Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Cupidon in actiune  - Page 5 EmptyCupidon in actiune  - Page 5 OIPCupidon in actiune  - Page 5 Empty 
Sujata
Cupidon in actiune  - Page 5 EmptyCupidon in actiune  - Page 5 OIPCupidon in actiune  - Page 5 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo

Cupidon in actiune

Go down 
3 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Cupidon in actiune  - Page 5 Empty
PostSubject: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeMon Feb 13, 2012 11:44 pm

First topic message reminder :

Era o zi de 14 februarie insa in tinutul in care ma aflam era o zi primavaratica. Ma plimbam prin parc.

Cupidon in actiune  - Page 5 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 13859
Kwan Kwan : 90000
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeFri Feb 24, 2012 10:13 pm

Eram absenta si nu mai stiam ce se intampla in jurul meu
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Mesaje Mesaje : 940
Kwan Kwan : 2509
Varsta Varsta : 24
Localizare Localizare : in pergamentul mitologiei

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSat Feb 25, 2012 7:09 pm

Langa mine apare un catelus mic,dragalas si scump.Il iau in brate si ii pun mana pe cap,apoi imi apare mie in minte stapana lui,era blonda,ochii verzi si par scurt care era atacata la ea in casa de catre un mascat,iar catelusa fugise.Apoi le spun celorlalti:
-Hei,stapana catelusului este atacata,in casa ei,de catre un tip mascat.Sa mergem sa vedem ce se intampla.
Back to top Go down
http://magicheart.3xforum.ro
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSat Feb 25, 2012 9:04 pm

-Desigur, cu cea ma mare viteza. Spun eu luandu-mi zborul.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSat Feb 25, 2012 9:07 pm

Eu am ramas acolo,dupa ce toti au plecat si m-am gandit sa ma duc acasa.Pe drum ma gandeam la tot ce s-a intamplat.Nu simteam nici un sentiment,nici de tristete nici de altceva.M-am obisnuit ca "prietenii" mei sa ma lase balta si ca lumea sa fuga de mine pentru ca sunt o ciudata.Ajung acasa si intru in camera secreta.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSat Feb 25, 2012 9:34 pm

Vazusem ca Cristina nu ma urmareste si ma intorc inapoi insa nici urma de ea. Invitatia fusese adresata si ei dar daca ea plecase, nu era vina mea.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSat Feb 25, 2012 10:31 pm

Ajunsa acolo ma pun la masa si incerc sa continui planul dar o durere mare de cap nu ma lasa sa continui.Ies din camera si ma hotarasc sa ma plimb,poate asa nu o sa ma mai doara capul
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSat Feb 25, 2012 11:19 pm

Pe drum,fugind,eram trista.Ma gandeam la Cristina si la tot ce ii facusem.Ma simteam prost si foarte vinovata.Sanara,eu si Thor fugeam spre casa acelei fete,apoi cand mai era umpic ma opresc si zic:
-Stati,daca noi vom merge acolo,poate criminalul sau hotul se va gandi la asta.Mai bine il luam prin surprindere.Vom face urmatorul pas:Sanara,tu vei merge prin intrarea din bucataria fetei,sperand ca va fi una.Tu,Thor,vei merge pe la vre-un geam,asigurandute ca el nu se indreapta spre fata sau spre Sanara,faci si tu ceva acolo,doar esti zeu pentru numele Domnului.Eu voi intra spargand usa si luanduma la tranta cu el,doar de fatada.Va fi o diversiune.Apoi Sanara se va duce la fata si o va lua apoi va zbura cu ea afara.Eu apoi,dupa ce ea e scoasa din casa,ma voi lupta serios.Iar tu,Thor,va trebui sa stai afara,sa nu te ranesti.Glumesc.Ma vei lasa sa ma lupt cu el incat sa oboseasca si apoi vei intra si tu in lupta,pentru a face o vraja,dar e posibila doar cu 2 persoane care pot sa faca vraji.Iar tu fiind zeu vei putea.Sanara nu va putea face asta deoarece ea va trebui sa o ingrijeasca pe fata,ca doar va fi ranita.spun eu asta apoi el inrosinduse la auzul propozitiei "ma vei lasa sa lupt incat sa oboseasca si apoi vei intra si tu in lupta,pentru a face o vraja,dar e posibila doar cu 2 persoane".
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 9:37 am

-Ok, sunt de acord cu planul acesta. Spun eu.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 10:39 am

Ma plimb si pana la urma ajung in parc.Ma asez pe o banca si stau cu capul intre maini durerea de cap fiind foarte mare.Oare de ce este durerea asta asa de mare?Pana acum nu a fost asa imi spun eu in minte.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 1:22 pm

-Atunci sa mergem!ne luam noi dupe catelus si ajungem la o casa,rozalie,cu acoperisul stil rustic.Ne apropiem,si auzim tipete.
-Repe,faceti ce vam spus.Sanara in bucatarie,Thor la geam,iar eu ii voi da o durere de cap.Tipul se pregatea sa o omoare pe fata dar intru eu si il apuc de gat cu amandoua mainile facand o rasucire apoi arucandul si izbindul de perete.Catelusa intra in casa si se duse la fata.Apoi Sanara se pregatea sa o ia dar eu uitanduma in spate ma ia in brate tipul si incearca sa ma stranga din ce in ce mai tare.Apoi cand ma simteam mai rau de la stransoare,tocmai atunci ii trag cu pumnul "sub centura".El se apleaca iar eu il lovesc cu genunchiul in burta apoi cu piciorul in fata.El era musculos dar cam prapadit,nu stia deloc sa se lupte.Thor avea grija ca fata si Sanara sa nu pateasca ceva.Sanara se apropie de fata si o scoate afara.Apoi eu ma iau la tranta deabinelea cu el.Cand se ridica ii trag un pumn sub barba si ii sparsesem maxilarul.Apoi spun:
-O da,asta mia prins bine.Acum mam descarcat de nervi.apoi intra in casa Thor si ii spun ce vraja sa faca:
-Thor,vraja a 5-a din capitolul 19 din cartea scrisa de Emairim.Sti si tu,e o vraja simpla.Haide!apoi rostim amandoi deodata vraja:negred composentas dereima terimun.In spatele lui apare un portal mov ce il absoarbe ducandul unde gandeam noi.Iar noi vroiam la inchisoare.Vraja se sfarsise,apoi ii spun eu lui Thor:
-Bine lucrat,perversule.Fara suparare.
Apoi mergem afara la Sanara,fata era ranita,dar nu grav.Doar cateva vanatai si zgarieturi.Dar cand ne uitam la spatele ei era un ciob mare infipt in spatele ei.Apoi ii spun Sanarei:
-Bine,eu trag ciobul,dar mai intai o intoarcem pe burta.Apoi tu pui repede o carpa umeda si pui mainile pe ea poentru a o vindeca.Carpa umeda e pentru a nu intra mizeria sau infectia la rana.apoi o intoarcem noi,eu trag repede ciobul si incepem.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 1:41 pm

Durerea de cap nu trecea si ma simteam parca din ce in ce mai slabita.Asta inseamna doar un lucru:Ren a pus o vraja pe mine.Ma teleportez acasa si iau cartea de vraji a mamei.Ma teleportez inapoi in parc si incep sa merg in directia unde erau Sanara,Xinta si Thor.Mergem incet pentru ca nu mai aveam putere foarte multa.Din cauza acelei vraji puterea mea se ducea dar datorita colierului mai aveam putere sa merg.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 2:32 pm

Fac ceea ce mi s-a spus si iesise bine pama la urma. Apoi o vad pe Cristina care se apropia. Nu stiu cum se face ca reusesc sa simt vraja pusa asupra ei.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 2:42 pm

Ma apropii de ei si le spun.
-Sanara vreau ca tu sa faci vraja asta spun eu in timp ce ii arat vraja.Aceasta vraja va face ca puterile tale sa se activeze si vorbesc despre puterile tale adevarate.
-Iar tu Xinta vreau sa faci vraja asta,spun eu in timp ce ii arat alta vraja.Aceasta vraja te va ajuta sa stapanesti demonii din tine.
-Eu acum o sa plec dar iti las tie Sanara colierul si inelul meu pentru ca tu sa salvezi dimensiunile in locul meu.Eu mi-am indeplinit misiunea aici,aceea fiind de a salva toate dimensiunile.Acum pot sa mor.Dar inainte de asta vreau ca tu Sanara sa ai grija de colier si de inel,spun eu dupa care desfac vraja pusa pe carte si fac ca inelul si colierul sa nu ii faca nimic Sanarei.

-Mi-a parut bine ca v-am cunoscut chiar daca ne-am certat,spun eu in timp ce ma uit la Xinta,s-au v-am batut ceea ce ai si meritat,spun uitandu-ma la Thor.
Cu ultimele puteri ma teleportez in camera secreta.

OOC:Am bagat si ceva drama ca sa fie mai interesant
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 3:06 pm

Dar ce naibi vrei sa faci?!Sa mori?!Nu mor eu care va trebui sa mor si mori tocmai tu care esti inca tanara?!Nu ca eu as fi batrana la 15 ani cand voi muri dar...la ca naibi ma gandesc?!Nu ai cum sa te dai batuta!Revinoti!!
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 3:11 pm

-Aceasta vraja este mult prea puternica trebuie sa plec ,spun eu in timp ce ma teleportez de acolo
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 5:52 pm

-Dar sta..ii.Of frate,acum ce ne facem?Nu o putem lasa sa moara!Trebuie sa mergem la ea.Oriunde ar fi ea acum.Doar nu o putem lasa sa moara din cauza vrajii!!!Veniti cu bine bine,daca nu..sa va ia naibi!!Eu nu renunt la un prieten asa de repede.Trebuie sa fac ceva,oricum.spun eu asta intorcanduma cu spatele la ei,dar fata se scoala si ma trage de mana apoi imi spune:
-Nu!Las-o.Mai asteapta 1 minut,apoi te poti teleporta folosind asta:un cristal micut tip senzor de teleportare a unei persoane.Apoi strangel in mana si spune numele persoanei.El te va duce unde este acea persoana.il iau si astept un minut.Dupe care il folosesc,pana sa ma teleportez ma uit la Sanara,la Thor si la fata aceea.Apoi spun numele:
-Cristina.el isi face treaba dar ma trimite altundeva,intro cabana pe un munte,unde era o baba batrana.Apoi ii zic:
-S..scuzatima!!
-Cristina:ma trimite la o fetita de 4 ani.-Scuzeee..
-Cristina:ma trimite la o inmormantare.-Aaaa...ups.
-Cristina:ma trimite la un magazin la patroana.-Hopa.ma uit prin jur si spun:Hei,aveti si marimea mea?La ce naibi ma gandesc?
-Cristina:ma trimite la ea acasa.Apoi zic:
-Esti bine?Mai poti respira?
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 6:30 pm

-Da sunt bine nu-ti face griji,chiar daca nu am colierul care sa ma tina in viata,am facut antidotul si acum sunt bine,dar o sa imi revin mai greu.Am gasit antidotul in camera secreta a mamei.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 7:47 pm

Ma uit prin camera si vad o alta camera in perete.
-Wow...asta e o camera mare.Deci aici ai facut antidotul.Nici nu sti cat am umblat dupe tine.Sanara si Thor au ramas acolo,cu fata aceea.Te-am putut gasi cu ajutorul acestui mic cristal,apoi arat cristalul,dar am fost teleportata altundeva,de vreo cateva ori.Apoi am fost teleportata aici.Cine stie cate Cristine mai sunt in Utopia.Dar ma bucur ca esti bine.Si cine tia facut asta?Nu o sa ii fac nimic,doar o sa discut cu el sau cu ea.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 8:11 pm

-Nu ai cum sa discuti cu el pentru ca nu poti sa il gasesti.Am o idee ce-ar fi sa il speriem putin pe Thor,ca si asa sunt inca slabita
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 8:37 pm

-Hai sa incercam.Dar cum sa il speriem?Doar nu o sa mergem pur si simplu pe la spatele lui si sa strigam "bau" sau altceva.Am o idee,ce-ar fi ca noi sa ne intoarcem si sa ne prefacem ca purtam o cearta,apoi ne vom lupta.Si pentru ca el tine atat de mult la tine..ma voi preface ca te omor.Putem face o substanta asemenea sangelui pe care o putem pune in niste pliculete mici,apoi tu le vei ascunde sub haine.Si fiindca ele sunt sensibile(pliculetele),se vor sparge usor.Apoi tu te vei preface ca,cu ultima suflare ma vei lovi cu o vraja si ma vei omora si pe mine,dar si eu pe tine.Cum e?
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 9:04 pm

-Suna minunat,spun eu ridicandu-ma brusc
-Auuu am uitat ca inca sunt slabita de la vraja aia
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 9:53 pm

-Pai hai sa incepem!Mai intai ne ocupam de substanta.Si stiu exact cum sa o facem.Hei,ai pe aici praf rosu si niste ulei?Caci putem torna ulei intrun bol,apoi peste el apa si praful rosu,amestecam cu un bat si gata.Am mai facut asta la 9 ani.Miam batut joc de o femeie si de fisu de 13 ani.Au tipat de iau trezit pe toti din acel cartier.Aaahh..ce vremuri frumoase.Deci,incepem?
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 11:03 pm

-Intre timp eu stateam acolo cu Thor si discutam. Neavand ce fce ma luasem la intrecere cu el, cine arunca ciocanul mai departe.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 11:21 pm

Terminasem noi de facut substanta si o punem in pliculete.Apoi Cristina isi pune una la spate,una la gat si una sub bluza.Iar eu una la sold si una pe gat,nevazanduse.Apoi ne teleportam la Sanara si la Thor vazandu-i "jucandu-se".Ne apropiem de ei si ii salutam apoi eu ii spun lui Sanara:
-Da,am readuso la normal.Fara mine ar fi murit in patul in care am gasito palida si abia respirand.spun eu asta intr-un mod in care ei chiar credeau.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 26, 2012 11:25 pm

-Da asa este datorita Xintei mi-am revenit eu
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 5 Icon_minitime

Back to top Go down

Cupidon in actiune
Back to top 
Page 5 of 40Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next