Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 11:24 am | |
| Sanara: Matusile mele au idei mai ciudate. Fac tot felul de experimente ce tine de magie. -Josephine: Da, Cred ca cunoasteti foarte bine mai ales tu Cristina acel truc al magicienilor cu taierea in doua. Ei bine eu vreau sa merg mai departe de atat. Vreau sa vad daca pot transforma o persoana in 2 articole de imbracaminte diferite sa zicem o fusta si o bluza si apoi cand vraja expira, ea sa redevina intreaga ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Si e important ca cineva sa ma filmeze si te aleg pe tine sa faci asta fiindca si pe Katrina si pe Selene le voi vraji. Apoi la conferinta m voi prezenta imbracata asa si cu filmarea. Daca reusesc asta, si cand consiliul va desface vraja fiindca consilul are putere de a deface rajile oricand, ele vor reveni la normal ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, Atunci eu voi fi cea care va deschide calea catre o noua era a magiei. Voi intra in istorie. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 12:58 pm | |
| -Ei bine cred ca stiu eu o solutie de face ce ti-ai propus | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 1:02 pm | |
| -Spune ce solutie crezi tu. | |
|
| |
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 1:03 pm | |
| -Pai pentru asta trebuie sa ma uit in cartea de vraji a mamei pentru a sunt sigura ca acolo este solutia | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 1:10 pm | |
| -Nu stiu exact daca este sau nu. Eu am invntat singura vraja combinand vraja de taiere in doua cu cea de transformare. Si uite mai este o saptamana pana la conferinta. Am incercat vraja pe animale si a mers. Si daca este in acea carte de vraji a amei tale am impresia ca e varianta cu efect de scurta durata. | |
|
| |
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 1:34 pm | |
| -Nu este varianta cu efect de durata mare si stiu asta pentru ca m-am uitat si am vazut vraja asta care mi s-a parut interesanta. Deschid cartea si dau la pagina la care era vraja.Ii arat vraja. -Asta este vraja de care ai nevoie? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 1:58 pm | |
| -Pai varianta asta cu efect mic e deja cunoscuta, doar se invata si la scoala si la pregatire. Si care Katrina urmeaza sa o invete. Daca acum a invatat sa transforme o persoana intr-un articol de imbracaminte acum la lectia urmatoare va invata sa transforme o persoana in 2 articole de imbracaminte care sa se asorteze sau sa fie pereche. Desigur tot varianta cu durata mica. Eu am nevoie sa inventez vraja cu efect de durata mare, adica cea cu efect permanent care nu expira decat daca o desface cea care a facut-o. Am in plan asa: Sanara sa o transform intr-o bluza si o fusta, pe Katrina intr-o pereche de pantofi rosii cu toc si pe Selene intr-o pereche de cercei cu pietre albastre. Si consiliul are un dispozitiv care le spune daca vraja e temporara sau permanenta asa ca nu poti prezenta o vraja temporara drept una permanenta. | |
|
| |
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 2:05 pm | |
| -Ia stai putin ca am vazut o vraja care avea alt nume si era exact cu ce ai tu nevoie. Caut prin carte. -Asta este vraja cu durata lunga,dar se pare ca aceasta vraja are in compozitie si praf magic pe care numai noi vrajitoarele le avem. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 2:16 pm | |
| -Da, se pare ca mama ta deja stia vraja asta. Uite eu la ce ma ganisem. Ca vraja cu efect lung ar fi asa: O potiune realizata in care se pune si praf magic cules de o vrajitoare. Se pune potiunea intr-o seringa si se injecteza in sange atat in mana cat si in picior. Si se rosteste vraja si vraja la care ma gandisem eu ca se rosteste e cea din carte. Apoi vraja de desfacere ar trebui sa scoti substanta aceea introdusa in sange, printr-o vraja la fel ca cea de scoatere a argintului viu. Oare gresisem sau nu? | |
|
| |
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 2:29 pm | |
| -Da asta este vraja de lunga durata | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 2:41 pm | |
| -Pai ok, si ar trebui sa o facem si sa ne filmam cu o camera de filmat din aceea cu data. Ceea ce se cere la consiliu e asa: Faci vraja, te filmezi cu camera din aceea performanta cu data si trimiti inregistrarea. Asta cu o saptamana inainte. Iar la consiliu cand te prezinti, cei transformati inca trebuie sa fie sub efectul vrajii. Si ar trebui sa ma imbrac asa cu ele transformate o saptamana intreaga ca la conferinta sa existe martori care sa stie ca vraja e permanenta. Asta e regulamentul, cu multe masuri anti-frauda si plus acel aparat care indica daca vraja e sau nu permanenta. | |
|
| |
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 2:43 pm | |
| -Ok atunci sa facem vraja aia | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 2:47 pm | |
| -Bine. Spun eu. Apoi ma apuc sa prepar potiunea. -Cristina, tu fa-mi rost de praful acela. Ii spun eu. | |
|
| |
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 2:49 pm | |
| -Il am chiar la mine,spun eu in timp ce il dau | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 2:58 pm | |
| Josephine:-Multumesc. Spun eu. Dupa ce il amestec in potiune, in cateva minute potiunea e gata, o las apoi la racit. Dupa ce se raceste, o pun in 3 seringi. Apoi imi iau camera de filmat de undeva din raft si i-o dau Cristinei. | |
|
| |
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 3:01 pm | |
| Dupa ce mi da camera de filmat eu flmez tot ce se intampla | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 3:10 pm | |
| Dupa ce racesc potiunea, le chem pe Sanara, Katrina si Selene si le pun sa se dezbrace de hainele lor apoi le injectez cate jumatate de seringa in mana si cate jumatate de seringa in picior. Rostesc vraja spunand in ce articole de imbracaminte doresc sa se transforme. Vraja incepu sa isi faca efectul, ele transformandu-se incetul cu incetul. Cand transformarea fu gata, eu ma dezbrac de hainele mele si ma imbrac cu noile haine obtinute: O bluza tip pluover roz, o fusta roz, o pereche de pantofi rosii si o pereche de cercei cu pietre albastre. | |
|
| |
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 3:15 pm | |
| -Arati minunat imbracata asa | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 3:20 pm | |
| Josephine: -Ma bucur ca iti place. 10 martori pentru conferinta deja ii avem din prima, colegele lui Katrina. Spun eu. | |
|
| |
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 3:21 pm | |
| -Da asa este,spun eu in timp ce opresc camera | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 3:28 pm | |
| Colegele lui Katrina plecara acasa. -Cristina, stiu ca pentru tine conferintele sunt plictisitoare. dar va trebui sa vii si tu cu mine. la conferinta de peste o saptamana. Insa pana atunci haide sa ne plimbam. | |
|
| |
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 3:31 pm | |
| -Desigue,chiar daca nu imi plac conferintele o sa vin | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 3:45 pm | |
| Josephine: -Multumesc. Acum sa ne plimbam. Spun eu luand-o de mana pe Cristina. A si uite m-am gandit sa iti dau o potiune temporara cu care il vei speria pe Thor. Sanara mi-a spus despre tine si Thor. Asta in caz de mai apare si de nu te crede inca moarta cum a-ti planuit voi doua. Potiunea te va transforma intr-un dragon feroce urias. Un fel de T-Rex in varianta de dragon. Insa cum esti fata vei fi dragonita sa spun asa. Insa sper sa nu se intample sa apara zeul asta zilele astea fiindca dragonii masculi ai speciei sunt in calduri zilele astea. Iar la specia asta in care te va transforma potiunea, mirosul intre dragoni se simte de departe. | |
|
| |
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 4:34 pm | |
| -Nu cred ca v-a mai aparea Thor,el sigur ma crede moarta acum | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. Sun Feb 26, 2012 7:10 pm | |
| Josephine: -Sper, dar oricum ia aceasta potiune pt orice eventualitate. Poate nu el poate te va enerva altcineva. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: O zi cu transformari uimitoare. | |
| |
|
| |
| O zi cu transformari uimitoare. | |
|