Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sun Sep 22, 2013 9:20 am | |
| -Mie insa da, imi foloseste limba mayasilor. Dar viata lor ai dreptate nu mi-ar folosi nici mie sa o stiu. Ei bine aici in Utopia, exista un desert numit Crisom si acolo traiesc un popor de furnici rosii care isi fac musuroaie in forma de piramida, si care ei bine, da, vorbesc limba mayasilor insa o vorbesc doar prin scris sau prin semne. Pentru a face semnele nu se folosesc de maini ci isi folosesc antenele ca maini care fac semne. Iar scrisul daca e, tot la fel, isi inmoaie antenele in cerneala obtinuta din seva de planta carnivora si scriu cu antenele. Si ei bine acele furnici au 2 picioare si 6 maini. Toate cele 6 maini si le folosesc exclusiv pentru munca. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sun Sep 22, 2013 4:12 pm | |
| -Pai poate vei dori vreodata sa mergem sa le vizitam. Am in plan sa iti ofer o aventura daca vrei. In primul rand ne va trebui mai multa potiune a micsorarii. In al 2-lea rand vreau sa iti ofer o calatorie unica spre acea metropola a furnicilor rosii. Sa ma micsorez eu pana la dimensiunea unui licurici si pe tine mult mai mult. Si sa calatoresti pe spatele meu intre aripi dar tinandu-te de antenele mele. Si vreau sa controlezi tu totul, ca si cum as fi un scuter zbuator. Antenele mele vor fi ghidonul din care poti comanda directia iar prin semne cu picioarele ai putea controla celelalte comenzi: acceleratia si frana. Crede-ma ca peisajele sunt mult mai frumoase cand esti foarte mica si le privesti panoramic. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Mon Sep 23, 2013 7:02 pm | |
| -Si eu la Alfeea, eram cea care ridica prima mana la experimente. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Mon Sep 23, 2013 9:11 pm | |
| -A deci note proaste si comportament rebel? | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Tue Sep 24, 2013 6:37 pm | |
| -Da, 2 nu este o nota buna. Dar sper ca totusi din cauza la atatia 2 pe care i-ai avut ai mai avut pe ici pe colo note bune cat sa inchei situatia pe linia de plutire sa nu ramai corijenta. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Wed Sep 25, 2013 8:09 pm | |
| -Hm, dupa cum te vad, cred ca preferi sa iti inchei situatia abia pe ultima suta de metri, pe linia de plutire.
Last edited by Sanara on Sat Sep 28, 2013 7:05 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sat Sep 28, 2013 7:04 pm | |
| -Da, cred ca ai avut 4,5 si ti-a rotunjit la 5. Dar tre mi-e teama ca daca iei asemenea note la scoala de vrajitoare, nu vei ajunge o vrajitoare care sa excelezi in magie. La note de 5 inseamna ca mai mult incurci vrajile dar reusesti sa le descurci pana la urma. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sun Oct 06, 2013 10:33 am | |
| -Dar cum poti reusi vrajile fara sa stii teorie? Adica teoria la magie spune de exemplu versurile incantatiilor sau felul adica accentul in care rostesti incantatiile. Fara a sti teorie risti sa gresesti magia. Imi amintesc de ex de un vrajitor care vroia sa faca sa apara un caine din neant dar a gresit incantatia si a sfarsit prin a se transforma el insusi in caine. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sun Oct 06, 2013 11:24 am | |
| | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Sun Oct 06, 2013 12:02 pm | |
| | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Mon Oct 07, 2013 12:32 pm | |
| Pocnesc din degete si in mana imi apare o carte cat un pachet de carti de joc apoi pocnesc din degete si cartea crescu pana la niste dimensiuni uriase, dimensiunile ei normale: Era destul de groasa, cam cat 3 biblii si era intr-un format destul de mare Daca o tineam pe verticala era cam cat de la mijlocul meu pana in crestetul capului. Iar ca latime daca cartea era inchisa era cat bratele mele intinse la maxim. Cu toate acestea aceasta carte uriasa era foarte usoara. Pe coperta era scris: Psihologia magiei, hipnoza si mentalism. Literele aveau un format normal astfel incat incapea o groaza de informatii in acea carte. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Mon Oct 07, 2013 3:14 pm | |
| -Pai nu am ce face si vroiam sa imi mai pierd vremea citind din psihologia magiei si incercand sa invat trucuri noi de mentalism. De exemplu uite vreau sa fac un mic truc. Vei ramane uimita. Spun eu. -Uita-te la oglinda insistent si priveste fix oglinda. Spun eu apoi ma duc in spatele lui Mio. Sa te uiti insistent la oglinda cu privirea fixa si sa fixezi degetul meu cu privirea. Si nu intorci deloc capul oriunde m-as duce eu, ma urmaresti doar in oglinda, si privesti degetul meu cel din oglinda, orice as face, oriunde m-as duce, orice as zice, tu trebuie sa te concnetrezi pe degetul meu din oglinda. Ii spun eu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Carare ocolitoare Thu Oct 10, 2013 10:59 pm | |
| -in timpul asta mormai formula de hipnoza: "Iti e somn, din ce in ce mai somn" Apoi continui: Vei adormi si cand voi pocni din degete, te vei inversa cu reflectia din oglinda. iti vei reveni la norml cand voi pocni din degete de 3 ori. Apoi pocnesc o data din degete. -Mio, simti ceva diiferit? O intreb eu. Ca sa vad daca sesizeaza diferentele. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Carare ocolitoare | |
| |
|
| |
| Carare ocolitoare | |
|