Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecToday at 10:48 pm by RHM Tattoo» TaurToday at 10:47 pm by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:47 pm by RHM Tattoo» RacToday at 10:47 pm by RHM Tattoo» LeuToday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:46 pm by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:46 pm by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:46 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorToday at 10:45 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Feb 21, 2012 6:36 pm | |
| Ma ridic de jos de unde eram si simt o durere in bratul drept.Se pare ca cineva care va plati a aruncat cu o sageata in mine.Ma ridic furioasa de jos. -Auuuu care a fost nenorocitul care a tras in mine ca il casapesc -Esti bine Cristina?ma intreaba Thor vizibil ingrijorat -Eu sunt bine Thor,cel care a facut asta trebuie sa se ingrijoreze pentru viata lui,pt ca atunci cand o sa il prind o sa fie mort.Ar fi bine sa isi pregateasca cosciugul si pomana ca atunci cand il voi gasi va fi mort. -Criss adica Cristina esti sigura ca vrei sa il omori pe cel care a tras in tine? -Normal Thor,este culmea sa fiu lovita cu o sageata in mana dreapta de doua ori,si sa nu te gandesti cumva sa te bagi Thor ca vei avea aceeasi soarta ca cel sau cea care m-a nimerit
-Bine,am inteles nu ma bag -Ar fi bine sa faci asta daca ti la viata ta | |
| | | magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Feb 21, 2012 6:47 pm | |
| -Nu!Nu o sa accept asta!Nu voi da gres!Trebuie sa ma crezi,macar tu sa ma crezi,pentru a imi da curaj,speranta si incredere.Vreau sa fi acolo cand voi face asta,ca Urd sa vada ca sunt demna de a-mi da viata pentru Mantrus.Si credema,nimic nu ma va opri,eu vreau sa fac asta,caci nu imi e frica de nimic!ii spun eu zambind Sanarei.Intr-o clipa ma apuca o durere la inima. -AAAAHH!!!De ce mi se intampla asta?Ce naibi am?apoi cad din picioare si lesin.Era din cauza lui Mantrus,vroia Urd sa ma vada. | |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Feb 21, 2012 8:54 pm | |
| Ma duc la Xinta si vad ca este bine si este doar lesinata.Ma uit cu atentie la sageata si vad ca imi este cunoscuta. -Daisukeeeee iesi de unde esti pana nu vin eu la tine si este mai rau. Daisuke vine la mine cu teama. -De cate ori ti-am zis sa nu m-ai tragi cu sageti ca poti rani pe cineva? -De 100000 de ori -Exact acum pleaca si sa nu se mai repete ca atunci chiar te voi omori | |
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Feb 21, 2012 11:32 pm | |
| Faceam febra,ardeam ca o plita incinsa,parca eram de foc.Chiar asta era,ma prefaceam in foc,defapt eu ma transformam intr-o fata de foc.Tresar de la pamant.Ma scol cu o durere de cap.Imi pun mana la tampla si spun: -Ard.De ce ard,dece am febra tocmai acum?!iar mana mi se facuse de foc in timp ce vorbeam. -WAAAAAAAAA!!!!Foooc!!!Cum?De ce eu?Nu am mai fost niciodata asa inspaimantata.Dar imi confera putin folos.spun eu razand -Thor,poti veni un pic? ii spun eu.El vine si se uita la mine la care ii pun mana pe fata si incepe sa tipe. -Asta a fost pentru ca teai uitat ca un pervers la mine cand m-am transformat. Era lume in spatele meu,mai multi barbati.La care ma intorc si le spun tipand: -SA NU VA MAI PRIND CA VA ATINGETI DE MINE CA VA MUTILEZ PE VIATA!!!ATI INTELES??!!!!!!!si toti fug apoi dupe ce tip la ei. -Ehh...macar acum nu vom mai fi in pericol de perversitate.Mai ales tu,Cristina,ai mare grija,caci multe pericole te pandesc dupe colturi si copaci.Sa iti explic: 1.Ai toate formele si esti frumoasa deci ai grija la corp; 2.Fi mereu cu ochii in patru,caci daca nu vanezi vei fi vanat; 3.Sunt perversi peste tot; 4.Nu te increde prea mult intr-un barbat; 5.Cand le vezi fata aceea de "gura casca",spun eu asta uitanduma urat la Thor,plesnestei tare,ca sa nu iti faca ei ceva,mai bine zis sa nu sara pe tine; 6.SA AI MARE GRIJA LA PERVERSUL DE LANGA TINE. -Asta trebuie sa stie o fata.Sunt regulile galactice.Si e valabil si pentru tine Sanara.Pentru mine nu prea conteaza,caci pe mine nu are tupeu nici zeul zeilor,adica Zeus sa imi puna mana pe corp.Ai inteles mai "zeule al perversitatii"?!Motourile mele sunt urmatoarele: 1.Sa nu te indragostesti la prima vedere de toti idiotii. 2.Un corp gol e raiul pentru barbati.Deci mare grija. 3.Nimeni nu se atinge de Xinta fara voia ei!Cea ce e cam ciudat ca eu nu las pe nimeni sa ma atinga.Si daca incearca si la cea mai mare viteza...un pumn pentru mutilarea fetei din partea mea. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Feb 22, 2012 10:42 am | |
| -Mersi pentru sfaturi Xinta,o sa tin cont de ele,si oricum eu nu probleme cu perversii pt ca daca unul indrazneste sa ma atinga sau altceva rezolv eu sa nu mai poata sa atinga nimic,cu atat mai putin pe mine si sper ca ai inteles Thor ce te asteapta daca indraznesti,spun eu uitandu-ma urat la Thor -Da am inteles foarte bine,spune Thor | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Feb 22, 2012 6:04 pm | |
| Avand mana de foc,ma gandeam ca ma voi preface toata in foc.Era din cauza pasarii Phoenix,deoarece acum 1 an am intalnit-o pe ea,cand am vazut-o se prefacea in cenusa,eu ma dusesem si atinsesem cenusa si imi ramasese cenusa pe mana apoi din senin disparuse. -Daca ma voi preface in foc,sa stati la cativa metri de mine,caci va puteti arde.Daca mana mea e acum in foc,ma voi face si eu,dar imi voi reveni,ce sar putea intampla rau?.tocmai atunci scosesem foc pe gura.Ce?!Foc?!Pana si cand vorbesc?!Asta inseamna ca nu o sa mai vorbesc deloc,ma rog,pana imi trece.gandeam eu speriata punandumi mana la gura.Apoi suflu si vad ca iese tot foc,asa ca vroiam sa fac mai mult.Trag aer in piept si suflu iesind un foc mare din gura mea. Toti erau uimiti de cat foc iesea.Tare!sun eu asta in gand in timp ce zambeam. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Feb 22, 2012 6:26 pm | |
| -Este tare si totusi si naspa | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Feb 22, 2012 8:44 pm | |
| Naspa?!Zau?!Cand a mai vazut ea un inger-demon-gardian care sa se transforme in foc si sa si respire unul?!!Nu stie sa aprecieze ce are.Ea e genul sexi,grijulie si rea.Iar eu snt genul copilaroasa,rea si aventuriera.Ea e cocheta iar eu sunt simpla.Ea e feminina,eu sunt genul baietoi sau baietoasa.Suntem exact opusul una celeilalte.Ei ii place sa aibe grija si sa fie atenta iar mie imi place sa risc si sa descopar.Nu ar recunoaste ceva super nici daca iar aparea in fata,ca de exemplu o partie de schi sau un val mare pentru surf.Ceva extrem nu ii se potriveste.Ei ii se potriveste viata de printesa,iar mie cea de aventuriera.O sa ii arat eu ei ce bine e sa fi in pielea mea acum.Apoi ii fac semn lui Cristina sa vina inspre mine.Ea vine si eu ii ard fusta cu mana.Apoi ea tipa si se acopera cu mainile.Incep sa rad si ea imi face o vraja de gheata inghetanduma total.Apoi ii topesc ghiata cu mana transformanduma si la par in foc.Ma apropii cu o privire de te speria intr-un pas incet.Apoi Thor se baga in fata mea.Eu imi ridic mana catre fata lui.Dar nu era speriat.El vroia doar sa o apere pe Cristina sa nu o ard.Asa ca iam facut lui asta lam ars complet dar isi revenea la loc.Apoi si cealalta mana mi se prefacuse in foc si arunc foc catre Cristina doar arzando la piciorul stand.Apoi dispar din fata lui Thor si apar in spatele lui luand-o pe Cristina de gat si ridicand-o in sus doar cu o mana.Uitandu-ma ca si cand eram hipnotizata la ea.Apoi picioarele mi se facusera in foc.Inca putin si apoi corpul intreg era numai foc.Apoi o arunc catre un pom izbind-o tare,dar nepatind nimic decat o mare durere de cap si de spate.Apoi ma duc spre ea incet,facandu-ma toata in foc, la care Sanara se baga in fata mea iar idiotul de Thor eu fiind numai foc ma luase in brate ca sa ma tina sa nu mai merg.Apoi din mine ies flacari ce se indreptau spre Cristina una oprindo Sanara iar cealalta arzando putin incat sa o doara foarte rau pe Cristina care era lesinata la pamant.Apoi Thor ma intoarce cu fata la el si tipa la mine stunandumi sa incetez.Apoi ramasesem blocata si intepenita in loc iar el fuge ingrijorat foarte tare catre Cristina si Sanara la fel.O scoala el de jos luand-o in brate si punand-o pe o banca stand cu ea iar Sanara se gandea ce sa ii faca.Eu ramasesem intepenita datorita corpului meu ce facea ce vroia el si datorita sinelui meu ce vroia sa nu mai faca asta.Deci ramasesem blocata si nemiscata.Eram o torta ambulanta.Pana cand o lacrima de la ochiul stang imi cazuse pe pamant.Apoi revin la normal cazand si eu la pamant inconstienta dar cu o durere imensa in tot corpul neputand a ma mai misca circa 3 ore. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Feb 23, 2012 8:11 am | |
| Ma aflu intr-un loc intunecos.Deodata o vad pe mama care era in laboratorul meu si facea niste potiuni.Am incercat sa o ating dar am vazut ca este ca o viziune.Mama a pus mana pe o piatra din peretele stang si s-a deschis o usa secreta.A intrat pe usa si a mers printr-un tunel pana a ajuns intr-o camera unde erau numai arme,potiune si o masa pe care era un plan.Totul dispare si in fata mea apare mama. -Cristina tu trebuie sa te duci in aceea camera si sa continui planul pe care eu l-am inceput,planul distrugerii celor 2 vrajitori -Da mama asa o sa fac,zic eu dupa asta totul dispare si ma trezesc. Colierul meu se activeaza si o lumina puternica ma invaluie.Pe mine apare costumul meu de lupta.Ma ridic de pe banca si merg pe drum.Nu fac 3 pasi ca deja toti baietii de uita la mine gura casca toti.In mana imi apare sabia Excalibur -Daca va mai uitati la mine o sa fiti morti,aveti grija nu sunt intr-o dispozitie prea buna si sunt in stare sa va omor,mai ales ca o am pe Excalibur. Toti baietii se intorc la treburile lor si nu se mai uita la mine.Imi amintesc de ce a gandit Xinta.Ma uit si vad ca Xinta si-a revenit.Ciudat este faptul ca acum nu am nicio rana si nu simt nicio durere.Ma intorc catre ea si ii spun: -Xinta inainte sa judeci o persoana cunoaste-o si cunoastei adevarata poveste.Daca tu crezi ca esti singura care sufera te inseli.Eu de la varsta de 5 ani nu mi-am vazut parintii si am fost crescuta de matusa mea.Am avut dragoste din partea ei,dar mereu mi-a lipsit mama,dar niciodata nu m-am plans de asta si nu spus nimanui ce este in sufletul meu nici macar matusii.Eu toata viata am avut gandul ca din cauza mea mama si tata au murit,pentru ca eu nu am fost destul de puternica atunci ca sa ii apar.Mi-am ratat copilaria ca sa invat si sa il caut pe cel care mi-a omorat parintii.Eu pana acum in afara de Sanara nu am mai niciun prieten,pentru ca am vrut sa ma concentrez pe antrenamente.Nu am avut o viata normala deloc,si nu sunt asa de rasfatata si rea cum crezi tu,asta este doar o fatada ca lumea sa nu stie cine sunt eu cu adevarat, pt ca de cand parintii mei au murit am hotarat sa nu imi mai arat sentimentele.Si ca sa stii poate ca eu nu stiu ce este un lucru super,dar asta este pentru ca eu niciodata nu m-am jucat ca un copil,in copilaria mea si mereu am fost ca un adult fara macar sa am parte de distractii ca si altii. -Si Xinta inca ceva pe mine nu ma intereseaza ca tu ma crezi rea,rasfatata si in tot felul,eu am incercat sa te ajut,sa iti fiu prietena,dar daca tu nu vrei eu nu o sa mai fiu prietena cu tine si nu te gandi ca fac asta pentru faptul ca m-ai atacat,nu este de asta pentru ca la cate lovituri am luat in viata nu ma mai doare,este faptul ca tu ma judeci fara macar sa ma cunosti indeajuns,dar asta este treaba ta,pa -Pa Sanara,pa Thor,eu am plecat. -Stai unde pleci?ma intreaba Thor -Acasa am niste lucruri importante de facut ca sa ajung la Ren si sa-l distrug Ma indrept spre casa cu baietii uitandu-se dupa mine.Le arat sabia si semn ca va omor si toti isi vad de treaba lor.Ajung acasa si intru in laborator.Ma duc la peretele stang si apas pe o piatra.Usa secreta se deschide si eu merg pe acel coridor pana ajung in camera secreta. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Feb 23, 2012 5:16 pm | |
| -Cristina nu as putea veni acasa la tine ca sa te pot ajuta? | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Feb 23, 2012 5:30 pm | |
| In mintea mea era doar intuneric,pana ce aparuse o luminita,care se facea din ce in ce mai mare si imi arata un copac,nu imi dadeam seama ce copac era,dar era cu siguranta Mantrus.Apoi apar eu in fata lui stand langa Urd fata in fata si ea spunandu-mi ceva dar nu o puteam auzi ce,apoi totul disparuse.Dupe cateva secunde imi aparuse o fata urata de demon apoi ma trezesc,tresar speriata luandu-i pe Sanara si Thor in brate apoi spunandu-le: -Va multumesc ca sunteti aici,ca imi sunteti prieteni.Apoi le dau drumul si ma ridic de jos in picioare,dar apoi cad. -Auci!Doare...doare....da nu conteaza.O sa ma ridic si o sa merg la el.Cred ca are nevoie de mine.Si puteti sa ii spune-ti Cristinei ca nici ea nu ma cunoaste si copilaria mea a fost mai grea ca a ei.Fiindca...spun eu astalasand capul in jos..eu nu am pariniti, nu ii cunosc, nu stiu unde sunt si in copilaria mea a fost decat un singur lucru de la care am putut zambi,acela a fost ca mai erau vreo cativa copi cu care sa ma pot juca.Si sa ma mai spun ceva,fara mine veti muri cu totii.Spun eu asta cu capul in jos plangand apoi imi ridic capul si zambesc la Sanara spunandui urmatoarele: -Tu sti la ce ma refer.Sti despre ce vorbesc.Asa ca nu ai de ce iti face grija.Si Thor,daca vrei sa sti despre ce e vorba...nu te mai gandi.Glumesc.E undeva un copac,ce ne tine pe toti in viata,ca si cristalul atlanticului.Acela se numeste Mantrus,el avand o zeita care il 'ingrijeste' ca sa spun asa pe el.Eu sunt cea ce va muri ca sa poata el trai.Lumina lunii o sa imi treaca prin ochi si aceste semne de la demoni se vor aprinde aparand inca unul nustiu pe ce parte a corpului care ma va semna ca sunt cea ce va muri.De ce am fost aleasa eu?Habar nu am dar imi place.Si daca eu nu mor el o sa moara si vom fi condamnati cu totii.Deci fara mine veti muri.Spun eu zambind.Si asta se va intampla la 15 ani.Si daca voi mai ramane asa mult timp in varsta de 17 ani,voi muri.Trebuie sa traiesc pana la 15 caci atunci voi fi pregatita sa mor.Ehh..este deja apusul.Mai e umpic si se face noapte.Si deasta am rugat-o pe Sanara ca atunci cand voi merge pentru a muri sa fie si ea cu matusile ei acolo,deci vrei sa vi si tu?Sti de ce te intreb?Pentru ca eu neavand pe nimeni,ma refer ca si parinti,macar prietenii mei sa fie acolo si sa nu ma sperii cand voi muri.De asta. Zambesc eu observand ca aproape se intuneca. -Probabil ar trebui sa plec.Nu stiu ce s-ar putea intampla pe drum daca se intuneca.Poate apare iara vre un asasin.Dar nu imi fac griji. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Feb 23, 2012 5:48 pm | |
| -Xinta, vei muri pentru Mantrus asta stiu, dar stiu si faptul ca vei reinvia, dupa ce copacul va fi salvat. Insa nu in corpul tau. Cprpul acesta al tau va muri insa te vei reincarna intr-o zana. Cel putin asta vor matusile mele sa faca. In timpul cand vei muri ele iti vor absoarbe spiritul intr-un recipient magic si cand copacul va fi salvat, primele lui frunze care vor renaste di nnoua lui viata, vor fi folosite intr-o potiune ca sufletul tau sa intre in trupul unei zane de 15 ani a carei suflet a parasit trupul si acum e in coma. Iti vei descoperi noi puteri. Desigur dupa prepararea potiunii si dupa ce iti vor elibera sufletul din borcan, va fi alegerea ta sa intri in trupul acelei zane sau sa refuzi, astfel zana aceea murind. Dar la noi zanele niciodata o zana n-a murit mai tanara de 400 de ani. Refuzul tau s-ar putea sa aduca tristetea intr-un taram in care nu exista nici un sentiment negativ. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Feb 23, 2012 6:59 pm | |
| -Paaiii...mai avem pana atunci.Acum voi plca aaaa....acasa.Da..acasa.Laaaa...mine.Iaii.Ei bine...ne mai vedem!Fac 4 pasi inainte si ma opresc.Apoi spun: -Voi cat mai stati pe aici,caci aaaa..casa nu am ce face.Asa ca voi mai sta putin. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Feb 23, 2012 7:24 pm | |
| Intru in aceea camera si vad multe arme care par din viitor si pe o masa un plan. -Se pare ca acesta este un plan,sau mai bine zis o strategie. Langa plan era reteta unei potiuni foarte puternice. -Dar eu credeam ca a fost distrusa pentru a nu mai fi folosita. Iau o arma din camera.Arma semana cu un pistol din lumea oamenilor dar era mai mult decat un pistol,iau si reteta potiuni,si o iau si pe Excalibur pentru a fi mai sigura si plec catre locul unde am lasat-o pe Sanara. Uitandu-ma mai atent am vazut ce pe spatele acelei retete era o scrisoare lipita.O iau si ma uit pe ea scria "Pentru Xinta".Merg in continuare si vad niste baieti care se holbau la mine asa ca hotarasc sa folosesc noua arma,indrept arma spre ei si vad ca ii paralizeaza. -Misto acum pot sa amenint pe Thor cu arma asta. Imi continui drumul si ajung acolo.Ma duc la Sanara putin bucuroasa. -Sanara am solutia problemelor noastre Imi aduc aminte de scrisoare si ma intorc catre Xinta. -Asta este pentru tine si nu stiu de la cine este | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Feb 23, 2012 8:15 pm | |
| -Xinta, daca acasa nu ai ce face, vin si eu cu tine. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Feb 23, 2012 8:24 pm | |
| Ma uit la scrisoare,si vad ca pe ea scrie ceva dar nu puteam sa spun ce e,caci nu intelegeam,unele litere erau de inteles dar altele erau pocite,ca si cum erau in alta limba.Nu intelegeam daca nu erau toate la fel.Doar titlul si cateva din litere erau de inteles. -Aaaa...stie careva sa descifreze asta?Ca eu habar nu am.Dar de unde ai asta,Cristina? -Sanara,poate sti tu. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Feb 23, 2012 8:37 pm | |
| Iau scrisoarea in mana si incerc sa descifrez. -Hm, eu nu dar cred ca stie sora mea. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Feb 23, 2012 8:39 pm | |
| -Pai am gasit in laboratorul meu o camera secreta care a apartinut mamei.Acolo sunt multe arme si pe o masa era o strategie de invingere a 2 vrajitori,vraja asta de pe foaie si alte lucruri.Am luat foaia cu vraja si am vazut ca pe spatele ei era lipita scrisoarea,asa ca am luat-o si am vazut ca este pentru tine | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Feb 23, 2012 11:56 pm | |
| -Dar de unde sa stie mama ta ca eu exist?Si ii ating mana lui Cristina apoi ochii mi se aprind in verde deschis si aveam o viziune:eu cu ea,cu Sanara si cu Thor era sa fim atacati de catre un alt asasin.Apoi dupe lupta(nu imi arata lupta viziunea)pe spatele Cristinei era pusa o micuta bomba cu fum in forma de bila ce era sa explodeze.Apoi imi revin si le spun: -Toatalumea laoparte!O sa fim atacati!tipul apare ca un fulger luanduma de gat si ridicanduma in sus stranganduma.Apoi ii trag un pumn direct sub barba iar el cade jos.Eu cad in genunchi cu mainile la gat puse de durere.Toti erau ascunsi,ca el sa nu ii ia prizonieri.Dar parca ghicise ce se intampla,si fugi dupe copacul unde era Cristina,o lua pe Cristina in brate apoi ii puse un cutit la gat.Tipul vorbea serios.Apoi ca sa nu fac vreo miscare gresita pentru a nu o omora,ii spun lui Thor: -Thor,treci aici!Punemi mana pe fund. -Ce? -Am spus ceva!!apoi imi pune el mana pe fund si il lovesc pe celalalt tip cu un pumn in moaca datorita nervilor,incat cazuse la pamant imediat.Apoi il teleportez intr-un desert.Ma duc la Thor,ma uit la el,apoi ii trag o palma,dar nu prea tare. -Asta pentru ca miai pus mana pe fund.Chiar daca eu am zis ceva tot meriti o palma. Apoi imi aduc aminte de bomba.Ma uit la Cristina si ii spun sa se intoarca.Apoi ii iau bomba si o strang in pumnul din palma dreapta,facand-o praf. -Cu placere.Cineva iti vroia raul.Si acela va plati pentru asta.Pot sa iti spun cine a fost.spun eu asta atingand praful de jos.E -A fost tipul acela in tricou rosu si blugi deschisi.E acolo in stanga ta langa acel tufis care e langa acei copaci micuti. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri Feb 24, 2012 6:44 pm | |
| Ma duc nervoasa catre acel tip si il iau de gat ridicandu-l.Nu stiu de unde am atata putere. -Spune pentru cine lucrezi,spun eu nervoasa -Daca iti spun sunt mort -Daca nu imi spui tot o sa fii mort asa ca spune -Nu,mai bine mor decat sa iti spun -Bine tipule daca vrei sa mori eu o sa iti indeplinesc dorinta si ai o ultima dorinta inainte de a muri -Nu,nu am Imi scot telefonul si il sun pe Josh -Josh vino repede aici
-Si de unde stiu eu unde esti tu -Hai nu te preface sa stiu ca mi-ai pus un microcip ca sa ma spionezi,am nevoie de tine sa imi aduci arma 0047 din camera secreta -Dar esti sigura ca vrei sa faci asta? -Josh ordinele mele se executa nu se discuta asa ca daca nu vrei sa fi tu cel care va muri adu-mi o data arma aia,tip eu la Josh -Bine,vin imediat Inchid telefonul si il astept pe Josh.Nu dureaza mult ca Josh apare cu arma mea. -Bun nu am vrut sa folosesc arma asta,dar tu ai vrut-o,spun eu in timp ce indrept arma spre el si apas pe tragaci. Tipul este omorat pe loc si arata ca si cum a fost prins in fluxul unei explozii.Aceea arma emite un camp energetic care este asemanator cu fluxul unei explozii dar pe o distanta mai mica.Mana mea nu a patit nimic chiar daca il tineam de gat.Este ciudat ca am noi puteri si ca sunt mai rezistenta. -Ren stiu ca ma auzi si sa stii ca nu ma omori tu pe mine cu una cu doua,ai grija pentru ca am sa te omor eu inainte sa ma omori tu.O sa suferi asa cum au suferit ei,dar tu vei suferi dublu si vei plati pentru tot iti jur pe memoria parintilor mei ca te voi gasi si te voi face sa platesti pentru tot ce ai facut. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri Feb 24, 2012 7:54 pm | |
| Ma uit la Cristina,apoi vad ca in spatele ei era un fel de ceata luminoasa.Ce o fi chestia aia?Apoi imi dau seama ca ce era in spatele ei nu era un lucru de bine.Rostesc cuvintele "inori tsiarma",ce era o vraja,apoi in jurul acelei chestii aparusera 4 lumanari.Ma apropii de chestia aceea,fara a-mi fi frica.Apoi palma mea devenise mai luminoasa,cu o lumina albastra,apoi bag mana prin acea chestie,inchid palma,facand-o pumn,apoi o deschid si niste semne aparusera pe palma mea.Apoi inchid ochii si ii deschid facandumi-se roz.Era o vraja interzisa de detectare a spiritelor demonice.Apoi fantoma se facuse mai luminoasa incat sa se poata vedea. -Cristina,uite din cauza cui era sa mori.Aceasta fantoma putea sa iti ia corpul si sa te lase fara spirit pe vecie,fara ca tu a mai exista.Cu placere.Si daca intrebi de vraja,este una interzisa.Trebuia sa o folosesc.Nu puteam sa te las sa mori.Eu stiu a cui e fantoma.E un spirit ce a fost trimis de catre Emmily,sora tatalui meu vitreg,pentru a ma distruge.Caci ma uraste.Ea e tot vrajitoare.Dar nu va mai fi mult in viata,caci eu nu uit de razbunare.A aflat despre ce sunt eu.Dar ma confundat cu tine.Vraja interzisa o stiu de la tatal meu vitreg.Si nu imi e frica sa le folosesc,mai ales cand e vorba de prietenii mei.As folosi si vraja a 15-ea pentru a imi salva prietenii.Vraja cu numarul 15 este o vraja care invoca orice vrei tu pentru a te transforma pe jumatate in acel lucru,pentru a te apara sau ataca,e printre cele mai puternice vraji interzise,dar are si o conditie,sa fie de acord ca persoana ce o foloseste sa ramana asa pe veci,iar pester 5 zile sa moara.Fara o cale de salvare.Odata mort,spiritul tau va fi dus in lumea de dincolo,incatusat si supus la chinuri de nedescris. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri Feb 24, 2012 8:59 pm | |
| -Hmmm sunt foarte periculoase aceste tehnici,oricum eu am trecut de multe ori prin fata mortii,nu imi este frica de moarte. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri Feb 24, 2012 9:26 pm | |
| -Nici mie,caci imi va suna ceasul repede. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri Feb 24, 2012 9:38 pm | |
| -Eu nu pot sa mor pana ce nu imi indeplinesc scopul,de a ma razbuna si de a salva toate dimensiunile,spun eu ingandurata | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri Feb 24, 2012 10:00 pm | |
| -Eu am felurite potiuni. Sunt si potiuni care te transforma in jumatate alta fiinta si fara nici un risc daca sunt folosite cum trebuie insa sunt limitate la doar o ora, efectul lor. Daca lupta dureaza mai mult de o ora, e riscul tau pe care ti-l asumi pentru ca nu ai voie sa bei mai mult de o inghititura la 24 de ore. Daca iei mai mult, au reactii adverse de genul meduicamentelor. Sunt foarte periculoase si iti creaza intoxicatie, coma sau chiar moarte. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Cupidon in actiune | |
| |
| | | | Cupidon in actiune | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |