Author | Message |
---|
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sat Oct 12, 2013 12:40 pm | |
| -Stii cred ca ceva nu a mers bine. Ar fi trebuit sa te simti libera dar totul sa fie inversat. Poate nu am fcut vraja bine. Am vrut sa te aduc in universul inversat dar te-am inchis in oglinda din gresala. Ar trebui sa corectez vraja. Stai sa vad unde ma pus cartea aia de magie. Spun eu, incepand sa cotrobai toata camera. Totusi ceea ce faceam eu asta spunea si facea si reflexia mea din oglinda. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sat Oct 12, 2013 2:18 pm | |
| -Nu te teme, stiu vrajile de inversare dar deocamdata caut cartea pentru ca vreau sa putem iesi din casa sa iti arat universul inversat. Oricum avem putin timp de petrecut. Daca in mod normal vrajile isi pierd puterea la miezul noptii, aici in universul din oglinda, ele isi pierd puterea la miezul zilei. Sau vrajle care devin permanente in lumea noastra, ele devin permanente odata cu rasaritul soarelui deci aici ele devin permanente la apusul soarelui. Deci avem timp sa inversam vraja pana la apusul soarelui altfel vom ramane prinse pe vecie aici in aceasta iluzie. Sa stii ca desi doar tu Mio te-ai inversat, totusi logica este sfidata asa ca tot prietene ramanem desi in mod normal ar fi trebuit in acest univers sa fim dusmane. Asta deoarece realitatea nu este ca in filme. Adevarul e ca oglinda poate inversa doar ceea ce poate reflecta. Si sufletele nu pot fi reflectate deci nu pot fi inversate. Si cum sufletele nu pot fi afectate, asa nu pot fi afectate nici relatiile de prietenie. E cam complicat, nu? | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sat Oct 19, 2013 3:29 pm | |
| -Da, ceva de genul. Insa in cazul meu, e un pic ciudat. Ei bine daca e sa o luam ca atare nu e chiar asa ciiudat. Chestia e ca atunci cand te-am inversat pe tine, m-am inversat si pe mine. Iar partea ea din mine e acum in realitate si partea buna e aici in lumea inversata. Dar prietenia dintre noi din realitate, nu cred ca reusit sa o inverseze oglinda in dusmanie. La asta ma refeream. practic si aici in Lumea Inversata avem liber arbitru. Si e ceva ciudat aici in Lumea Inversata, nu trebuie sa te mire. Hoti nu exista ci exista haiduci. Care iti dau bani, dar si mai ciudat e ca crimele sunt permise si sunt interzise intr-o singura zi pe an. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sun Oct 20, 2013 12:31 pm | |
| -Da, cam asa ceva. Sper doar sa nu faca prea multe partea ta inversata incat sa iti strice reputatia. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sun Oct 20, 2013 3:13 pm | |
| -Ba da, dar nu te-am adus degeaba aici ca sa ne intoarcem in urmatoarea secunda. Vroiam sa iti arat niste lucruri ciudate cum ar fi culorile inversate ale semafoarelor sau mall-urile subterane. Si masinile sunt cu volan pe dreapta ca in China. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Thu Oct 24, 2013 8:17 am | |
| -Da, ai dreptate. Spun eu. Apoi iesim afara din casa. Ajungem la prima intersectie unde semaforul avea culorile inversate. Sus era Vede si jos era rosu. Momentan semaforul era verde dar eu o opesc si ii spun: -Aici in lumea inversata se traverseaza pe rosu. E cam ciudat dar te vei obisnui. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sun Oct 27, 2013 1:01 am | |
| -Orice persoana are un invers aici. Doar ca atunci cand cineva face magie si se inverseaza in oglinda, se inverseaza automat rolurile cu inversul sau. -Si apropo stii cum se face ca femeile simtcdrinta sa se priveasca in oglinda? E posibil sa fie si vina inversului lor din lumea aceasa inversata. Cand o femeie se priveste in oglinda inversul ei are datoria de a fi prezent la fel se intampla si cand femeile din lmea inversata se uita in oglinda. Atunci cele din lumea normala simt dorinta nestavilita de a se uita in oglinda de parca ar fi chemate. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sun Oct 27, 2013 1:15 pm | |
| -Bine. Ca niste indicii, care sunt locurile pe care Hikaru le uraste cel mai mult? | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sat Nov 02, 2013 11:44 pm | |
| -In dimensiunea aceasta sunt lucrurile care ii plac cel mai mult deci hai sa il cautam prin aceste locuri. Incepem cu bibliotecile. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sun Nov 03, 2013 10:00 pm | |
| -E un pic mai complicat. In lumea acesta cand in lumea reala el a cunoscut-o pe x, aici, acea x nici nu intra in socotela, el iubind-o pe y si necunoscand-o pe x. Cand in viata reala a cuscut-o pe y in lumea inversa a inceput sa o urasca pe y si sa se desparta de ea si sa o placa pe x. Si da poti spune si asa cum spui tu. Aici iubitele sunt in ordine invers cronologica fata de realitate.
Last edited by Sanara on Mon Nov 18, 2013 7:53 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Mon Nov 18, 2013 7:53 pm | |
| | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sat Nov 23, 2013 11:00 am | |
| | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Carare ocolitoare | |