Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Calatorie prin Ponyland. Sun Jan 22, 2012 11:30 am | |
| Zburasem pana pe taramul Ponyland, in tara Equestria in orasul Ponyland. Ma asez la umbra unui copac de la marginea orasului si incerc sa imi amintesc toate speciile de poei pe care le voi intalni:
Earth Ponies, Pegasus Ponies, Unicorn Ponies, Alicorns, Flutter Ponies, Seaponies si The Breezies.
Aveam de mers destul prin acest taram Ponyland traversand tara Equestria prin regiunile sale: Bright Valley, the Midnight Castle and Lastly, The Heart of Ponyland, apoi sa traversez orasul Coltonville si orasul Ponyville care este capitala regiunii Ponyland, cu urmatoarele atractii: cafeneaua Cotton Candy Cafe, hipermarketul Sweetberry Sweet Shoppe, unde se gasesc si renumitele produse de patiserie, salonul de petreceri Celebration Salon, salonul de frumusete Twist and Style Petal Parlor, Celebration Castle unde au loc cele mai importante evenimente din oras, in gradina caruia se afla Ever Forever Green Tree folosit in cadrul Festivalului Iernii. Facilităţile publice în Ponyville includ un pavilion mare în piaţa oraşului, care are de asemenea o fântână, şi o bibliotecă care a devenit reşedinţă a Sparkle Twilight. Deasemenea Ponnyville mai are: cofetaria Corner Sugarcube, un restaurant, un magazin de imbracaminte, parcul de distractii Boutique Carousel, un magazin de plante medicinale, un magazin de farse si costume de deghizare, un salon de SPA si multe fastfooduri si piete si asa numitele Food Carts. Apoi mai aveam de mers pana la Cascada Rainbow ca sa ajung pe Butterfly Island care este insula pegasilor, apoi dupa ce parasesc insula ajung la marginea tarii Equestria unde traversez orasele: Wild West-styled settlement of Appleloosa, Cloudsdale un alt oras unde traiesc doar pegasi, metropola Manehattan, Canterlot capitala Equestriei, apoi ultimele regiuni din aceasta tara: Trottingham, Hoofington, şi Fillydelphia si parasesc tara Equestria prin padurea Everfree, o zona salbatica prea mare in care bantuie multe creaturi ciudate si multi monstri insa e greu sa gasesti un ponei care sa se aventureze prin aceasta padure, apoi aveam sa mai trec Whitetail Wood, o padure mult mai primitoare, Froggy Bottom Bog o zona mlastinoasa cu multe broaste si prapastia plina de pericole Ghastly Gorge. O data traversata prapastia incepe tara Unicornilor apoi de acolo trebuia sa traversez Dodge Junction un oras pustiu si sa ajung in Unicornia, orasul capitala a unicornilor. Eu ma aflam la marginea Ponyland. Fata de unde ma aflam eu, traseul era destul de anevoios si foarte lung. Aveam de mers 14032000 km. Ca zana nu puteam zbura chiar atat de mult. Singura solutie era sa calaresc ponei insa nu puteam sa ii solicit prea mult asa ca nu ramanea decat sa schimb vreo 12 ponei. Acum nu imi ramanea decat sa astept un ponei care sa ma duca in Bright Valley. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Calatorie prin Ponyland. Sat Nov 10, 2012 6:16 pm | |
| Suzanna apare langa ea asemeni unei stafii, aratand infricosator, cu o dara de sange in coltul gurii. Nici ea nu stia exact ce cauta in acesta taram, poate doar ceva noutate, ceva desprindere de monotonie. |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Calatorie prin Ponyland. Wed Dec 12, 2012 6:47 pm | |
| -Salut Suzanna! Ce mai faci? O intreb eu. Cum ti se par locurile acestea? | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Calatorie prin Ponyland. Wed Dec 19, 2012 1:26 pm | |
| - Nu mi-am facut inca o parere, doar ce am ajuns, ingana in timp ce-si stergea urma de rosu. |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Calatorie prin Ponyland. Sat Dec 22, 2012 7:51 am | |
| | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Calatorie prin Ponyland. Sat Dec 22, 2012 1:01 pm | |
| Nu mai spune nimic, doar se uita in jur cu ochii sai de gheata. |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Calatorie prin Ponyland. Thu Dec 27, 2012 7:55 am | |
| In curand vad un pegas si incep sa fluier el aterizand langa mine. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Calatorie prin Ponyland. Fri Jan 18, 2013 6:00 pm | |
| Isi trecu o mana prin parul scurt, aranjandu-l. |
|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Calatorie prin Ponyland. Mon Jun 03, 2019 10:49 pm | |
| Egor:
- Bine ati venit in Ponyland, ii saluta el politicos pe cei ce venisera sa calatoreasca. Daca aveti nevoie de un ghid pentru aceasta vizita ma pot oferii eu. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Calatorie prin Ponyland. | |
| |
|