Author | Message |
---|
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Dec 08, 2011 5:02 pm | |
| -Crezi?!Si Succubus imi trage piciorul si ma izbeste de un copac.Ma scol si incerc sa o atac.Ea zbura cuo viteza de nici nu o vedeai si imediat apare in spatele meu.Ma ia de par si apoi incearca sa mil taie dar ma rasucesc si apoi o arunc.Imi trage vre-o 2 fire de par si imi arde unul,apoi din fir iese un gaz care ma adormea si am cazut la pamant.Peste 18 minute ma trezesc intr-o pestera si eram legata bine,ma strangea rau de tot. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Dec 08, 2011 5:12 pm | |
| Reusisem sa raman in siguranta in parul ei. Imi parea insa rau ca sunt mica si ca nu o putusem ajuta. Acum ma gandeam cum o pot ajuta eu fiind asa mica. Imi venise o idee. Imi eliberez o vraja , minge de foc care acum erau cat niste scantei. Dau mai multe mingi de foc pana aprind funia. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Dec 08, 2011 6:37 pm | |
| Succubus venea si zice: -Ce cautati aici?(apropo e adevarat ca Succubus era considerata "regina" dragostei(nu genul Afroditei)?) -Ori cum,daca nu am ce manca,ma voi multumi cu tine.Apropo cum te cheama,caci daca stiu asta te pot aranja si mai bine.Si apoi vine si ma ia de barba si imi spune: -De ce nu ai stat sa iti tai parul?Sau tu ti la parul tau fabulos,si apropo,arati bine si tu si parul tau negru ca noaptea. -Ce vrei sa spui prin arati bine?! -Cum,nu iti dai seama?Vreau sa spun ca arati bine fizic cat si gustos. -Dar ce iti vine sa imi spui tu asta?! -Pai ai arata bine arsa sau mancata crud.Dar arati bine si la fata,corp si restul.Ce ai zice de noi dua? -Zat,eu nu sunt pe invers!!Si atunci imi arat aripile de inger si ii zic: -Vezi!!Eu sunt inger nu ca tine demon. -Dar din cate stiu am vazut ca esti si o amestecatura intre Lilim si eu. -Deci asta sunt?Un demon nici unul nici altul? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Dec 08, 2011 8:00 pm | |
| -A deci Lilim este numele speciei rezultate din imperecherile intre demoni si ingeri. Uite ca acum aflu ceva nou. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Dec 08, 2011 8:29 pm | |
| -Aha, inteleg acum ce vrei sa spui. Dar stiam ca de obicei demonii ca si Succubus e tot demon, ataca doar oamenii nu si alti demoni. De ce ar vrea sa te manance pe tine? Si app oare ma vrea si pe mine? Acum eu sunt asa de mica incat nu i-as ajunge nici pe o masea. Vorba aia. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Dec 08, 2011 9:22 pm | |
| -Ha!Dar chestia e ca nici eu nu stiu de ce ar fi vrut sa am infulece.un demon pe alt demon sa manance?Este prea ciudat.Hai sa mergem la matusile tale.Apoi vom reveni sa cautam ce mai este necesar.Si sa o intrebam pe Succubus de ce vroia sa ma manance.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Dec 08, 2011 9:51 pm | |
| -Mai bine am ramane fara raspunsul la aceasta intrebare. Nu as vrea sa o mai vad pe respectiva la fata vreodata. Eu as zice ca tu sa zbori si eu sa te indrum spre casa matusilor mele. Eu cunosc tinuturile de pe aici, unde ne-a adus Sucubbus. Si de aici ca sa ajungem la matusile mele va trebui sa o luam pe scurtatura, primn Taramul de gheata. E zapada ger si viscol mare si puternic mereu sau am putea ocoli prin Tinutul piticilor. Avand in vedere dimensiunile mele pe capul tau nu prea as rezista unui viscol. Ar trebui sa ma bag fie in vre-un buzunar al unei haine fie sa intru intr-o ureche de-a ta ca sa nu ma zboare viscolul. Sau dupa cum am zis pot ramane pe capul tau dar ocolim prin tinutul piticilor. E alegerea ta. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Dec 08, 2011 11:08 pm | |
| -Hai prin tinutul gheturilor.Te poti ascunde ori in ureche ori in parul meu,dar il voi impleti.Ori cum nu o vei vedea la fata,te vei ascunde.eu in schimb o voi intreba. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Dec 08, 2011 11:14 pm | |
| -Ei bine cred ca o sa ma ascund in ureche, abia nu o sa mai simt frigul asa mult. Spun eu intrand in urechea lui Xinta. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Fri Dec 09, 2011 12:13 am | |
| -Zbor eu ce zbor si o ceata deasa mi se arata in fata: -Aaaa....si pe unde o mai luam? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Fri Dec 09, 2011 12:47 am | |
| Ma uit sa vad ceata desi stiam despre ce ceata e vorba apoi ma plimb prin urechea lui Xinta pana in fundul urechii langa timpan si dupa ce ajung acolo ii spun cu o voce soptita: -Pai aici ceata este permanenta. Dar stiu ca trebuie sa o luam spre nord pana iesim din ceata apoi o luam spre est, spre lantul muntos. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Fri Dec 09, 2011 5:29 pm | |
| -Esti sigura?O iau spre nord si tot inainte,pana cand dau de slima a apei.S -Sanara,tinete bine de urechie!!!slima ne atrage in nauntrul ei si puteam muri daca nu ne ajuta Houkou.Mergem noi pe spatele lui pana cand o intreb pe Sanara: -Si acum,pe unde mergem?
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Fri Dec 09, 2011 5:47 pm | |
| Ma uit la peisaj apoi ii spun. -A uite in partea de Nord-est, se vad in zare niste munti. Aceia sunt Muntii Cesettani. O luamn intracolo. matusile mele locuiesc intr-o vila tip casa de vacanta din Tinutul Vanturilor care se afla pe muntii aceia. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Fri Dec 09, 2011 6:06 pm | |
| -Multumim Houkou!!!Cu bine!!Si apoi pleaca,mai tarziu ajungem in apropierea muntelui. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sat Dec 10, 2011 10:22 am | |
| -Mai avem foarte putin. Ii spun eu. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sun Dec 11, 2011 5:01 pm | |
| -Cred si eu.Dar acum trebuie sa urcam si muntele,as zbura dar ma dor aripile.Stai in urechia mea,ca altfel te zboara vantul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sun Dec 11, 2011 6:16 pm | |
| -A ok nu-i nimic ca mergi pe jos. Bine voi sta in urechea ta. Spun eu. Merg inapoi in fundul urechii langa timpan. Ma asez jos rezemandu-ma de timpan. Ma uitam in jur admirand interiorul urechii lui Xinta. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sun Dec 11, 2011 7:34 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sun Dec 11, 2011 7:45 pm | |
| -Nu imi e frig. Imi e bine aici unde sunt acum. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Dec 12, 2011 12:36 am | |
| -Bine!!Urcam mai departe pana ajung aproape de varf.Cand sa ma ridic spre varf...un cutremur vine si ma tranteste jos.Am avut noroc ca nu a fost o mare inaltime de unde am cazut.Lesin,dar ma gandeam la ceva,aveam o viziune:se facea ca eram intrun loc numai si numai alb cu rosu si cu verde(ceata era verde si locul era alb si rosu).Ma scol de pe podeaua care nu exista(adica pluteam) si eram goala:-Ieaaaaaaixx!!!Sunt goala!!!Weeeeeee!!animalele erau:vulpe,pisica,soparla,soarece si un micut lup trist.medialioanele erau:unul rosu,unul galben,unul negru,unul roz si unul alb spre verde darmai mult spre alb.nu stiam ce sa alg,asa ca aleg eu lupul si cel alb-verzui.atunci cand am pus mana pe lup el a intrat in mine si medalionul mia aparut direct unde imi era semnul la bratul drept.Atunci imi apare o imagine cu un munte;verzit si o pestera in munte,acolo era medalionul.Eu stand pe zapada de pe munte am inceput sa luminez taoata,si apoi ma scol si o intreb pe Sanara: -Teai ranit?Esti bine?spun eu cu multa panica. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Dec 12, 2011 12:41 am | |
| -Nu, nu sunt ranita. Doar zgaltaita si ametita. Tu esti bine? | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Dec 12, 2011 8:55 am | |
| -Nu prea,am o durere de spate.Am avut cel mai ciudat vis. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Dec 12, 2011 9:34 am | |
| As fi vrut sa pot face ceva dar de aici nu pot. Cum e afara? Daca as iesi si as merge pe spatele tau si as arunca o vraja de vindecare, ti-ar fi mai bine. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Dec 12, 2011 10:00 am | |
| -Nu cred,dar totusi hai sa ne grabim ca nu vom mai ajunge,deja sa inserat. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" | |
| |
|
| |
| pe muntele "amintirilor" | |
|