Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Cupidon in actiune  - Page 11 EmptyCupidon in actiune  - Page 11 OIPCupidon in actiune  - Page 11 Empty 
Sujata
Cupidon in actiune  - Page 11 EmptyCupidon in actiune  - Page 11 OIPCupidon in actiune  - Page 11 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeToday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeToday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeToday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeToday at 10:45 pm by RHM Tattoo

Cupidon in actiune

Go down 
3 posters
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Cupidon in actiune  - Page 11 Empty
PostSubject: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeMon Feb 13, 2012 11:44 pm

First topic message reminder :

Era o zi de 14 februarie insa in tinutul in care ma aflam era o zi primavaratica. Ma plimbam prin parc.

Cupidon in actiune  - Page 11 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 13859
Kwan Kwan : 90000
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeTue Mar 06, 2012 9:09 pm

Ma ridic in picioare si vad ca pot sta fara sa cad si sa si merg,doar ma dor oasele.
-Ciudat doar ma dor oasele pe mine
Deodata mai multe bile de foc vin spre mine.Din reflex ma feresc si ce este ciudat cam repede ma feresc pentru situatia mea actuala.
-Hey care da cu bile de foc si are chef sa isi ia bataie?
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Mesaje Mesaje : 940
Kwan Kwan : 2509
Varsta Varsta : 24
Localizare Localizare : in pergamentul mitologiei

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeTue Mar 06, 2012 11:03 pm

-Sa nu intrati in lupta fara mine!!Am chef sa bat niste fraieri!Dar...uff,nu ma pot misca.Aaa..daca aveti nevoe de sunt aici pe iarbaa!!Bine.Biine.spun eu asta cam plictisita,dar observ ca pot sa imi misc degetele.
-Doar atat?!Ar fi frumos daca as si putea sa meerg!!!incep eu sa urlu.
-Doaaamneee,toate lucrurile super se intampla tocmai cand eu sunt la pamant.apoi o bila de foc o loveste din stanga pe Cristina,apoi cade in genunchi si Kail se uita la rana ei.Mi se fac ochii albastri si apoi ma ridic,cea ce era ciudat ca eu nu puteam sa ma misc,merg nervoasa catre tip:
-Puteti sa ma omorati pe mine,puteti sa imi luati puterile,puteti face orice dar de prietenii mei nu se ia nimeni!!!!apoi vocea mi se facuse mai groasa:
-Sunteti niste retardati,si sa nu va prind ca mai va luati de prietenii mei ca va mutilez!!!apoi apar de parca ma teleportasem si ajung in fata tipului,il iau de gat si ochii mi se facusera albi.Semn ca eram extrem de nervoasa.Apoi il ridic pe tip in sus si ii spun strangandul rau de gat:
-Sti cine sunt eu?dar el raspunde:
-Nu,ci..cine esti?spune el mai speriat.
-Cosmarul tau.spun eu asta infiorator.Apoi il arunc pe tip printr-un copac,apoi se izbeste de un stalp de lumina.Apoi imi aparusera semnele lui Kaede pe corp,ii ii spun:
-Nu!Kaede nu il omora,am facut eu asta cu 3 oameni,pe asta lasal in viata,bine?Iar semnele tot erau si eu tipam de durere.Apoi ochii mi se facusera de alta culoare(mov),si Kaede era la conducere.Isi arunca privirea in sus si zambi,apoi sari in sus si ii trase unui "cameleon" una in gura.Acel tip avea puterea de a se camufla.Apoi se duce la Cristina si la Kail si le zise:
-Imi pare rau pentru ce am facut atunci.Scuze ca team strans de gat.ii spuse ea asta lui Cristina.Tu ar trebui sa fi Kail,cel de care Xinta este indragostita.Sincer nu stiu ce a vazut la tine.Eu sunt Kaede,demonul ei,sau cum ma mai numea in copilarie "partea secundara".si apoi Kaede intinse mana prietenos catre Kail.
Back to top Go down
http://magicheart.3xforum.ro
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeWed Mar 07, 2012 9:45 am

Kail da mana cu Kaede,iar eu imi dau colierul jos.
Pun mana pe rana mea si ma concentrez.Dupa cateva secunde rana dispare ca si cum nici nu ar fi existat.Imi pun colierul din nou la gat si acum simt cu puterile imi revin si ca pot sa ma misc normal.
Simt prezenta unui tip in apropierea noastra asa ca ma teleportez la el fara sa isi dea seama.Eram in spatele lui ,iar el nu si-a dat seama.
Il apuc de bluza si ma teleportez inapoi la ceilalti.
-Uite ce sobolan ratacit am gasit
-Acum spune-mi cine te-a pus sa faci asta
-Nu am degand sa va spun
-Daca nu vrei sa spui vei primi asta,spun eu in timp ce fac un semn din mana
Deodata tipul tipa de durere semn ca vraja a avut efect.
-Daca nu ne spui cine te-a pus durerea va fi din ce in ce mai mare,spun eu facand iar un semn din mana
-Bine va spun doar opreste durerea
Opresc durerea pe care o simtea tipul.

-Deci cine te-a pus?
-Kimura Ren este seful meu
-Deci sobolanul ala vrea sa ma omoare,dar nu va reusi niciodata
-Kaede e al tau faci ce vrei cu el,nu imi mai este de folos,spun eu in timp ce ii dau drumul tipului care cade pe pamant.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeWed Mar 07, 2012 6:11 pm

-S...serios?Pot sa il omor?Iupii!!si tipul se uita cu frica la mine si casca ochii.Apoi semnele disparusera si ochii mi se facusera rosii la loc.Apoi ma uit in jur si cad la pamant.
-Cinei tipu'?si el spune tot de frica sa nu ii fac ceva:
-Am fost trimis aici de Kimura Ren sa o omor pe Cristina si pe fratele ei Kail dupe ce am aflat ca a ajuns si el aici.Scuze,nu imi face nimic.Te rooog.
-Ori am auzit prost ori chiar am auzit bine.Ai spus cumva "sa omor pe Cristina si pe fratele ei Kail"?
-Da..da.
-Aaa...nu o sa iti fac nimic,dar vreau sa iti spun ceva.
-Ce?spune el cu o voce mai subtire.
-Daca vrei sa o omori pe Cristina sau pe Kail,mai intai omoarama pe mine,bine?
-D..da.Am inteles.
-Acum te duci tu frumusel la Ren ala si ii spui ce tiam zis eu,bine?
-Ok.
-Si ii mai spui tu ceva?
-Orice vri tu.
-Bine.Atunci ii vei spune cava veni o zi in care il voi gasi,si atunci cand voi face asta..cum sa spun eu..si cu un miliard de oameni pe care iar avea tot il voi ucide pentru ce ia facut Cristinei si lui Kail,nu ce a facut in trecut,ci pentru ziua de astazi.Si daca cumva va incepe sa rada,ii mai poti spune ca am zis asa:Fecioara Flore,gardiana lui Mantrus,Aristima si detinatoarea puterii de a distruge universul este cea care il va ucide.Si ca sa te lamuresc,fecioara floare si celelalte sunt defapt eu,eu sunt toate acelea.Bine?
-S..serios?Aaa..adica..vreau sa spun ca bine,ok ii voi spune.
-Poti pleca.si tipul o ia la fuga de manca pamantul.
Nu o sa va mai deranjeze,in schimb ii va trimite pe pisoii aia spre mine.Dupe cum spuneam,nu au nicio sansa.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeWed Mar 07, 2012 6:20 pm

-Oricum Ren nu are nicio sansa in fata noastra daca ne unim puterile si de aceea el trebuie sa omoare 2 dintre noi 4,si pentru ca de mult ne uraste pe mine si pe Kail vrea sa ne omoare.Nu va reusi nimic,cel putin nu va putea sa ma omoare pe mine cat timp am colierul la gat si chiar daca nu l-as avea tot nu ar putea sa ma omoare.
Acum trebuie sa avem grija sa nu ii faca ceva Sanarei pentru ca mie si lui Kail nu are cum sa ne faca ceva ca suntem antrenati foarte bine ca in caz de razboi mondial sa supravietuim fara nici o zgarietura si tie nu are cum sa iti faca nimic ca esti mult mai puternica decat toti acolitii lui la un loc.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeWed Mar 07, 2012 7:10 pm

-Ai dreptate,si mersi,dar stiu ca Sanara se poate apara.Dar ce e rau e ca nu se stie cati oameni va trimite ca sa ne atace.Cum sa apun,poate sa fie 5 si sa ii invinga Sanara pe toti,dar daca mai e unul stil cameleon,ce naibi face atunci.Trebuie sa ai ochiul format ca sa il poti detecta mai repede,sau sa ai simturi,ca cele ale animalelor.Din fericire mereu am vrut sa fiu un lup,e puternic,frumos si multe altele.Si acum uite,sunt Fecioara Floare care ere legatura cu vulpile,lupii si pasarile lunii.Dar sa revenim la discutia noastra,daca am reusi toti sa il depistam,mai ales ca am cristalul ce ne poate duce oriunde doar rostind numele cuiva.Sa incercam,iar apoi rostesc numele "Kimura".Ma trimite la un liceu,apoi la un magazin,la o frizerie,intr-o piata,pe o insula,in ocean,apoi la un animal leu-crocodil.
-Oh Doamne,nu lam gasit.Voi stiti cati Kimura sunt in Utopia?Prima oara ma trimis la un licean,apoi la un vanzator,la un frizer,la unu ce vindea la o taraba,la un pusnic pe o insula,la un siren si la un animal ciudat,cred ca era mutant.Dar tot il vom gasi.La Sanara nu cred ca se va gandi sa o atace,doar daca stie ca e foarte apropiata de noi.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeWed Mar 07, 2012 7:29 pm

-Ren este ca un cameleon,se deghizeaza si isi scimba mereu locatia,dar oricum nu cred ca va indrazni sa o atace pe Sanara
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeWed Mar 07, 2012 11:02 pm

-Noi inca nu stim de ce ii poate pielea.Poate intre timp s-a schimbat,poate e mai bun,mai prost,mai analfabet,mai destept,habar nu avem.Dar cred ca tin cu varianta " mai analfabet".Oricum,voi simti daca ii se intampla ceva,la fel cum am simtit si la voi.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeThu Mar 08, 2012 9:34 am

Vad ca imi suna telefonul si cel care ma suna este Daisuke asa ca ma gandesc sa scap de el.
-Da Daisuke zi ce vrei
-Vroiam sa vad ce faci
-Eeee ce sa fac doar stateam si eu cu iubitul meu,cand am zis asta Thor a facut o fata
-Nu stiam ca ai iubit
-Da am si cred ca e cazu sa iti gasesti si tu o iubita,spun eu in timp ce ma abtin sa nu rad
-Si cine este iubitul tau?
-Nu ai de unde sa il sti
-Atunci se poate intalni cu mine ca sa vorbim si sa ne cunoastem?
-Nu pentru ca are multe lucruri de facut si nu are timp
-Aha bine hai ca mai vorbim Cristina ca acum trebuie sa plec
-Bine paaa,spun eu si inchid
Dupa ce inchid ma apuca rasul
-Ce prost poate fi Daisuke,acum cred ca am scapat de el
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeThu Mar 08, 2012 4:48 pm

-Cine-i Daisuke?Si de ce tot te sacaie?
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeThu Mar 08, 2012 5:34 pm

-E un prost care e indragostit de mine si de mult vrea sa fiu cu el
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeThu Mar 08, 2012 6:23 pm

-Aaa,deci un alt obsedat de tine,ca toata lumea.Toti tipii te plac.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeThu Mar 08, 2012 9:56 pm

-Da,dar e naspa ca Daisuke nu este asa de frumos.Mai frumos este Thor decat Daisuke,spun eu
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeThu Mar 08, 2012 10:16 pm

-Vezi ce spui,ca poate sare perversul ala pe tine.Apoi incep sa rad.Peste cateva secunde cad la pamant fara nici un motiv.Dar ceva era ciudat,pana sa lesin ochii nu erau verzi sau rosii ci roz,dar nu era semn de ceva precum trezirea lui Kaede sau Mantrus.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeFri Mar 09, 2012 10:37 am

Vad ca Xinta a lesinat si ma duc la ea.Cand ma apropii de ea simt o durere in piept,dar care dispare treptat.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeFri Mar 09, 2012 7:30 pm

Tresar dintr-o data,si vorbeam de parca eram bagata in priza.Ziceam cuvintele intr-o limba veche,moarta:
-Tasnacman io shotsaim kep re notchakaysman,no urmf "lucrarr warb" re snohgjros no.

(Legenda cea veche se va trezi in curand,iar aleasa "Crinului alb" va renaste iar.)

Ma trezesc si ma uit la cer,apoi arat spre un nor,dar nu stiam de ce.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeFri Mar 09, 2012 8:15 pm

Stateam pe iarba cu privirea in gol.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeFri Mar 09, 2012 9:01 pm

-Cristina,Kail,am sa va pun o intrebare.Cum de numai voi si matusa voastra ati ramas in viata?
Si,mai am o intrebare.Cum e sa ai macar o ruda,pe cineva din familie?spun eu zambind si asezandu-ma pe iarba,uitandu-ma inspre cer.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeFri Mar 09, 2012 10:02 pm

-Ei bine mama si tata au fost omorati de un vrajitor malefic,acela fiind Ren.Asa credeau toti,dar de curand am aflat ca mama si tata traiesc.Si chiar daca mai ai o ruda in viata tot simti acel dor de parintii tai care au murit
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeFri Mar 09, 2012 11:18 pm

-Si nu ati vrut nici macar sa ii cautati?Eu in locul vostru,daca as sti ca am macar o ruda in viata,as cauta zi si noapte,as renunta la mancare si la propria mea viata doar pentru a vedea acea persoana,macar o clipa.Dar am facut un juramant,acela fiind ca atunci cand voi creste mare,voi pleca sa imi salvez tatal adoptiv de la "moarte",ca sa spun asa.E tinut captiv pe Trextarot,de Sorusa,care ma uraste pe mine si il chinuie pe tata.El si mama mea adoptiva sunt singurele persoane care ma iubesc cu adevarat.Iar mama e pe Terra.A vrut sa fie si ea om,si ia reusit.Acum nici de mine nu cred ca isi mai aminteste,daca mas duce la ea cred ca mar alunga,nu ar crede ca sunt eu.Dar macar iubirea lor o mai am,daca ei ar disparea...as...as vrea sa ma duc cu ei,sa nu mai traiesc.Dar ce e mai important,sentimentele mele,durerea mea sau toata lumea?Eu as zice varianta 2,toata lumea.Chiar daca ei sunt singurii care ma iubesc,tot sunt fericita,macar stiu ca nu sunt chiar asa de singura pe cum credeam.spun eu cu lacrimi in ochi si uitanduma spre nori.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeSat Mar 10, 2012 10:40 am

Stateam si ma gandeam la tot ce a zis Xinta.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeSat Mar 10, 2012 2:18 pm

-Mai vreau sa va spun ceva.Asai ca sunt tare in drama si ca vam facut sa ma ganditi la ce am spus?Glumesc,nu credeti chiar tot ce e din drama sau tristete,ce naibi aveti.Bine,in cateva parti am avut dreptate,in cea cu mama,cu tata si ca as cauta acea persoana zile intregi.In rest am cam mintit!apoi incep sa rad,si dintr-o data din bratul meu stang era ca o "explozie" de sange.Fara nici un motiv se intamplase inca un lucru rau.Raman in picioare,si imi indrept capul spre bratul cu sange.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeSat Mar 10, 2012 3:15 pm

Ma uit la bratul ei si ma duc langa ea.Pun mana pe brat si dupa ce ma concentrez putin sangele dispare si Xinta nu avea nimic la brat
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeSat Mar 10, 2012 9:29 pm

-Mersi,dar puteam supravietui.Ma vindecam singura.Rana mi se astupa in doar 5 secunde.Am proprietati de vindecare. Cea ce e urat, caci daca e sa ma impuste cineva nu as muri,ci mas vindeca.Adica eu pot muri doar dintr-o boala sau daca nu mai am apa.Dar e bine intr-un fel,caci sunt pentru un momendat nemuritoare. Doar pana se fac simtite lucrurile spuse mai inainte.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitimeSun Mar 11, 2012 10:15 am

Imi scot inelul de pe deget si colierul de la gat si le in geanta mea.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 11 Icon_minitime

Back to top Go down

Cupidon in actiune
Back to top 
Page 11 of 40Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next