| Bulevardul Alfri | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Bulevardul Alfri Thu Sep 30, 2010 9:00 pm | |
| Aici este Bulevardul Alfri | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Sat Sep 22, 2012 9:53 pm | |
| - Ce facem pe bulevardul asta? intreaba Rose confuza, tinandu-l de mana pe Klaus. - I-am promis lui frate'miu ca ne intalnim aici sa-i dau o... chestie. Dupa aia putem face ce vrei tu, spune si o saruta scurt. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Fri Oct 12, 2012 8:44 am | |
| Ma plimbam pe bulevard si ii vad pe Klaus si Rose. Ma apropii de ei si ii salut. -Buna! | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Sun Oct 14, 2012 8:04 pm | |
| - Salut, zisera cei doi in acelasi timp. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Fri Oct 19, 2012 8:37 pm | |
| -Ce mai faceti? A-ti auzit ultimele vesti? Zeul faraon si-a deschis un complex resort cu pizzerie inclusa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Fri Oct 19, 2012 8:41 pm | |
| - Sunt primul vampir aparut, respectiv hibrid, nu mananc deloc mancare deci nu ma intereseaza de restaurante, ranji Klaus. - Ahh, go away bloodsucker, glumi Rose. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Sat Oct 20, 2012 3:45 pm | |
| Chicotesc la replica lui Klaus. -A si mi-am amintit ceva. Tocmai mi-am amintit ca matusa Josephine deschide in weekend un local pentru vampiri. Va fi doa cu bautura si ca mancare doar cateva feluri bazate pe sange. Meniul va cuprinde: friptura de porc in sange de om, carnati sangerei facuti din carne tocata de om si sange de om. Materia prima se gaseste la locurile accidentelor aviatice, pizza stropita cu sange om in loc de Ketchup, mega friptura care va fi de fapt un om clona intins pe un platou urias si cu un mar in gura. Pe dinauntru fiind umplut cu sange. Principala calitate a acestei Mega fripturi e ca vampirii vor intepa omul in inima cu un pai si vor bea tot sangele. Omul clona va fi de fapt doar un suport ce va arata ca o friptura adevaratul festiv fiind cei 50 litri de sange cald pe care il va contine. Spre deosebire de un om normal care are 7 litri de sange, omul clona va fi construit incat sa aiba organele goale si sa fie umplut astfel cu 50 litri de sange. Omul din soia va putea avea chipul oricui. Un vampir isi poate comanda un om de soia cu chipul iubitei de exemplu. In plus asta va functiona asa. Vampirul aduce persoana a carei chip vrea sa aiba friptura respectiva. Comanda in urma cu o saptamana. Sa zicem ca vrea un vampir ca respectiva ancare asa aia chipul meu. matusa face o clona dupa mine. O goleste de sangele de zana si goleste si interiorul organelor si chiar si al oaselor. Dupa aceasta incepe sa ii faca injectii cu sange uman peste tot, pana o umple cu cei 50 litri de sange. O stropeste cu apa vie iar ea va invia. Apoi o fardeaza cu praf de zana pentru gust. Si astfel respectiva clona va capata gust de carne umana si va avea chiar si sange uman. Este bagata apoi la un cuptor uriasi unde este rumenita bine si sangele incalzit., Apoi i se pune in gura un mar golit si umplut cu sange la randul sau si glazurat in ciocolata. Dupa aceea este pusa pe o tava si servita pe masa vampirilor. Ca bauturi exista sange uman preparat in fel si chip. Chiar si sampanie de sange. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Sat Oct 20, 2012 4:24 pm | |
| - Interesant...dar locul asta nu e pentru mine. Nu beau sange cu mancare, strica tot gustul sangelui, murmura Klaus. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Sat Oct 27, 2012 3:25 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Sat Oct 27, 2012 6:20 pm | |
| Isi ciufulii parul ramanand tacut. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Mon Oct 29, 2012 12:14 pm | |
| Raman si eu la fel de tacuta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Mon Oct 29, 2012 7:13 pm | |
| - Sange, sange! spune Rose facand astfel incat ochii sa-i sclipeasca rosii. - Unde? ridica Klaus o spranceana. - Niciunde, voiam doar sa vad cum reactionezi, incepu ea sa rada cu pofta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Sun Nov 25, 2012 12:42 pm | |
| Rad si eu cu pofta. -Bravo Rose! Ce gluma buna i-ai facut lui Klaus. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Sun Nov 25, 2012 9:21 pm | |
| Klaus incepu si el sa rada, iar ea zambi inocenta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Mon Nov 26, 2012 1:38 pm | |
| Dupa ce termin cu rasul doar zambesc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Mon Nov 26, 2012 2:07 pm | |
| - Nu stiam ca poti fi asa glumeata, spune ducandu-si bratul dupa umerii ei. - Oho, nu stii muuulte despre mine. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Wed Nov 28, 2012 2:58 pm | |
| -Dar si eu pot fi glumeata. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Wed Nov 28, 2012 5:17 pm | |
| - Da, dar tu esti zana e normal sa fie asa, pe cand Rose e vampir. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Wed Nov 28, 2012 6:44 pm | |
| -A, aha. Acum am inteles la ce te-ai referit. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Wed Nov 28, 2012 8:24 pm | |
| - Esti plina de surprize, ma cherrie, zambeste el ciufulindu-i parul. - Heei, poate te surprind cu o palma, se incrunta ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Fri Nov 30, 2012 9:52 am | |
| Eu chicotesc la replica ei. Mi se parea ca ea prea usor se repede la dat palme. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Fri Nov 30, 2012 12:25 pm | |
| - Il fac la loc, il fac la loc, rase el incepand s-o aranjeze. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Sat Dec 01, 2012 10:53 am | |
| Eu nu ma puteam abtine de la chicotit. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Sat Dec 01, 2012 3:28 pm | |
| - Ai face bine sa-l readuci la normal, comenta ea nemultumita. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bulevardul Alfri Sat Dec 01, 2012 10:37 pm | |
| -Te ajut eu cu o mica vraja? Il intreb eu. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Bulevardul Alfri | |
| |
|
| |
| Bulevardul Alfri | |
|