Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri May 18, 2012 11:58 pm | |
| -Vechea trapa care mereu te face sa cazi.Asa am descoperit si eu trapa aia si eu chiar m-am facut de ras si in fata iubitei mele,spune tata -Cine era iubita ta atunci tata?il intreb eu -Mama ta si atunci mi-a zis ca sunt amuzant si ca asta ii place la mine.Asa am scapat in a ma face de ras in fata ei. -Si ca veni vorba de asta si eu am cazut acolo din cauza trapei asteia si Thor sa nu razi ca iti trag una de nu te vezi. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 12:06 am | |
| -Bun deci,ne-am facut toti de ras,asta inseamna ca toti suntem legati prin faptul ca suntem amuzanti si uneori dusi cu pluta. Apoi incep sa rad si dau din greseala cu mana de o caramida care se misca si sub mine mai apare o alta trapa, dar in ea era apa foarte adanca. -Foarte bine,si nici nu stiu sa inot!spun timp ce cadeam.apoi imi deschid aripile dar era prea ingust pentru ele. -Si eu ce ma fac?! spun in timp ce cadeam spre apa.Apoi cand sa cad imi aduc aminte ce facem la Urd pe apa,si fac acelasi lucru,astept sa cad in apa.Cand ajung in loc sa cad aterizez pe ea ca pe pamant. -Ei bine legea gravitatiei pe apa se aplica la toate,nu numai la apa lui Mantrus.tip eu catre cei de sus. -Nu imi spuneti ca si de asta stiati! | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 11:01 am | |
| -Eu am stiu de ea,dar nu pentru ca am cazut in ea ci pentru ca acolo a cazut Kail,strig eu la Xinta | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 1:41 pm | |
| Incep sa rad pentru cateva momente,dar apoi fac flacari sub mine si ma trimit sus la ceilalti. -Bun,deci,mai exista si alte capcane?!Ca sa stiu sa nu mor aici inainte sa ma ia Mantrus! | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 1:50 pm | |
| -Stai linistita ca din cate stiu eu nu mai sunt si alte capcane.Cel putin eu nu am mai cazut in nici una in afara de asta.
| |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 1:52 pm | |
| -Bine,acum nu imi spuneti ca o sa mor strivita de o bila din pietre venita pe un topogan direct din tavan,insemnand pod. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 2:02 pm | |
| -Nu casa asta nu e facuta din capcane,spune tata In fata mea apare un tip pe care nu il vazusem in viata mea -Buna draguta ma mai tii minte? -Nu,nu te-am mai vazut in viata mea Tipul se apropie de mine si ma ia in brate -Vrei sa spui ca nu iti amintesti de mine de ziua in care ti-am zis ca vei fi a mea? Imediat imi dau seama ca acest tip este Amyntor asa ca ii trag un pumn de imi da drumul si cade si pe jos. -Nimeni nu ma ia pe mine in brate fara sa ii dau eu voie,spun eu aratandu-i pumnul -Si asta e valabil pentru toti Thor,spun uitandu-ma la el -Se pare ca ai mostenit asta de la mama ta,spune tata | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 2:06 pm | |
| -Retardat nenorocit,daca mai pui mana pe ea o sa te macelaresc mai rau ca pe Viama!spun ridicandul de jos si zgaltaindul.Apoi ii dau cateva palme dar nu se trezea. -Pai,atunci trebuie sa apelez la masuri drastice. Spun in timp ce imi aprind pumnul in foc iar acesta trezindu-se si incercand sa scape din mainile mele, dar ii dau drumul si el dispare. -Binee..asta a fost cam prea simplu,la cum ii stiu eu nu se da batuti,nici el nici Viama.
Edit by Sanara;
OOC: Sper ca am ciorectat bine, cuvantul ingrosat. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 2:21 pm | |
| -Si crezi ca eu o sa renunt sa ii bat?Niciodata nu o sa ii las fara sa ii bat -Thor baiete iti urez mult noroc si ai gria sa nu o enervezi ca e de rau.Crede-ma si sotia mea este la fel ca si Crstina si am facut gresala capitala sa o enervez.Am stat ceva timp in spital si cateva saptamani am dormit pe canapea deci ai mare grija,ii spune tata lui Thor | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 2:23 pm | |
| Ma bufneste rasul de nu mai puteam,parca a explodat bomba rasului in casa. -S..scuzatima, dar ati fost foarte comic. Spun eu razand de nu mai puteam. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 2:25 pm | |
| -Te sfatuiesc sa nu zici ceva de genu in fata mamei Xinta ca ea este mai ceva ca mine cand se enerveaza,ii spun eu Xintei la ureche | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 2:33 pm | |
| -Fi fara griji,e fata,ne vom intelege,plus ca o fac eu sa revina la normal daca se enerveaza,am o metoda de calmare.Acea fiind vorba blanda.Si sper ca va functiona. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 2:45 pm | |
| -Nu mereu functioneaza asta la mama cel putin in cazul tatei orice i-ar spune mamei tot nu ar face-o sa se calmeze | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 2:47 pm | |
| -Deci,din spusele tatalui tau seamana cu tine,deci..daca are acelasi caracter e de rau. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 3:17 pm | |
| -Chiar foarte de rau pentru cel care o enerveaza | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 3:26 pm | |
| -As vrea si eu sa imi cunosc familia,dar nu se poate.In fine,ma descurc eu,pana la urma ii am pe parintii mei adoptivi. Spun vesela. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 5:15 pm | |
| -Stii sunt persoane care nu au pe nimeni deci e bine ca inca mai ai parintii adoptivi | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 5:24 pm | |
| -Ai spus bine faza cu "inca",fiindca s-ar putea sa nui mai am nici pe aceia din cauza matusii mele Emmily, vrea sa ma ucida pe mine, si prin asta sar razbuna pe familia mea,iar omora pe ei primii iar pe mine ultima,sa mor cu durere in suflet,dar jur pe viata mea ca nimeni nu o sa se atinga de singuri parinti pe care ii am.din fata casei se auzea un zgomot,tipul facut nisip se refacuse si devenise un demon.Ma duc repede la usa si o deschid uitanduma la el cum se transforma intr-un demon. -Asta nu-i de bine.Eh,macar ma mai distrez. Spun iesind afara din casa ca sal iau la bataie. -Haide moaca de felinar,sa te vad ce poti!Intrati repede in casa,o sa fie sange mai ceva ca la macelarie!spun zambind. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 7:06 pm | |
| Eu intru in casa restul facand la fel. -Prea mult sange pentru gusturile mele,spun eu | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 7:11 pm | |
| Demonul vine spre mine incercand sa ma loveasca cu pumnul,dar ma feresc sarind in schimb lovindul cu piciorul in fata.Cand il lovesc nu pateste si nu simte nimic,si ma ia de picior si am invarte aruncanduma in casa prin perete,si lovinduma la cap,curcadumi sange. -Cristina,raspundemi la intrebare,asta cumva ma lovit? | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 7:23 pm | |
| -Da si nu e o lovitura prea draguta | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 7:31 pm | |
| -Ei bine nici a mea nu o sa fie prea draguta,cea pe care o sa io dau!spun ridicanduma de jos.Ies afara calma si mergand usor,ajung fata in fata cu el,la ceva distanta. -Ei bine,acum ca tot am cele trei cercuri,hai sa folosesc unul,sa vad ce se va intampla.imi intind mana treapta spre el si spun: -Cercul Iadului!si un cerc magic rosu cu inscriptii imi aparuse in fata maini.Se aprinse si apoi imi intind si cealata mana,spunand: -Poarta iadului,deschide-te!si un portal se deschise in spatele demonului,apoi incep sa tip: -Mori demon al intunericului!MORI!si cercul facuse o lumina foarte puternica cel trimise pe demon in portal,iar acesta inchizanduse si cercul disparand.Eu cad in genunchi de epuizata ce eram,si incep sa tip spre cei din casa: -Gata,am terminat si cu asta! | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 7:34 pm | |
| -Da,dar cu un pret cam mare dupa parerea mea,spun eu iesind din casa calma | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 7:38 pm | |
| -O haide,nu e asa de rau,e doar o zgarietura la cap.Dar pretul rau e energia,ma epuizat cam mult. Spun ridicandu-ma de jos. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sat May 19, 2012 7:40 pm | |
| -Asta zici acum vei vedea dupa | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Cupidon in actiune | |
| |