| Poiana Izvorului Rece | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Poiana Izvorului Rece Mon Oct 19, 2009 3:30 pm | |
| O poiana prin care trece un izvor cu apa foarte rece. | |
|
| |
Lylith MEMBRU
Sex : Mesaje : 134 Kwan : 397 Localizare : in spatele tau :P
| Subject: Re: Poiana Izvorului Rece Thu Jul 01, 2010 8:23 pm | |
| Cercetam continutul raului atent verificandu-i cu degetul temperatura. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Poiana Izvorului Rece Thu Jul 01, 2010 9:12 pm | |
| -E foarte rece chiar si cand vremea e foarte calda. Ii raspund eu. | |
|
| |
Lylith MEMBRU
| Subject: Re: Poiana Izvorului Rece Thu Jul 01, 2010 9:30 pm | |
| -Da am observat.E buna pentru potiuni, dar cred ca e si mai buna pentru calatorii insetati.Nu sti de ce e atat de rece? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Poiana Izvorului Rece Thu Jul 01, 2010 10:07 pm | |
| -Intradevar asa este, e buna si pentru calatorii insetati. Si da stiu. Pentru ca izvoraste din muntii Tinutului de Gheata. Teoretic ar trebui ca vremea sa o incalzeasca si chiar asta si face, insa nu reuseste sa o incalzeasca deplin fiindca ea la izvor e deosbit de rece. Are temperatura de 0 Absolut. Adica -215,75 grade Celsius. Asa ca atunci cand ajunge aici ea este incalzita doar pana la -10 grade Celsius. Insa se pare ca are o substanta minerala in ea ce nu o lasa sa inghete decat daca ar fi racita la -100 de grade Celsius. Acea substanta minerala se pare ca e buna si pentru sanatatea celor ce bea din aceasta apa.
Last edited by Sanara on Thu Jul 01, 2010 10:12 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Lylith MEMBRU
| Subject: Re: Poiana Izvorului Rece Thu Jul 01, 2010 10:11 pm | |
| -Am o trusa de ingrediente pentru potuni la mine.Vrei sa incercam sa creem o potunie?Inca nu am facut nici o potiune cu apa acestui rau. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Poiana Izvorului Rece Thu Jul 01, 2010 10:15 pm | |
| -Desigur. Sa creem o potiune care are ca scop mentinerea sanatatii. Eu stiu o reteta si da contine ca ingredient si apa acestui rau. | |
|
| |
Lylith MEMBRU
| Subject: Re: Poiana Izvorului Rece Thu Jul 01, 2010 10:19 pm | |
| -Spune ingriedientele.si mi-am scos trusa mea care o duceam peste tot cu mine. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Poiana Izvorului Rece Thu Jul 01, 2010 10:42 pm | |
| - 3 lalele rosii -3 petale de trandafir rosu - 3 picaturi din propriul sange - 3 fire de par de sirena roscata - jumatate de litru apa de ploaie - praf din oase de sobolan - 3 ace de albine - corn de bizon -7 pene de pasare Phoenix -3 litri de apa din acest rau. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Poiana Izvorului Rece | |
| |
|
| |
| Poiana Izvorului Rece | |
|