Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
pe muntele "amintirilor" - Page 9 Emptype muntele "amintirilor" - Page 9 OIPpe muntele "amintirilor" - Page 9 Empty 
Sujata
pe muntele "amintirilor" - Page 9 Emptype muntele "amintirilor" - Page 9 OIPpe muntele "amintirilor" - Page 9 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu

» Fecioară
pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță
pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Scorpion

» Săgeatător
pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

pe muntele "amintirilor"

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 940
Kwan Kwan : 2509
Varsta Varsta : 24
Localizare Localizare : in pergamentul mitologiei

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

pe muntele "amintirilor" - Page 9 Empty
PostSubject: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeMon Oct 10, 2011 12:06 am

First topic message reminder :

Era o zi friguroasa Very Happy,ma plimbam pe partea vestica a haului vremii.Cu fiecare pas pe care il faceam imi era tot mai frig:
-Brrrr!Doamne ce am avut in minte sa vin aici?Aaaa,da,am vrut sa vad ieu cu ochisorii asta ai mei ticniti cum e vremea pe timp de iarna!!!Ca de parca nu stiam,ca eu iarna m-am nascut!!!!incepusem eu sa strig in gura mare.Si deodata imi cazu' in cap niste zapada de pe munte.
-Dragut,foarte dragut.(zic eu despre zapada care imi venise in cap)
Dintr-o data cand ating o piatra care era defapt un cristal de ghiata magic,mi se trezira o parte foarte mica din amintiri:se facea ca eu am fost parasita si pusa in acel copac,iar apoi daruit lantisorul.
-AAA!!!tipam eu din cauza amintirilor dureroase(o durea capul tare de la ele).Ce...ce..ce naiba e cu amintirile astea?!Nu mai vreau!!Lasatima in paceeeee!!!!Dintr-o data,nu mai aveam nici putere sa merg,sa vorbesc si corpul meu era inghetat de frig. Apoi cad la pamant si peste putin timp era gata sa mor inghetata.(abia mai respiram)
Back to top Go down
http://magicheart.3xforum.ro

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeTue Jan 24, 2012 11:40 pm

-Nu stiu. Stiu doar ca e o forta misterioasa pe fundul ei ce ofera o gravitatie uriasa si oricine incearca sa zboare deasupra se prabueste pe fundul ei.

pe muntele "amintirilor" - Page 9 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeWed Jan 25, 2012 12:12 am

-Ca si in Triunghiul bermudelor de pe Terra,cum Titanicul sa inecat.Ori cum hai sa incercam o fraja mica:Tatom!!si apare o sfera de apa ce cade in prapastie si se dizolva imediat in aer.
-Dap,este anti vraji.Stiu cum sa trecem,sariti in prapastie.si sar eu in prapastie apoi pe pamant apare o rampa ca de scheibord facuta din gheata si de la altitudinea de la care am sarit ma echilibrez in aer si ma pun in pozitia picioare si alunec facand o tumba cand am ajuns pe partea cealalta.
-Sariti haideti.Va spun apoi cum am facut asta(gheata).
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeWed Jan 25, 2012 12:32 am

OOC: off Sad si aveam un plan sa facem ceva pe drumul ala de exemplu a descriu drumul pana la prapastie da tu ai postat direct ca am si ajuns la prapastie.

ON:

-Eu cred ca e prea mare riscul pt noi zanele. Eu una nu am curaj sa sar. Daca cad langa?

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeWed Jan 25, 2012 1:05 am

-Ai dreptate,cum veti face altceva?Daca nu puteti, merg eu singura.Ce rau mi se poate intampla?Doar este poketvill.Chiar daca Ima este acolo este doar o pisica.De ce mar ataca?
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeWed Jan 25, 2012 1:15 am

-Pai mai e posibilitatea sa traversam cu telecabina elfilor. O fi mare pretul dar se merita decat riscul. Pretul e 3 monede de aur.
Ia-o tu inainte si te ajungem din urma inainte sa intri in padurea stapanita de Ima.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeWed Jan 25, 2012 6:18 pm

-Bine,dar oricum,nu ma tem de 2 caini si o pisica.Nu are ce-mi fura.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeWed Jan 25, 2012 7:20 pm

-Nu, nu are ce fura. Dar daca li se pune pata, doar stii ca aia 2 sunt Pitbull si Rotwiler, cele mai agresive si puternice rase. Daca li se pune pata, sau le ordona Ima, ucid intr-o clipa. Daca Ima iti ghiceste intetia poate sa vrea sa te elimine. Nu cred ca suporta concurenta.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeWed Jan 25, 2012 7:55 pm

-Nu au cum sa elimine cea ce nu prind.Si eu fug,zbor repede si mai am si demonul.Ori cum,nu sunt genul "aaaa,un caine mare si turbat!!!".Eu sunt tupeista si ma voi descurca,doar sunt Xinta!!
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeWed Jan 25, 2012 8:24 pm

-Bine, atunci! Atunci nu ma voi grabi, ne ajungem noi pe drum.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeWed Jan 25, 2012 9:22 pm

-Voi fi bine,serios!!si plec eu in continuare dand pe drum de un iepuras mai ciudat,cu urechile foarte lungi,cu varful urechilor colorate cu roz si el fiind alb cu ochii verzi.Ma apropii de spunand:"hai aici iepuras".El se apropie,imi miroase mana si pleaca,ma tin dupe el si dau de o pestera mare unde el intra.In nauntru vad o elfa batrana ce statea pe un scaun din piatra,in spatele ei era o micuta cascada.Avea parul alb putin verde,ochii nu ii se vedeau(avea ochii incisi) si urechile ascutite.Ma apropii si ii zic
-Doamna,sunteti bine?spun eu speriata,ea isi ridica capul si se uita la mine,deschise ochii-ii avea verzi stralucitori si scanteietori,de parca erau cristale.Se apropie de mine dar cand sa ma atinga cade la pamant:
-Doamna!!spun eu cu sufletul la gura sa nu cumva sa moara.
-Sunteti bine?ea se uita la mine,imi pune mana pe fata si apoi imi sopteste:
-Tu..esti..purtatoarea..lui Mantrus.Urd..mia zis..despre tine.Uite,ia..acest cristal..si..punel in peretele de sub cascada,vei gasi...locul.Nu uita,ce este dupe...perete nu este totul adevarat.Ai grijaa..mare grija..acolo vei gasi ce cauti.
-Dar..apoi ma opreste elfa spunandu-mi sa nu mai zic nimic.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeWed Jan 25, 2012 11:01 pm

Eu si familia mea mergem sa luam telecabina care ne trece prapastia. Dam 12 monede de aur, cate 3 de fiecare persoana si trecem cu telecabina. Dupa aceea incepem sa zburam spre Padurea aceea stapanita de Ima.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeThu Jan 26, 2012 1:23 am

CE VREA SA ZICA BATRANA CU "VEI GASI CEA CE CAUTI"?EU NU CAUT NIMIC.spun eu in gand.Elfa dispare,raman eu,iepurasul si cristalul.Ma duc si caut pe unde sa pun cristalul cand dau de locul acestuia,il pun acolo,apoi peretele se ridica si in spatele lui aparuse:
~un loc minunat,cu multe flori
~o apa curata si limpede iesea dintr-un perete
~un aer cald dar totusi rece imi batea prin par
~si o frumusete rara era in acel loc
cand imi rasuna in minete "nu e totul cea ce pare"(vorbele batranei elfe)
Ma dau inapoi si incep sa vorbesc:
-Nu este cea ce pare!!!Nimic din ce vad nu e adevarat!!cand in fata imi apare un demon.
demonul:-Vai,vai.Uite-o si pe protectoarea lui Mantrus..la care eu raspund:
-Zau!!Toata lumea stie de mine?!Mai lasatima in pace!!
demonul:-Ce e?Team suparat?Oooo,vaii.
-Gata,nu mai fa misto de mine!!Zi ce vrei.
demonul:-Paaaaiii...vreau sa te il distrug pe Mantrus!!Dupe care te vreau pe tine.
-Ohohooou,ai ajuns prea de parte,ma poti lua pe mine dar pe Mantrus nu pune gheara.Ai inteles!!si acum ochii mi se fac rosii,demonul se uita la mine si isi spune:"hmmm,deci lar proteja pe Mantrus,foarte bine".
-De ce ma vrei pe mine?!
demonul:-Simplu,daca tu nu existi,Mantrus moare si eu voi prelua Utopia!!!HAHAHAHAHA!!!Acum,fi draguta siii...
PIUFFFF!!!o sageata de la arcul meu tinteste drept pe langa el.Apoi se uita la mine si spune:
-Hei,tu chiar vrei sa mori,asai?!
-Da,hai sa te vad ce poti.TATAIEEE!!! Twisted Evil
-Ohohoou,nu miai zis "tataie",asai?
-Ba chiar am facut-o.Vine spre mine si ma ataca la care eu ma invart si i trag un sut drept in moaca.Ma ataca si ma zgarie pe piciorul drept,ma uit la picior si apoi ii trag 3 pumni,un sut si 4 pumni.Se scoala de la pamant si priveste spre iepuras,apoi incearca sa il atace dar eu ma pun in fata lui,iau iepurasul in brate si ma intorc cu spatele la demon,el ma zgarie,imi face o rana fatala,la care eu scuip sange,cat in genunchi si las iepurasul jos.Imi dau jos lanticul si ma transform in demon,dar de aceasta data pe langa mine se emana o lumina rosie.Ma scol,ochii ii aveam galbeni iar semnele nu mai aparusera.Ma ridic si imi cresc colti,unghiile mi se fac mari si imi apare o coada alba si mare.Apoi spun:
-Am fost judecata mereu,am fost mereu singura,am trait rau si toate astea din cauza destinului.De ce,de ceeeeeeee???!!!!!!!!Demonul se da inapoi la care eu apar in spatele lui si il apuc de gat spunandui:
-CE?TE DOARE PREA TARE,VAII.si il arunc in perete,apoi merg usor spre el aparand in fata lui,aproape de gura si ii spun:
-CE ZICI?VREI SA MORI?si il sarut la care ii fur toata energia,ramanand slab si stors de putere,eu imi pun lanticul si cad la pamant.Apoi el se scoala,si,vine spre mine,ma ia degat,ma ridica si ma azvarle de perete.Iepurasul se transforma intr-un baiat:de 13 ani,brunet spre albastru,cu ochii verzi si imbracat intr-un fel de armura dar nu armura alba(costum).Vine la mine si ma ridica.Apoi,ma ia in brate si ma pune langa un alt perete,apoi se lupta cu demonul.Eu ma trezesc dar vad incetosat:un baiat si un demon luptanduse.Ma scol in picioare abia tinanduma,ma indrept spre ei si cand demonul vrea sa ii traga o lovitura finala,ma bag in fata lui(a baiatului) si demonul ma zgarie pe piept facandu-mi o rana grava.Cad.Baiatul ii trage 7 picioare demonului si 5 pumni la care demonul dispare.Ma ia in brate si ma duce afara,la care ma pune la el in poala.Se uita cu afectiune si iubire la mine.Iar eu eram la 3 pasi departare de moarte.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeThu Jan 26, 2012 2:08 am

Ajung si eu curand in acel loc. ma reped la Xinta.
-Xinta, eram sigura ca nu trebuia sa te las singura. Dupa gravitatea ranilor imi dau seama ca nu e ima inca nu e nici teritoriul ei pe aici. Spun eu si ma uit la ranile ei.
-Ranile astea sunt de demon. Deci deja stiu ce s-a intamplat. Unde demon vrea sa preia utopia. Ei bine nu o va face. Spun eu. Imi intorc capul spre Katrina.
-Katrina, zboara pana in cel mai apropiat oras si sun-o pe directoarea Faragonda sa le trimita pe Winx si inca alte cateva zane aici. Apoi ma intorc catre Xinta. Spun o incantatie si in mana mea apare o eprubeta cu o potiune verde acidulata.
-Xinta, bea asta. E un pic amara si acra dar iti va grabi procesul de vindecare. Te va vindeca in cateva minute.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeThu Feb 09, 2012 10:06 pm

Sanara imi toarna in gura potiunea la care eu deschid ochii si ii zic zambind:
-Ce e zeama asta de varza?Nu iti fa griji,nimeni nu ma poate ucide.Pana nu imi indeplinesc misiunea de a imi elibera tatal vitreg nu,nu voi cadea la pamant.Dar unde e acel baiat pe care l-am vazut? Oricum, nu sunt genul care sa renunte sau sa moara usor.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeFri Feb 10, 2012 10:02 am

Chicotesc un pic cand Xinta imi numeste potiunea zeama de varza.
-Hm, mersi ca m-ai inspirat sa ii dau un nume. Chiar nu avea un nume aceasta potiune. Acum are. Se numeste Juycabbage.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeFri Feb 10, 2012 10:08 am

-Ce?Suna a nume de jeleu Very Happy
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeFri Feb 10, 2012 10:34 am

-Juy este o prescurtare de la juice care inseamna suc si cabbage inseamna varza. macar numele l-am facut sa semene mai delicos, sa nu ii dea in vileag gustul. Spun eu chicotind.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeFri Feb 10, 2012 5:09 pm

-Aaa..ma uit in in stanga si vad o umbra uriasa cu ghiare mari.
-Sanara,ferestete!!!
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeFri Feb 10, 2012 5:39 pm

-Ma feresc, luandu-mi zborul, din instinct.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeFri Feb 10, 2012 7:53 pm

Incerc sa ma ridic dar in fata mea apare un scut galben de lumina,incep sa tip de durerea ranilor mele.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeFri Feb 10, 2012 8:04 pm

-Proiectasem un scut de lumina. Fusesem asa de panicata s vroiam sa imi salvez amica, incat folosisem o putere pe care nici macar habar nu aveam ca o am. Abia o descoperisem.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeFri Feb 10, 2012 8:10 pm

-Sanara...t..t..tu ai facut asta?N-nu stiu ce sa spun?Mers..AAAAAAAAHHH.Nui nimic,doar...doar...doare um..pic.Ametesc si lesin,peste putin timp fac si febra mare,nu mai puteam respira bine.Dar nu era orice febra,era din cauza elementului foc,ce ardea in mine.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeFri Feb 10, 2012 8:36 pm

-Da. Se pare ca eu am facut. Vad ca nu te simti bine O sa incerc sa te vindec. Spun eu. Venind in zbor inspre ea si asezandu-ma llanga ea, punandu-mi palmele pe pieptul ei asemeni cum procedeaza bioenergiticenii.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeFri Feb 10, 2012 9:43 pm

Dintr-o data pe langa corpul meu se face o lumina asemenea focului,dar nu ardea iar febra crestea tot mai mult.In minte imi aparea o imagine cu o femeie care vorbea cu mine dar fata ii era intunecata,neagra si imi spunea auzinduse in ecou:
-Draga mea,acum descoperi puteri nestiute de tine,"vanatoarea misterului" a mea.Daca vrei sa sti mai multe despre numele asta intreaba pe cineva care stie mai multe.Eu nu iti pot explica,dar cineva poate.As vrea sa mai stau cu tine dar nu pot.Pa Xinta!!
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitimeFri Feb 10, 2012 9:54 pm

-Eu nu vazusem sau auzisem absolut nimic, din ce se petrecuse.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: pe muntele "amintirilor"   pe muntele "amintirilor" - Page 9 Icon_minitime

Back to top Go down

pe muntele "amintirilor"
Back to top 
Page 9 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next