Author | Message |
---|
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Nov 07, 2011 6:28 pm | |
| -Si mai exact cum arata Excalibur? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Nov 07, 2011 6:42 pm | |
| Ma concentrez si aparu un ecran de foc care se transforma in ecran obisnuit apoi infatisa sabia Excalibur. http://images2.fanpop.com/images/photos/4200000/Excalibur-fantasy-weapons-4278339-800-600.jpg -Asa arata. Este o sabie magica si singura sabie din lume ce poate strapunge pielea dragonilor si stancile. Pielea dragonilor este chiar mai tare decat stanca in care sabia Excalibur a fost infipta de Merlin si din care a scos-o Regele Artur. upa ce a fost folosita de regele Artur, el a aruncat-o inapoi in Lac si un vortex a adus sabia Excalibur aici. Aici ste infipta intr-o stanca de forma unui sfinx. Iar drumul pana la ea este destul de greu iar in drm spre Sfinxul acela sunt 3 cerberi, 3 himere si 3 zmei care pazesc drumul nelasand sa inainteze decat persoane cu sufletul curat. Iar la baza sfinxului este un dragon batran pe post de judecator. Fiecare din cei 9 ce pazesc drumul iti va pune cate 3 intrebari la care va trebui sa raspunzi sincer si dragonul iti va pune 9 intrebari si o ghicitoare. Daca reusesti sa treci de cstea iti va ramane doar proba fizica, scoaterea sabiei din stanca. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Nov 07, 2011 7:08 pm | |
| -Wow,asta e chiar tare!!As putea sa imi risc viata!!Beton.Imi plac provocarile.Mai intai sa incerc ceva.Imi scot pumnalul si se transforma intr-o sabie. -Ia asta bai "piele de otel"!!Dar nu am reusit sa fac decat o mica zgarietura.Sanara,il distrag eu si tu ia oul!!Repede!!Sanara a luat oul dar cand era sa plece dragonul ii da cu coada si o loveste atat de tare incat nu mai sufla.Atunci iar s-a trezit demonul din mine dar cu foarte mari nervi.Nu iam facut nimic in schimb lam chemat pe Houkou si mia dat puterea apei din coada a 3-a.Fac un val mare si il dau peste dragon,dar a prinso si pe Sanara.Ma trezesc si merg dupe Sanara. -Sanara,hai trezestete,nu e timpul sa mori tocmai acum!!Sanaraaaa!!!(ii tip eu in urechie)
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Nov 10, 2011 6:14 pm | |
| Eram inconstienta si nu reuseam sa ma trezesc. Nu o auzeam deloc. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Nov 10, 2011 7:27 pm | |
| Ma inervez si ii spun lui Houkou sa imi dea aerul din coada a 5-a si sa il bag in Sanara dar nu a mers.Atunci incep si ma rog la toti sfintii din Utopia si sa intamplat un miracol:Sanara sia revenit. -Sanara,am crezut ca mori.Iupiiiii,esti vie!!!! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Nov 10, 2011 7:58 pm | |
| -Of, asta e a mai mult de 1000-a oara cand trec pe langa moarte. Spun eu dar dragonul care isi pazea oualele si care era imens ne ia pe amanoua in ghearele u Ne duce in dreptul gurii lui si scoate foc pe gura insa nu ne atinse cu focul sa ne arda ci dar ne bronzase la foc. Aoi n urmatoarea clipa ne trezim inchise in gura dragonului si spre noi venea un val de saliva care ne darama alunecand inspre gatul lui si apoi dupa o cadere libera prin esofagul lui ne trezim in stomacul dragonului. -Acum chiar ca am incurcat-o. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Fri Nov 11, 2011 12:31 am | |
| -Maica mea ce ne facem?Si atunci iam adus aminte de ce spunea batranica:*sa folosesti lanticul numai in cazuri extreme*.Si atunci il scot si iarasi mi se intampla ca atunci.Ma ridic in aer si spuneam: -Targicium no nacata hunoskrus UTOPIA nitromus jechime albalinotsu manaca sui dormotarus targacium chaterintas-susus nacamaru-iticul gormus fufuri la mila-julcul huntarium nociu hior munt kun hantaj UTOPIA.Hurmus du kan surlim nom glum harpa harn evrui hart je jer nu madrus.Kimjun marteria jkoro kair jroa mutn kid dje.(cel ce sustine Utopia va reusi in delungul anilor sa parcurga pentru a lua DORMOTARUS din mainile lui CHATERINAS-invoca Arcul-Pumnalul sperantei vesnice va fi la cel ce sustine Utopia.Magia lunii se va reflecta in ochii ei/lui pentru ai lua viata ca copacul Mantrus sa supravietuiasca.Lumea va cadea in intuneric daca aceasta nu moare pentru copac) iar apoi ma trezesc si ii spun lui Sanara: -Cum facem sa iesim de aici?
DORMOTARUS=un cristal nu prea cunoscut ce se spune ca ar putea sa dea lumea in timp cu 500000 de ani si mai poate sa stie care este cel ce va muri pentru Mantrus;sclipeste cand este langa el. CHATERINAS=un zeu nestiut de nimeni decat de Hades si de Baphomet.El este cel dintai rege al infernului. MANTRUS=copacul ce tine Utopia in viata.Peste 4 ani o fecioara/fata isi va da viata pentru copac. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sun Nov 13, 2011 9:06 am | |
| -Pai ar trebui sa asteptam pana se culca si sa zburm pana in gatul lui si apoi sa il fcem sa deschida cumva gura si sa iesim. Fiind reptila nu stiu daca poate vomit. Dragonul e retila nu mamifer. La fel ca dinozaurii. Dar sa vedem daca reusim sa il fcem a deschida gura daca il gadilam in gat sau pe cerul gurii.
Last edited by Sanara on Mon Nov 14, 2011 6:46 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Nov 14, 2011 8:49 am | |
| -Dragonii pot sforai?Sau pot sa stranute sau ceva de genul asta?Ca daca da am putea sal gadilam si apoi cand va deschide gura vom putea iesi.Sau....iar sa ma fac demon,ca sa putem iesi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Mon Nov 14, 2011 6:59 pm | |
| Fiind reptile de uscat care au plamani la fel c i mamiferele cred ca da dar nu sunt sigura. Nimeni nu a surprins vreodata un dinozaur sau un dragon sforaind ca sa confirme acest lucru. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Tue Nov 15, 2011 6:22 pm | |
| -Pai hai sa incercam si chestia asta!! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Tue Nov 15, 2011 7:03 pm | |
| -Bine, hi sa o incercam. Dar daca mergem in ga lui tot vom fi inghititi din nou. Trebuie sa ne gasim un loc in gatul lui undeva unde sa pandim. ori sa stam in gura lui dar in partea suerioara a gurii li, dar va fi bositor sa dam cntinuu din aripi timp de ore intregi. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Wed Nov 16, 2011 1:21 am | |
| -Pai mai e o cale,putem merge prin nas.Dar ar fi scarbos.Apropo,ce tot ziceam dupe ce am scos lanticul?Ca parca vorbeam ceva. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Wed Nov 16, 2011 9:50 pm | |
| -Nu am prea bagat la cap. A fost un gen de incantatie s asa mi s-a parut mie cel putin. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Nov 17, 2011 4:34 pm | |
| -Dar macar cat naiba am vorbit? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Nov 17, 2011 4:57 pm | |
| | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Fri Nov 18, 2011 5:22 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Nov 24, 2011 9:18 am | |
| -Mi-a mai venit o idee. O sa incerc o vraja de teleportare dar nu stiu dca va functiona. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Nov 24, 2011 8:38 pm | |
| -Ai nevoie de ajutorla vraja? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Thu Nov 24, 2011 10:01 pm | |
| -O pot face singura/ Spun eu si rostesc vraja: Parle le transmitus. Disparem din locul in care ne aflam insa aparem inapoi tot acolo. -Ar trebui sa mai adaug la lista obiectelor prin care vrajile nu trec si carnea de dragon. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Fri Nov 25, 2011 4:00 pm | |
| -Pai hai sa incercam ceva,dar va trebui sa asteptam pana cand luna este plina si rasare:cand luna este plina are mai mare puterea luminii si putem sa facem dragonul sa ne lase sa iesim.Dar cum?Stai sa iti spun:stiu o incantatie prin care poti manipula orice are viata,dar te previn sar putea sa ramai fara puteri timp de 1 ora lafel si eu.Va trebui sa faci ce iti spun eu:sa rostim in accelasi timp urmatoare vraja/incantatie,sa ne gandim la un loc unde sa ne lase dragonul si 3 picaturi de sange pe palmele noastre,apoi putem sa controlom spiritul dragonului.
incantatia=modi negdacom carom toi iva
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Fri Nov 25, 2011 8:31 pm | |
| -A o ora fara putei e bine. Am fot o data si mai mult de atat fara puteri deci sunt obisnuita. Bine o sa asteptam sa rasara luna plina. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sat Nov 26, 2011 1:14 pm | |
| Luna era pe cer:Hai sa incepem!si incepem noi sa rostim incantatia si ne merge.Dragonul facea tot ce ziceam noi. -Dragonule lasane sa iesim!!Iti ordon-scuze Sanara imi place sa ma prefac ca sunt o razboinica si spun astfel de lucruri.Dragonul ne lasa sa iesim si ii lom oul apoi plecam.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sat Nov 26, 2011 4:34 pm | |
| -Ce bine ca am reusit. Si nu-i nimic. Apropo, stiai ca dragonii se comporta diferit fata de elelalte mamifere si reptile? Femelele doar depun oualele si masculii le pazesc? Si stiai ca oualele de dragon asemenea oualelor de dinozauri nu necesita clocire fiindca se autoclocesc de la climatul potrivit? | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" Sun Nov 27, 2011 10:53 am | |
| -Dar de unde sti?App,ce crezi despre colierul acesta?Ca de fiecare data cand il scot mi se intampla ceva ciudat.Crezi ca e magic sau ceva de genul? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: pe muntele "amintirilor" | |
| |
|
| |
| pe muntele "amintirilor" | |
|