Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Cupidon in actiune  - Page 34 EmptyCupidon in actiune  - Page 34 OIPCupidon in actiune  - Page 34 Empty 
Sujata
Cupidon in actiune  - Page 34 EmptyCupidon in actiune  - Page 34 OIPCupidon in actiune  - Page 34 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo

Cupidon in actiune

Go down 
3 posters
Go to page : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Cupidon in actiune  - Page 34 Empty
PostSubject: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeMon Feb 13, 2012 11:44 pm

First topic message reminder :

Era o zi de 14 februarie insa in tinutul in care ma aflam era o zi primavaratica. Ma plimbam prin parc.

Cupidon in actiune  - Page 34 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 13859
Kwan Kwan : 90000
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 9:25 am

-E acasa in camera mea si nu-i nicio problema il aduc eu
Fac un semn din mana si colierul apare exact in fata mea. Il iau imediat in mana.
-Ce bine ca nu te-a luat iar mama
Imi pun colierul la gat si dupa ma intorc catre Kail
-Sti Kail mama a zis ca ar cam vrea sa stie daca noi suntem cu cineva si tata mi-a zis clar ca vrea sa ii cunoasca primul pe iubitul meu si pe iubita ta in cazul in care avem asa a zis el
-Asta nu e o problema
-Stiu,dar sti si tu cat de pretentios e tata si totusi trebuie sa ii placa si lui putin de ei
Ma apropii de Kail si ii spun:
-De Xinta nu imi fac griji pentru ca sigur ii va placea de ea si evident iti va sprijinii relatia,dar in legatura cu Thor nu cred ca o sa se intample asa ceva vreodata
-Si Criss daca tata iti spune nu stiu sa nu te ma intalnesti cu nici un baiat ai face asta?
-Ma stii pe mine ascultand mereu de tata?Sti prea bine ca atunci cand nu imi place ce imi zice tata sa fac nu fac acel lucru
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Mesaje Mesaje : 940
Kwan Kwan : 2509
Varsta Varsta : 24
Localizare Localizare : in pergamentul mitologiei

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 4:58 pm

-Am auzit ce vorbiti,deci,mai intai trebuie sa il manieram pe purcelul de Thor.Bun deci,purcelule,sa zicem ca as fi tatal Cristinei,cum l-ai saluta?
-Pai...mai intai as da noroc cu el,salutandul cu "Buna ziua, domnule".
-NU!Daca vrei ca cineva sa te placa,sau pur si simplu sa te accepte trebuie sa fi tu insati, dar ceva mai manierat. Deci cum l-ai saluta?
-Umm...tot cu buna ziua. Dar sa ii stiu numele si ias zice "Buna ziua domnule Cum te cheama."
-Foarte bine pana acum.Acum ia sa te vad la cateva intrebari.Bun,deci,Thor,ce te-a atras la fata mea?
-Pai domnule sa fiu sincer e puternica,sincera,frumoasa si multe altele.
-Bine,te-ai descurcat. O sa mai fie si alte intrebari,dar imi e lene sa fac asta, sa ti le pun pe toate. Bun,deci,cand vom merge? Pentru ca trebuie sa ma vindec la rani si tu la fel Cristina!
Back to top Go down
http://magicheart.3xforum.ro
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 8:53 pm

-Clar ca trebuie sa ne vindecam ca daca ma vede tata asa face naibi infarct si daca nu ma obliga sa ii spun cine mi-a facut ranile.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 9:06 pm

-A doua varianta ar fi cea mai rea,fiindca daca te pune sa ii spui, toate ranile sunt din cauza mea si apoi o sa te puna sa povestesti si ce a fost inainte, cum ar fi faptul ca era sa te omor si era sa murim cu totii. Deci, hai de te vindeca, ca eu fac asta repede, imi trebuie doar apa sau sa musc pe cineva. Spun uitandu-ma spre Ren,Thor si Shun.
-Deci,baieti,ma imprumutati si pe mine cu putin sange?apoi incep sa rad si le spun in timp ce radeam:
-Fiti fara griji,nu va mai beau sangele.Dar cum o sa gasesc eu apa in pustiul asta?spun oprinduma din ras.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 9:10 pm

-E simplu
Scot din buzunar o lama si i-o dau lui Kail
-Ce sa fac eu cu o lama?intreaba el
-Taiete la mana
Kail se taie la mana fara sa mai zica ceva stiind ca nu avea incotro si dupa ce sangele incepe sa curga eu iau din el si il pun pe mana pe care am scris incantatia.
Din momentul ala puterile noastre se activa si ni le puteam activa unul fara celalalt.
-Acum Kail sti ce avem de facut
Ne concentram amandoi si in fata noastra incepe sa apara un lac
-Gata am rezolvat problema apei
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 9:13 pm

-Stiti ca ati fi putut sa imi spuneti ca puteam sa topesc gheata cu focul pe care le am ca si elemente,nu?Dar in fine,abi acum mia venit in minte asta.Oricum,multumesc pentru efort!spun in timp ce ma duc spre lac si imi bag mainile(palmele) in el.Pe langa mine apare o lumina albastrie deschisa si ranile mi se vindeca.
-Gata,care mai e ranit sa imi spuna acum,ca sal pot vindeca,si fara durere.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 9:21 pm

-Pai din cate stiu domnii aici de fata nu au facut nimic sa ma ajute si au stat bine mersi fara sa aiba vreo zgarietura si doar eu mai am rani,spun uitandu-ma urat la baieti
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 9:36 pm

-Pai,haide incoace la hanul "vindecate acum"!spun luandui din mana lama lui Kail si tainduma in palma stanga,iar apoi rupandumi din bluza si stergandu-mi sangele de la mana,apoi cu bucata de bluza plina de sange incep sa "sterg" ranile acestea disparand.
-Gata,vam spus ca nu o sa doara,si ca sa fie clar pentru toti ce pot vindeca,eu vreau sa raman macar cu o zgarietura,cea din palma.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 9:37 pm

-Acum suntem gata sa ne prezentam in fata tatei
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 9:39 pm

-Si cum ajungem acolo,ca doar avem si campul asta..gata,stiu!Cum am putut sa trec prin camp pot trece si afara,voi ati putut intra dar eu nu,deci e ceva legat de genuri ca mine,acum vreu sa va teleportati jos pe pamant,iar eu o sa ies de aici.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 9:42 pm

-Bine atunci noi am plecat si te asteptam jos pe pamant,spun eu dupa care ne teleportez pe pamant
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 9:49 pm

Incerc sa fug spre partea cea mai apropiata a peretelui de camp de forta,dar mai multi tipi ma impiedica si unul ma nimereste cu un pumnal direct in umar.Ma grabesc sa plec deschizand cu mainile campul si sar de acolo,dar in ce timp cadeam imi infig pumnalul in dreptul inimii,fiindca aveam un plan,apoi cad in picioare jos,si in cele din urma in genunchi,cu pumnalul infipt in dreptul inimii.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 9:59 pm

-Baieti nu va apropiati de ea orice ar fi ori o sa va omor eu daca nu faceti ce va spun
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 10:04 pm

Ma ridic de jos si imi scot pumnalul calma din piept,apoi incep sa rad:
-Gata,asta a fost ceva!spuneam in timp ce radeam.
-Vam jucat o farsa,dar nu a fost conform asteptarilor mele.Cea de atunci cu pliculetele de sange a fost bestiala,cand Thor era sa faca infarct de cat sange vazuse,mai ales pe Cristina.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 10:05 pm

-Chiar ca mai avea putin si faceam infarct pe acolo cand a vazut ca aproape "am murit"
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 10:08 pm

Radeam de nu mai puteam apoi ma opresc si ii spun Cristinei:
-Teleportarea catre urmatoarea statie,casa voastra.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 10:12 pm

-Mai intai trebuie sa ne asiguram ca toti aratam impecabil pentru ca tata uraste ca cineva sa arate nasol
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 10:14 pm

-Nasol o sa aratam daca mai stam mult aici,de ce?Deasta.spun aratand spre un sarpe imens.
-Repede,pana nici eu nul pot bate pe asta!Teleporteazane acum,avem ce explicatii sa dam!
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 10:17 pm

-Bine,spun in timp ce ne teleportez direct in livingul casei mele unde tata statea pe canapea si se uita la tv
-Buna tata stii am o explicatie pentru asta
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 10:19 pm

Ma uitam prin jur si gandeam:Ce norocoasa e Cristina,are si o familie si o casa,iar eu nu am familie si nici casa,ce hilara treaba. Si incep sa rad umpic in liniste.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 10:23 pm

-Ar trebui sa fie o scuza buna
-Pai eram intr-un loc si tocmai a venit un sarpe imens si veninos pe care nu il puteam omori nici unul dintre noi asa ca ne-am teleportat aici
-Si nu puteai sa iti folosesti puterea de gardiana impreuna cu Kail?
-Ai ma tata doar stii ca eu nu gandesc bine sub presiune
-Asta asa este
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 10:33 pm

Inca ma uitam de jur imprejurul meu prin casa,si la un moment dat ma opresc din cauza unei ciudate viziuni:se facea ca un perete al casei explodase din cauza unui inger intunecat,ce ii imobilizase pe toti din camera ucigandu-ma pe mine si luandu-ma pentru putere.Apoi imi revin si il trag pe Kail mai aproape de mine spunandu-i la ureche:
-Am o treaba de rezolvat afara,sa nu iesiti din casa cu orice pret,altfel muriti,ok?spun iesind prin afat tuturor din casa,la cea mai apropiata usa.Ies afara,eram in fata casei si il asteptam pe acel inger.Peste cateva momente apare si el,uitanduse fix la mine ca nu cumva sa fac ceva ce l-ar putea distrage.
-Bun,deci,ai venit sa ma cauti si sa ma ucizi,pentru putere. Dar tipul nu zicea nimic, era acelasi tip din templu,cu care ma luptasem cand intrasem.
-Deci nu vorbesti,vrei sa iti desfac eu gura,ok,uite! spun fugind spre el si incepand sal lovesc iar acesta ferindu-se.

Last edited by magic-nature on Sun May 20, 2012 2:35 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 10:36 pm

-Si acel baiat cine este?
-El este Thor
-Si el este iubitul tau?
-Sa zicem ca da
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 10:42 pm

Inca incercam sal lovesc,dar imi trage una izbindu-ma direct de usa,iar eu cazand pe spate direct in casa cu aceasta, apoi ma scol de pe usa uitandu-ma la Cristina si la tatal sau cum vorbeau. Ma rusinez un pic si il salut pe tatal Cristinei:
-Buna ziua, scuzati-ma pentru usa, dar am o problema cam grava. Cristina, il mai sti pe tipul din templu? Ala care se ferea bine de atacurile mele, s-a intors. Nu era acolo din pura coincidenta, ci pentru a-mi fura puterea.. dar nu mai apuc sa spun nimic ca spre mine vine si sare pe mine izbindu-ma de pamant si stranganduma de gat:
-Orice ati face nu va bagati,e destul de puternic!apoi il arunc cu picioarele de un perete si ridicandul de jos il azvarl afara.
-Stati ca nu am terminat!spun fugind afara si lundu-l la bataie.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitimeFri May 18, 2012 10:46 pm

-Ar cam trebui sa o ajutam,spune tata
-Crede-ma tata e puternica,se descurca si singura
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 34 Icon_minitime

Back to top Go down

Cupidon in actiune
Back to top 
Page 34 of 40Go to page : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next