Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| pe muntele "amintirilor" | |
| | |
Author | Message |
---|
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: pe muntele "amintirilor" Mon Oct 10, 2011 12:06 am | |
| First topic message reminder :Era o zi friguroasa ,ma plimbam pe partea vestica a haului vremii.Cu fiecare pas pe care il faceam imi era tot mai frig: -Brrrr!Doamne ce am avut in minte sa vin aici?Aaaa,da,am vrut sa vad ieu cu ochisorii asta ai mei ticniti cum e vremea pe timp de iarna!!!Ca de parca nu stiam,ca eu iarna m-am nascut!!!!incepusem eu sa strig in gura mare.Si deodata imi cazu' in cap niste zapada de pe munte. -Dragut,foarte dragut.(zic eu despre zapada care imi venise in cap) Dintr-o data cand ating o piatra care era defapt un cristal de ghiata magic,mi se trezira o parte foarte mica din amintiri:se facea ca eu am fost parasita si pusa in acel copac,iar apoi daruit lantisorul. -AAA!!!tipam eu din cauza amintirilor dureroase(o durea capul tare de la ele).Ce...ce..ce naiba e cu amintirile astea?!Nu mai vreau!!Lasatima in paceeeee!!!!Dintr-o data,nu mai aveam nici putere sa merg,sa vorbesc si corpul meu era inghetat de frig. Apoi cad la pamant si peste putin timp era gata sa mor inghetata.(abia mai respiram) | |
| | |
Author | Message |
---|
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sat Feb 11, 2012 11:52 am | |
| Tresar inspaimantata,"oare cine era femeia aceea?".pun eu in gand."Sa le intreb pe matusile lui Sanara,poate ele stiu de ce ma numit ea 'vanatoarea misterului' ". -Doamna Selene,stiti ceva despre numele acesta:"vanatoarea misterului"? | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sat Feb 11, 2012 10:00 pm | |
| -Nu, nu stiu nimic. Dar am o prietena care ar putea sti. Zeita Selena. De obicei zeitele stiu cam totul.
Last edited by Sanara on Sun Feb 12, 2012 8:11 am; edited 1 time in total | |
| | | magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sat Feb 11, 2012 11:32 pm | |
| -unde sta?Putem merge la ea? | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sun Feb 12, 2012 8:10 am | |
| -Locuieste in Olimp. Si da putem merge la ea dar sa vedem ce ne va cere in schimb. Spuse matusa Selene. | |
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sun Feb 12, 2012 2:05 pm | |
| -Ne va cere ceva in schimb? | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sun Feb 12, 2012 2:58 pm | |
| -De obicei cere sa ii aducem ceva ca ofranda. | |
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sun Feb 12, 2012 3:11 pm | |
| -Cam ce ar vrea?Ce ar manac?Porc,demon,pasar...i? | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sun Feb 12, 2012 3:49 pm | |
| -Ei nu ii plac ofrandele in care se jertfesc animalele. Dar ma gandesc ca i-ar placea paine prajita inmuiata in lapte, si unsa cu unt si miere de albine, alaturi de cateva fructe exotice gen: avocado, pomelo, kiwi si poate si cateva fructe exotice rare: Kiwano, Granadilla, Cherimoya, Rambutan si Salak. | |
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sun Feb 12, 2012 4:09 pm | |
| -Pai avem noroc,din intamplare am 1 kiwi si miere.Le am intr-o geanta dintr-o alta dimensiune inexistenta.facand o vraja in fata mea apare o geanta: -Uite.Mai aven nevoie de paine,lapte si inca vreo 2 fructe exotice rare.De prajitul painii nu avem de ce sa ne temem.Deoarece Sanara se descurca de minune in vrajile de foc.Deci o poate praji.spun eu ridicand degetul aratator in sus si cu o fata de profesor. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Feb 13, 2012 3:48 pm | |
| -Fac eu sa apara painea, laptele si 2 fructe exotice si o bucata de unt. Apoi cu degetul aratator, prajesc painea in cateva secunde. | |
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Feb 13, 2012 3:53 pm | |
| OOC:deschide tu topicul in Olimp. ON: -Minunat!Acum,sa mergem in Olimp! | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Feb 13, 2012 6:21 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" | |
| |
| | | | pe muntele "amintirilor" | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |