ma simteam ciudat, fiind contopita cu propriul colier. Puteam vedea si auzi, ma simteam de parca as fi un colier, insa nu puteam vorbi. | |
|
| |
| Subject: Re: Never dying crow Mon Feb 13, 2012 10:28 am | |
| -Da asa o sa fac si iau colierul punand-ul la gat langa colierul meu.Colierul meu incepe sa activeze sistemul de aparare. -Colierule nu este niciun pericol dezactiveaza sistemul de aparare,si colierul dezactiveaza sistemul Dupa asta zeul Marte a disparut. Am continuat sa merg si am dat peste niste razboinici pe care i-am omorat cu colierul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Never dying crow Mon Feb 13, 2012 3:34 pm | |
| -Cand Cristina ma aruncase inspre acei razboinici, ei o luasera in parti diferite, insa fiind un colier cu vointa si gandire proprie, in loc sa o iau drept, ii urmarisem pe fiecare in parte indiferent cat de in zig-zag ar fi mers ei sau chiar daca u luat-o in parti opuse. Dupa ce ucisesem acei razboinici ma intorc in mana lui Cristina. | |
|
| |
| Subject: Re: Never dying crow Mon Feb 13, 2012 4:06 pm | |
| -Acum cred ca ne putem continua drumul linistite,spun eu. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Never dying crow Mon Feb 13, 2012 5:10 pm | |
| Ne continuam drumul linstite, eu fiind colier si stand la gatul Cristinei. Vraja facuta de Marte era ca pana nu ieseam de pe acel taram eu nu puteam sa imi recapat forma de zana. | |
|
| |
| Subject: Re: Never dying crow Mon Feb 13, 2012 5:23 pm | |
| Ne-am mai intalnit cu un vikiing. -Se pare ca avem companie. Acel vikikng da cu sabia sa ma loveasca dar fiind mai agila m-am ferit. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Never dying crow Wed Feb 15, 2012 6:25 pm | |
| Dupa ce invingem si acel viking mergem linisxtite pana la iesirea de pe frontul de lupta. Eu imi reiau forma de zana si mergem spre palatul din Valhala. | |
|
| |
| Subject: Re: Never dying crow Wed Feb 15, 2012 6:40 pm | |
| Mergem spre palatul din Valhala.Drumul nu a fost foarte lung,iar Sanara fiind iar zana drumul mi s-a parut mai interesant.Am ajuns la palat mai repede decat as fi crezut. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Never dying crow Fri Feb 24, 2012 10:41 pm | |
| Odata ajunse la palat, poarta fiind deschisa, intram. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Never dying crow | |
| |
|
| |
| Never dying crow | |
|